Πάντως Μαράκι, η Βάσω είμαι, και κανείς δεν μπορεί να με μετακινήσει από αυτό.

Η ειρωνία σε καμιά περίπτωση δεν πήγαινε στις διαφορετικές μορφές ενέργειας. Αν σου αρκούσε να μας καλημερίσεις και να γράψεις ένα ποστ για αυτές θα είχες πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Έγραψες όμως καλέ μου ένα ποστ για σένα και αυτό μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας όπου ΟΛΟΙ είμαστε μαθητές και δάσκαλοι του εαυτού μας.Επισης δεν βλεπω για ποιο λογο η ειρωνια στις διαφορετικες μορφες ενεργειας που εκφραζονται με συγκεκριμενα ονοματα. Ποιος ο λογος της οποιασδηποτε αρνησης; Συνηθως συμπληρωνουμε με γνωση δεν αρνουμαστε κατι ετσι απλα.
Γιωργάκη μου δεν χρειάστηκε να ανατρέξω σε αυτά που μας παρέπεμψες...Τουλάχιστον εγώ... Μόλις εστιάστηκα σ'αυτά τα μάτια ... μαγνητίστηκα... (sorry παιδιά... το είδα όλο το video...GeorgeMartzoukos έγραψε: Δευτερον εκει που παραπεμπω κανεις δεν πηγε. Κατεφυγε στην προκαταληψη και στα μεχρι τωρα πιστευω του.
Ο εαυτος ειναι ψευδαισθηση. Το γελιο ειναι απεγκλωβισμος ενεργειας του εγω.angela_al έγραψε:Η ειρωνία σε καμιά περίπτωση δεν πήγαινε στις διαφορετικές μορφές ενέργειας. Αν σου αρκούσε να μας καλημερίσεις και να γράψεις ένα ποστ για αυτές θα είχες πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Έγραψες όμως καλέ μου ένα ποστ για σένα και αυτό μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας όπου ΟΛΟΙ είμαστε μαθητές και δάσκαλοι του εαυτού μας.Επισης δεν βλεπω για ποιο λογο η ειρωνια στις διαφορετικες μορφες ενεργειας που εκφραζονται με συγκεκριμενα ονοματα. Ποιος ο λογος της οποιασδηποτε αρνησης; Συνηθως συμπληρωνουμε με γνωση δεν αρνουμαστε κατι ετσι απλα.
Αν ψάξεις όλο το φόρουμ δε θα βρεις πουθενά να γράφουν οι μάστερ για τον εαυτό τους. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν.
Αν είσαι όλα αυτά που έγραψες, άστο στους βιογράφους σου κι ως τότε χαμηλά και ταπεινά να πατάς στη Γη.
Βρε Γιώργο να σε ρωτήσω κατι???εσύ το Εγώ σου τι το έκανες????γαργάρα????Το γελιο ειναι απεγκλωβισμος ενεργειας του εγω.
Μάλλον , το αφήνει εγκλωβισμένο στην σοβαρότητα του ρόλου του Σωτήρα...ANGELS ON EARTH έγραψε:Βρε Γιώργο να σε ρωτήσω κατι???εσύ το Εγώ σου τι το έκανες????γαργάρα????
Βρε Γιώργο το Εγώ δεν το φέρουμε για να το πολεμήσουμε και να το εξαλίψουμε, αλλά για να το ισορροπήσουμε!!!και για να ισορροπήσει πρέπει πρώτα να αποδεχτούμε αυτό που εσύ με απαξίωση καλείς "μικρό"!!γιατί δεν είναι μικρό είναι μεγαλειώδες και μας δόθηκε ως δώρο για να διαφοροποιηθούμε και να εξελιχθούμε ως ’νθρωποι!!!αλλιώς βρε Γιώργο τι χρειάστηκε να ενδυθούμε το ριμάδι το σαρκείο μας?????το εγω απλα δεν υπαρχει. Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν γεννιουνται με το μικρο εγω των ενσαρκωσεων που απορριπτει τυφλα και αρεσκεται σε συλλογικα ιδανικα αλλα με ενα μεγαλυτερο εγω ενος διαφορετικου σκοπου. Το εγω εκεινο δεν ειναι υπαρκτο, δεν προσκολλαται στην ενσαρκωση.