Χρυσουλα μου κι εγω τους σεβομαι καθως και τον χρονο που χρειαζονται....αλλα κυρια σεβομαι και την δικη μου άποψη να θελοντας να σε ακουσω προκλητικά και απειρα έστω προς το παρον με τον λογο σου ,γιατι πιστεψε με θα σε ζησω απο κοντα την επομενη φορα μετα τον Μάιο!Όμως σέβομαι όλες τις απόψεις ακόμα και εκείνων που δείχνουν σκεπτικισμό,
Σαμπάλλα
- galazia_sfaira
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira
- CHRYSSOULA
Με συγκινείτε όλοι πολύ γιατί "'το κάλεσμα"" γίνεται μέσα από τους κτύπους της καρδιάς που δεν γνωρίζει τείχη, περιορισμούς,φραγές και πρέπει... Είναι μια ώθηση να απλωθούμε και να ανοίξουμε όσο γίνεται περισσότερο..¨Ολος ο Εαυτός ψάλλει με αγαλλίαση για την ευδαιμονία της κοινής συμπόρευσης ... Το φως διαπερά κάθε μόριο μας γιατί πέρα από αυτή την διάσταση τα σώματα μας δεν έχουν μάζα έτσι όπως την ξέρουμε αλλά έχουν εύρος..Αυτό το εύρος , είναι μια σπιροειδής δίνη που γίνεται το όχημα σου για το ανέβασμα σε ένα άλλο επίπεδο.. Στο επίπεδο που αγγίζει την Ολότητα, την Απειρη δυνητικότητα... Είσαι όλα όσα υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν υπάρξει ακόμα....Ένα νέο Σύμπαν......!!!!
Σας φιλώ όλους γλυκά με μια θερμή παράκληση, επειδή τιμώ τους όρους του χώρου που με φιλοξενεί, ό,τι θέλετε να μάθετε για σεμινάρια κλπ. με πμ και όχι έδώ.....

Σας φιλώ όλους γλυκά με μια θερμή παράκληση, επειδή τιμώ τους όρους του χώρου που με φιλοξενεί, ό,τι θέλετε να μάθετε για σεμινάρια κλπ. με πμ και όχι έδώ.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Χρυσουλίτσα με συγκινείς!!ένιωσα την καρδιά σου τόσο δυνατά!!Γλυκούλια μου έτσι όπως είμαι ντοπαρισμένη από την ενέργεια σας στέλνω μέσα από το κέντρο της καρδιάς ισχυρή δόνηση αγάπης που σχηματίζει ομόκεντρους κύκλους αγγίζοντας τις δικές σας καρδιές... δημιουργώντας ένα τεράστιο λουλούδι....το λουλούδι της ζωής και της απόλυτης χωρίς όρους αγάπης.....

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
Αισθάνομαι δυνατά για άλλη μια φορά ότι η ενέργεια της Αγάπης που είναι η κινητήριος Δύναμη του Σύμπαντος δεν γνωρίζει τους περιορισμούς της 3ης διάστασης.. Απλώνεται σε μεγάλα κύματα που δεν τα δεσμεύει η απόσταση ή ο χρόνος...
Είναι αυτή η δονητική κίνηση που εκφράζει την απεριόριστη αγάπη, την Αγάπη των Πλειάδων ενός αστερισμού με πολύ εσωτερική σημασία. Αν αφεθείς στην ευθυγράμμιση με αυτή την ροή τότε βλέπεις τον εαυτό σου να ανταπόκρινεται διαφορετικά.. Ο Νους αρχίζει να διευρύνεται και δεν τον συγκρατούν πια οι περιορισμοί που είχε επιβάλλει στις δυνατότητες του για ανάπτυξη.. Είναι το πρώτο στάδιο που αρχίζει η απλή νοητική διαδικασία να γίνεται διανοητική και να ανεβαίνει σε μια άλλη οκτάβα....
Η Σαμπάλλα είναι η ενεργοποίηση της Θέλησης μέσα από το κεντρο της καρδιάς και αυτή η Θέληση είναι το εφαλτήριο για μια ανέλιξη σε υψηλότερα επίπεδο κατανόησης και αντίληψης....
Σε εκείνες τις αγαπημένες φίλες που μαζί θα ταξιδέψουμε προσεχώς στο μαγευτικό Σύμπαν που δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε θα ήθελα να συστήσω όχι προσδοκία, ή αδημονία αλλά απλά εγρήγορση.... γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι οι προδοκίες φέρνουν και απογοητεύσεις σε τυχόν ανώφελες ψευδαισθήσεις.....!!!!!
Είναι αυτή η δονητική κίνηση που εκφράζει την απεριόριστη αγάπη, την Αγάπη των Πλειάδων ενός αστερισμού με πολύ εσωτερική σημασία. Αν αφεθείς στην ευθυγράμμιση με αυτή την ροή τότε βλέπεις τον εαυτό σου να ανταπόκρινεται διαφορετικά.. Ο Νους αρχίζει να διευρύνεται και δεν τον συγκρατούν πια οι περιορισμοί που είχε επιβάλλει στις δυνατότητες του για ανάπτυξη.. Είναι το πρώτο στάδιο που αρχίζει η απλή νοητική διαδικασία να γίνεται διανοητική και να ανεβαίνει σε μια άλλη οκτάβα....
Η Σαμπάλλα είναι η ενεργοποίηση της Θέλησης μέσα από το κεντρο της καρδιάς και αυτή η Θέληση είναι το εφαλτήριο για μια ανέλιξη σε υψηλότερα επίπεδο κατανόησης και αντίληψης....
Σε εκείνες τις αγαπημένες φίλες που μαζί θα ταξιδέψουμε προσεχώς στο μαγευτικό Σύμπαν που δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε θα ήθελα να συστήσω όχι προσδοκία, ή αδημονία αλλά απλά εγρήγορση.... γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι οι προδοκίες φέρνουν και απογοητεύσεις σε τυχόν ανώφελες ψευδαισθήσεις.....!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- galazia_sfaira