Γιαννακη φανταζομαι οτι η Ελλη αναφερεται σε συντροφικη σχεση , και για αυτο εβαλα και τα παιδια..silver29 έγραψε:
Αμαλιτσα χωρισμος δεν ειναι μονο η λυση ενος γαμου...
Ξερω υπαρχουν πολλων ειδων χωρισμοι ..
Συντονιστής: Emmaki
Η δική μου αίσθηση Έλλη μου για τον χωρισμό και πως βρίσκεις γρήγορα τον εαυτό σου μετά απ΄αυτόν είναι η εξής::Πως?
Ας βουτησουμε όλοι στο πηγαδι , και θα δούμε τι θα βρούμε λοιπόν!!ELLI έγραψε: Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.
Και για μένα το ίδιο.Εχω φτάσει πολλές φορές να τον ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου γιατί μου "έδειξε"αυτόν τον δρόμο.Δεν έχει πολύ καιρό που ασχολούμαι,γύρω στους 6 μήνες.Μου έχει κάνει πολύ καλό,μου δίνει πολλή δύναμη.Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.maria έγραψε: Δεν ξερω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ρέικι και αυτογνωσία, για εμένα πάντως ο χωρισμός ήταν η αφορμή... ευτυχώς...
Καρδουλα μου ο χωρισμος δεν εχει να κανει μετα παιδια αλλα με την καρδια μας και τον πονο της.Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Ευτυχως δεν με προδωσε η διαισθηση μου!ELLI έγραψε:Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.Elisavet έγραψε: Λυπάμαι εαν με την στάση μου σε πλήγωσα.
εχω σοκαριστει... ειναι σαν να το γραφω εγω...Και για μένα το ίδιο.Εχω φτάσει πολλές φορές να τον ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου γιατί μου "έδειξε"αυτόν τον δρόμο.Δεν έχει πολύ καιρό που ασχολούμαι,γύρω στους 6 μήνες.Μου έχει κάνει πολύ καλό,μου δίνει πολλή δύναμη.Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Ο δρόμος αυτός θα σου δείξει ότι η μόνη επένδυση που μένει είναι στον Εαυτο σου.ELLI έγραψε:Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Συνονόματη πάρε μια μεγάληELLI έγραψε:Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.Elisavet έγραψε: Λυπάμαι εαν με την στάση μου σε πλήγωσα.