Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Όμως σέβομαι όλες τις απόψεις ακόμα και εκείνων που δείχνουν σκεπτικισμό,
Χρυσουλα μου κι εγω τους σεβομαι καθως και τον χρονο που χρειαζονται....αλλα κυρια σεβομαι και την δικη μου άποψη να θελοντας να σε ακουσω προκλητικά και απειρα έστω προς το παρον με τον λογο σου ,γιατι πιστεψε με θα σε ζησω απο κοντα την επομενη φορα μετα τον Μάιο! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ας είναι μετά τον οκτώβρη, να βρεθούμε όλοι μαζί. :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Oλα γίνονται! >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

galazia_sfaira έγραψε:Oλα γίνονται! >:d<
Δεν ξερω αν σου ειπε η Αννουλα το κουβεντιαζαμε να κοιταξουμε να ειμαστε ολες μαζι ;)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zήλεια....ζήλεια....εγω θα κάααανω τον Μάααααιοοοοοοοο ;)
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

η Σκέψη τρέχει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός αλλά η Αγάπη είναι ταχύτερη και από την Σκέψη.....
χρυσουλα μου >:d<
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Με συγκινείτε όλοι πολύ γιατί "'το κάλεσμα"" γίνεται μέσα από τους κτύπους της καρδιάς που δεν γνωρίζει τείχη, περιορισμούς,φραγές και πρέπει... Είναι μια ώθηση να απλωθούμε και να ανοίξουμε όσο γίνεται περισσότερο..¨Ολος ο Εαυτός ψάλλει με αγαλλίαση για την ευδαιμονία της κοινής συμπόρευσης ... Το φως διαπερά κάθε μόριο μας γιατί πέρα από αυτή την διάσταση τα σώματα μας δεν έχουν μάζα έτσι όπως την ξέρουμε αλλά έχουν εύρος..Αυτό το εύρος , είναι μια σπιροειδής δίνη που γίνεται το όχημα σου για το ανέβασμα σε ένα άλλο επίπεδο.. Στο επίπεδο που αγγίζει την Ολότητα, την Απειρη δυνητικότητα... Είσαι όλα όσα υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν υπάρξει ακόμα....Ένα νέο Σύμπαν......!!!!

Σας φιλώ όλους γλυκά με μια θερμή παράκληση, επειδή τιμώ τους όρους του χώρου που με φιλοξενεί, ό,τι θέλετε να μάθετε για σεμινάρια κλπ. με πμ και όχι έδώ..... @};- @};- @};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Χρυσούλα >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Xρυσουλακι γλυκο @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Χρυσούλα μου >:d<

Ανυπομονώ για τον Μάιο... Τζιλντάκι μαζί θα είμαστε.... πάλι...:x
Επισκέπτης

Ε, η συγχρονικότητα και οι "επάνω" φυσικά....κάτι ξέρουν ;)
Επισκέπτης

Πάντα κοριτσάκι... πάντα... @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γλυκούλια μου έτσι όπως είμαι ντοπαρισμένη από την ενέργεια σας στέλνω μέσα από το κέντρο της καρδιάς ισχυρή δόνηση αγάπης που σχηματίζει ομόκεντρους κύκλους αγγίζοντας τις δικές σας καρδιές... δημιουργώντας ένα τεράστιο λουλούδι....το λουλούδι της ζωής και της απόλυτης χωρίς όρους αγάπης.....

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αισθάνομαι δυνατά για άλλη μια φορά ότι η ενέργεια της Αγάπης που είναι η κινητήριος Δύναμη του Σύμπαντος δεν γνωρίζει τους περιορισμούς της 3ης διάστασης.. Απλώνεται σε μεγάλα κύματα που δεν τα δεσμεύει η απόσταση ή ο χρόνος...
Είναι αυτή η δονητική κίνηση που εκφράζει την απεριόριστη αγάπη, την Αγάπη των Πλειάδων ενός αστερισμού με πολύ εσωτερική σημασία. Αν αφεθείς στην ευθυγράμμιση με αυτή την ροή τότε βλέπεις τον εαυτό σου να ανταπόκρινεται διαφορετικά.. Ο Νους αρχίζει να διευρύνεται και δεν τον συγκρατούν πια οι περιορισμοί που είχε επιβάλλει στις δυνατότητες του για ανάπτυξη.. Είναι το πρώτο στάδιο που αρχίζει η απλή νοητική διαδικασία να γίνεται διανοητική και να ανεβαίνει σε μια άλλη οκτάβα....
Η Σαμπάλλα είναι η ενεργοποίηση της Θέλησης μέσα από το κεντρο της καρδιάς και αυτή η Θέληση είναι το εφαλτήριο για μια ανέλιξη σε υψηλότερα επίπεδο κατανόησης και αντίληψης.... @};- @};-

Σε εκείνες τις αγαπημένες φίλες που μαζί θα ταξιδέψουμε προσεχώς στο μαγευτικό Σύμπαν που δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε θα ήθελα να συστήσω όχι προσδοκία, ή αδημονία αλλά απλά εγρήγορση.... γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι οι προδοκίες φέρνουν και απογοητεύσεις σε τυχόν ανώφελες ψευδαισθήσεις.....!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

:*

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”