Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

silver29 έγραψε:
Αμαλιτσα χωρισμος δεν ειναι μονο η λυση ενος γαμου...
Γιαννακη φανταζομαι οτι η Ελλη αναφερεται σε συντροφικη σχεση , και για αυτο εβαλα και τα παιδια..
Ξερω υπαρχουν πολλων ειδων χωρισμοι ..
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

maria έγραψε:
Δεν ξερω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ρέικι και αυτογνωσία, για εμένα πάντως ο χωρισμός ήταν η αφορμή... ευτυχώς... @};-
Και εμενα Ελλη , ειδικα ο χωρισμος απο το παιδι μου για ενα διαστημα 3 χρονων..
Αλλα καθε εμποδιο για καλο και νιωθω πια μεγαλη ευγνωμοσυνη για τα δυσκολα που περασα..

>:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Κι εγω να ζητήσω συγνωμη αλλα μεσα στα αστεία ήταν η μνημη απο τα δικα μου πηγαδια....μητε ενα μητε δυο καλη μου Ελλη.
Αλλά οταν βουτάς.....είναι σιγουρο οτι οι αναπνοές μετα ειναι τοσο βαθειες για να ανασανεις τον αλθινό εαυτο ή έστω ενα κομματι απο αυτον.Θελει πολλες βουτιες δηλαδή.
>:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Η Έλλη έγραψε:
Πως?
Η δική μου αίσθηση Έλλη μου για τον χωρισμό και πως βρίσκεις γρήγορα τον εαυτό σου μετά απ΄αυτόν είναι η εξής::

Αφού έχεις μουσκέψει άπειρα χαρτομάντηλα, έχεις κατεβάσει άπειρα σφηνάκια και έχεις μιλήσει με φίλες σου ώρες στο τηλέφωνο σηκώνεσαι και λες απλά στον εαυτό σου : ΤΕΛΟΣ
Επειδή όμως με μια λέξη δεν καθαρίζεις εύκολα κάνεις μια αναθεώρηση τι ακριβώς σε τράβηξε στον συγκεκριμένο άνθρωπο, τι έμαθες από την σχέση όλο το διάστημα που είσασταν μαζί και τι δεν μπορούσες και συ η ίδια να ανεχθείς άλλο μαζί του και μόνο η συνήθεια ή ο φόβος της μοναξιάς σε κρατούσε....
Σε όλα θα μιλήσεις στον εαυτό σου με ειλικρίνεια..... Θα τον απογυμνώσεις από κάθε τάση ωραιοποίησης... Τότε θα ανακαλύψεις κάποια ωραία πράγματα που έχει να σου πει.......
Πόσες φορές ίσως είχες πει ...δεν τον αντέχω και σε στιγμές ερωτικής έξαρσης ίσως τον είχες συγχωρέσει.
Πόσες φορές είχε πει... Θέλω να φύγω τρέχοντας....
Πόσες φορές είχες πει ...Δεν θέλω να του τηλεφωνήσω ή να μη τον δω μπροστά μου....
Ίσως υπάρχουν και άλλες τρυφερές.....
Μετράνε όμως μόνο εκείνες που νοιώθεις, ότι ο εαυτός σου παίρνει ανάσα... Μήπως είναι λοιπον αυτή η στιγμή που μετρά ουσιαστικά από παροδικές στιγμές ευτυχίας....????
Η Ανατολή είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας γιατί απλά σου δίνει την αίσθηση, ότι κάτι καινούργιο αρχίζει....
Σήκω λοιπόν το πρωί και απόλαυσε τον ροδαλό Ήλιο και είμαι σίγουρη, ότι θα σου ψιθυρίσει πολλά ....πως.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Σειρά μου Έλλη

Ήταν μαύρο χιούμορ που πηγάζει από τις μνήμες των χωρισμών.
Μοιάζει με ένα πολύ βαθύ πηγάδι και σωσίβιο πουθενά.
Έρχονται στιγμές που νομίζεις ότι δεν θα ξαναβγάλεις το κεφάλι σου στην επιφάνεια.

Όμως ......... η πιο σημαντική σχέση στην ζωή μας είναι με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Μερικές φορές οι σχέσεις πρέπει να τελειώνουν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας.

Λυπάμαι εαν με την στάση μου σε πλήγωσα.

:x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Elisavet έγραψε: Λυπάμαι εαν με την στάση μου σε πλήγωσα.
Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ELLI έγραψε: Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.
Ας βουτησουμε όλοι στο πηγαδι , και θα δούμε τι θα βρούμε λοιπόν!! :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

maria έγραψε: Δεν ξερω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ρέικι και αυτογνωσία, για εμένα πάντως ο χωρισμός ήταν η αφορμή... ευτυχώς... @};-
Και για μένα το ίδιο.Εχω φτάσει πολλές φορές να τον ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου γιατί μου "έδειξε"αυτόν τον δρόμο.Δεν έχει πολύ καιρό που ασχολούμαι,γύρω στους 6 μήνες.Μου έχει κάνει πολύ καλό,μου δίνει πολλή δύναμη.Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Καρδουλα μου ο χωρισμος δεν εχει να κανει μετα παιδια αλλα με την καρδια μας και τον πονο της.
Εχεις δεν εχεις παιδια ποναααααααααας!!
Μέχρι να δεις τι θελει ν ασου πει ο ποιητής....
Παρε μια αγκαλια !
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Δυστυχώς όταν φεύγει από τη ζωή μας ένας αγαπημένος μας άνθρωπος έχουμε πολύ πόνο.....

Ο πόνος μπορεί να μετατραπεί σε "δάσκαλος" του εαυτού μας και να μας δείξει πτυχές του που ίσως δεν τις ξέραμε..... >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ELLI έγραψε:
Nα μη λυπάσαι καθόλου.Οι αντιδράσεις όλων σας είναι λίγο πολύ ίδιες με τις δικές μου.Σηκώνω πολύ πλάκα.Μ'αρέσει το γέλιο και χαίρομαι που αντιδράσατε έτσι σε πρώτη φάση.
Ευτυχως δεν με προδωσε η διαισθηση μου! :-D
Και για μένα το ίδιο.Εχω φτάσει πολλές φορές να τον ευχαριστώ που ήρθε στη ζωή μου γιατί μου "έδειξε"αυτόν τον δρόμο.Δεν έχει πολύ καιρό που ασχολούμαι,γύρω στους 6 μήνες.Μου έχει κάνει πολύ καλό,μου δίνει πολλή δύναμη.Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
εχω σοκαριστει... ειναι σαν να το γραφω εγω... :-o

τα παιδια εδω ξερουν...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ELLI έγραψε:Ευτυχώς δεν υπάρχει παιδί ήταν απλά μια σχέση στην οποία είχα επενδύσει.
Ο δρόμος αυτός θα σου δείξει ότι η μόνη επένδυση που μένει είναι στον Εαυτο σου. :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ELLI έγραψε:
Συνονόματη πάρε μια μεγάλη >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

ο χωρισμος ειναι ενα ειδος θανατου για εναν ανθρωπο που χανει τον ανθρωπο που αγαπαει...μας παιρνει χρονο να "πενθησουμε" για τον ανθρωπο αυτο που εφυγε απο τη ζωη μας...σε αλλους περισσοτερο και σε αλλους λιγοτερο!!

Η ουσια ομως ειναι και στις δυο περιπτωσεις ιδια...για μενα ο χωρισμος απο ενα τετοιο ατομο που καταλαμβανει χωρο και ουσια στην ζωη μου..ειναι επιπονος...και μπορει να σε φτασει σε τετοιο σημειο να μπεις στο σκοταδι..να χασεις τον εαυτο σου..να θελεις να κοψεις το νημα της ζωης σου γιατι νιωθεις ευαλωτος...

Ολες οι περιπτωσεις χρειαζονται χρονο για να επουλωθουν τα τραυματα του χωρισμου...να σταματησεις να ζεις με τον ανθρωπο και να περασεις τη σκεψη σου στις αναμνησεις μαζι του...ποσο δυσκολο!!!

Να ξερεις οτι δεν θα ξαναδεις αυτο τον ανθρωπο...ομως μεσα σε ολο αυτο το πενθος, υπαρχει ενα φωτακι που σε οδηγει στην ανασυγκροτηση σου σαν ανθρωπος...μολις αποδεχτεις αυτο το συναισθημα του πονου...μολις βιωσεις απολυτα την εγκαταλειψη..ή την αποριψη..ή ακομα και να αφησεις τα αισθηματα του φοβου, του μισους, του θυμου, ακομα και της εκδικησης να περασουν απο τον εαυτο σου χωρις να τα κρινεις....και να τα αφησεις να σε γιατρεψουν...

..τοτε αναγεννιομαστε.....παιρνουμε τη σταχτη μας και τη δημιουργουμε ξανα σε ενα ομορφο σωμα..τι κι αν αυτο το σωμα μυριζει "καπνο" ή σταχτη...με τον καιρο..και τον χρονο που επιτρεπουμε εμεις στον εαυτο μας...θα παψει η μυρωδια των αισθηματων...και θα πλυμμηρισουμε ξανα απο τη μυρωδια των συναισθηματων.....θα ειμαστε παλι εμεις...ο εαυτος μας...

..και η ζωη μας....θα ειναι οπως πριν...αλλα πιο δημιουργικη..γιατι παισαμε πατο και βγηκαμε ζωντανοι και λαμπεροι..με το μαθημα πισω μας να μας δινει μονο εμπειρια!!!

@};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eλλη μου οφείλω και εγώ ένα συγνώμη.. :oops:

Βέβαια η πρόθεση ήταν να χαλαρώσουμε λίγο όλοι μαζί (και με εσένα στο όλοι μαζι) την φόρτιση που συνεπάγεται ένας χωρισμός...

Οταν βρίσκεσαι μέσα στον πόνο δεν μπορείς να αντιληφθείς τι πρόκειται να σου δώσει στο μέλλον αυτή η εμπειρία. Μένεις στον πόνο και χάνεις τον εαυτό σου. Ολοι έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, άλλοι πιο βαριές άλλοι πιο ελαφριές...
Το χάσιμο του εαυτού μας όμως είναι πάντα το ίδιο.

Σκέψου μόνο οτι σ'αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και οτι ζούμε είναι επιλογές της ψυχής μας και σίγουρα δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό που αντέχουμε...

Με όλη μου την αγάπη... :x

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”