Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Σαμπάλλα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Αρχικά, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
Διάβασα στην κεντρική σελίδα το άρθρο που έχετε αλλά... δεν πολυκατάλαβα "πρακτικα" τι είναι. Ενέργεια και αυτή; τι;
Eπικεντρώνεται στην ανακάλυψη του Εαυτού; Μετά κάτι για σύνδεση με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους διάβασα και δεν κατάλαβα.. Οι συντονισμοί επιφέρουν "επικοινωνία" με τους Διδασκάλους; :-?

Απ'οτι κατάλαβα είναι σεμινάριο 5 ημερών.. Μετά τους συντονισμούς λοιπόν, τι; Πχ στο ρέικι έχουμε πια την ικανότητα της αυτοθεραπείας. Εδώ;

Επίσης, όσοι έχουν κάνει το σεμινάριο [αν θυμάμαι καλά, πχ ο Madry] ας μας πουν την άποψη τους..

Ευχαριστώ! :D
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αμαλίτσα ας σου πουν οι γνώστες τι ακριβώς είναι
Αλλά εγω έχω δεν περιμένω την ώρα!!!! χιχιχιχι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-o

Αμαλίτσα είναι καταπληκτικό!!!!!!!

Εχτές συγκεκριμένα συζήταγα με την Χρυσούλα, να ανοίξω ένα τόπικ Σαμπάλα, για να μπορεί να συζητάει μαζί σας όποιες απορίες...

Απίστευτο...μας πρόλαβες!!!!!

Πάντως μέχρι να απαντήσει η Χρυσούλα, θα σου πω ότι η Σαμπάλα αφορά περισσότερο στην διεύρυνση του νου...

Σου δίνει έναυσμα να νιώσεις τον Εαυτό σου σε όλα τα πεδία και να βιώσεις το ΟΛΟΝ...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η διεύρυνση του νου, και η αντίληψη της συμπαντικής συνειδητότητας, αφορά και το πρακτικό μέρος της ζωής, αφού αυτό για να βιωθεί με συνέπεια και αγνότητα, χρειάζεται να προσεγγίσεις τον Εαυτό σου σε όλες τις διαστάσεις του...

Αν δεν γνωρίζεις τι είσαι, δεν μπορείς να είσαι όλα! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ναι ναι ναι Βάσω και Χρυσούλα!
Να το κάνετε!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ναι συμφωνω να ανοιξει τοπικ!!!!
βασουλα ...χρυσουλιτσα!!!

>:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

κι αυτο εδω που γραφουμε τωρα τι ειναι? υποβρυχιο? :-? :-? :-? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

silver29 έγραψε:
κι αυτο εδω που γραφουμε τωρα τι ειναι? υποβρυχιο? :-? :-? :-? :-? :-?
Αμαν ρε Γιαννακη.... εννουσα να μοιραζομαστε με την χρυσουλα διαφορες συζητησεις και εμπειρεις γυρω απο την Σαμπαλα..
γραψε λαθος εκφραση.
Επισκέπτης

αφου ξερεις οτι δεν σας αφηνω σε χλωρο κλαρι εσας τις ξανθιες! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d< >:d< >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

silver29 έγραψε:αφου ξερεις οτι δεν σας αφηνω σε χλωρο κλαρι εσας τις ξανθιες! :D :D :D
Και εσυ ξερεις οτι σε αγαπω ... :x
Επισκέπτης

κι εγω το ιδιο... :x

Ωραια πραγματα... θα μπει κανενας χριστιανος να διαβασει για τη Σαμπαλα και θα δει μεσα διαφορα εκτος απο Σαμπαλα...:D :D :D

Εγω λεω να περιμενουμε την χρυσουλα να γραψει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 28 Δεκ 2008 10:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Δεν εχω ιδεα τι λετε :-( :-(

σαμπαλα??? :-? :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ανοίξατε ένα τόπικ για το οποίο απέφευγα να γράψω για λόγους δεοντολογίας μέσα σε ένα forum για Ρέικι... Απαντούσα σε προσωπικό επίπεδο σε όσους ζητούσαν πληροφορίες.... Χθες η Βάσω μου είπε ότι σκεφτόταν να δημιουργηθεί ένα τόπικ για Σαμπάλλα για όλους και όχι για μεμονωμένους....Προς έκπληξη και των δυό μας άνοιξε θέμα η Αμαλίτσα.....

Στα παιδιά που το έχουν πάρει έχω ζητήσει ...σιωπή... γιατί είναι απόλυτα βιωματικό σεμινάριο και ο καθένας έχει τις δικές του επιγνώσεις.....Ήθελα όσοι ερχόντουσαν να είχαν ακούσει το ¨κάλεσμα" του Εαυτού και να έλθουν χωρίς προσδοκία γιατί τότε αντιλαμβάνεσαι το Όλον..... Δεν είναι ένα σεμινάριο για να εμπλουτίσεις το χαρτοφυλάκιο σου και να βγεις έξω να αρχίσεις να διδάσκεις ή να κάνεις θεραπείες......

Η Σαμπάλλα αντικατοπτρίζει την 6η Διάσταση και την Συλλογική Συνειδητότητα των Αναληφθέντων Διδασκάλων.... Όταν λέμε διαστάσεις εννοούμε τα επίπεδα συνειδητότητας στον άνθρωπο... γιατί ο εαυτός μας είναι πολυδιάστατος και δεν είναι περιορισμένος στην 3η Διάσταση όπου βρίσκεται σε εκπαίδευση.....
Στο εργαστήρι Σαμπάλλα όπως το αποκαλώ εργάζεσαι με τον Εαυτό για να ανακαλύψεις την αληθινή σου ύπαρξη για να νοιώσεις την Θειικότητα σου για να σπάσεις το φράγμα των περιοριστικών σου αντιλήψεων και να γευθείς την Δύναμη που σου δίνει η Θέληση η πρώτη Όψη της Αγίας Τριάδας αλλά πάντοτε μέσα από ένα ανοικτό κέντρο καρδιάς.... Η Θέληση για το Ανώτερο Καλό, Η Θέληση να είμαι ο Εαυτός μου και όχι αυτό που με κατασκεύασαν τα πρότυπα και οι διάφορες κοινωνικές δομές.....
Καθώς ανεβαίνουμε ένα ένα τα επίπεδα αρχίζοντας από το πρώτο τσάκρα αλλά πηγαίνοντας βαθιά στο κέντρος της Μητέρας Γη μέχρι την 13 η Διάσταση(12+1) ξεδιπλώνεται αργά αργά ενώπιον μας ο μεγαλειώδης εαυτός και ενώ μπορεί να βρίσκεσαι στον Σείριο, στην Ανδρομέδα ή στον Ωρίωνα μέσα από τους διαλογισμούς και τους συντονισμούς αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το Σύμπαν δεν είναι τόσο μακριά αλλά κοντά μας γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε ένα ολόκληρο Σύμπαν. Ο εγκέφαλος δίνει εντολές και στο πιο απομακρυσμένο νεύρο και οι αποστάσεις είναι σε κλίμακα το ίδιο όσο από τον Ήλιο στους άλλους πλανήτες οι αστέρες. Είμαστε ο μικρόκοσμος ενός μακρόκοσμου...
Όμως θέλω να απαντήσω στο ερώτημα της Αμαλίτσας μετά το σεμινάριο τι???
Δεν θα πω ότι αυτό το σεμινάριο θα σας λύσει όλα τα προβλήματα και μετά θα μπορείτε να αποκτήσετε εκείνο ή το άλλο.... Όχι κατηγορηματικά.....
Αυτό το σεμινάριο θα σε βοηθήσει να σπάσεις ό.τι σε κρατούσε αλυσσοδεμένο και να δεις βαθιά την ύπαρξη σου σαν ένα με το Όλον με τον Θεό...Όχι όμως ένα ξένο Θεό αλλά την ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου. Η ένωσή σου μαζί του σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι απειροελάχιστος σαν ένα κόκκος άμμου και απέραντος όσο ένας γαλαξίας.... Σε πρακτικό επίπεδο αν εργασθείς με αυτή την πλευρά του εαυτού σου χωρίς κριτική,με αγάπη χωρίς όρους (όχι την συναισθηματική αγάπη που αναζητά ανταπόδοση) θα κάνεις καθημερινά βήματα προς την τελειοποίηση της ύπαρξης σου...
Θα μπορούσα να μιλάω ατελείωτα γιατί εμένα η Σαμπάλλα μου άνοιξε μία πύλη εσωτερικής γνώσης αλλά προσπαθώ όσο πιο απλά γίνεται να σας μεταφέρω την μοναδική και ανεπανάληπτη ΑΙΣΘΗΣΗ του Θειικού Εαυτού!!!!!
Σαμπάλλα είναι να ζεις την ζωή "το εδώ και τώρα" με επίγνωση και όχι να σκέφθεσαι τι είναι ζωή με υποθέσεις!!!!
Να ζεις την κάθε στιγμή ευλογώντας τα μαθήματα /εμπειρίες όσο και δυσάρεστα να μοιάζουν γιατί αυτά σε φέρνουν πιο κοντά στην ατομική σου εξέλιξη....

Χρυσούλα
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

Χρυσουλα εκτος απο την ενεργεια, ως προς το πνευματικο μερος δηλαδη τις επιγνωσεις, την αγαπη κλπ δεν ειναι κατι παρομοιο με το ρεικι?

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”