Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ή ίσως είναι και η μόνη έκφραση που μπορεί να τους σταματήσει...

Πάντως Μαράκι, η Βάσω είμαι, και κανείς δεν μπορεί να με μετακινήσει από αυτό.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλως τον κι ασ αργησε :-o :-o :-o :-o

εεεεεε μα τωρα την θες την ΒΑΣΩ ΣΟΥΥΥΥ
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μάλλον λάθος κατάλαβες Γιώργο...

Δεν χλευάσαμε την γνώση, αλλά την αυτοπροβολή σου...

Μέσα στην ταπεινότητα μπορείς να θεραπεύσεις απλά και μόνο με την ΄πνευματικη πρόθεση...

Πάντως σ' ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση...

Τα περί ενσάρκωσης της θεάς Κάλλι θα μπορουσαν να εκλείψουν...Δεν αποκτάς περισσότερο κύρος με αυτό...΄Οχι σε εμάς τουλάχιστον...

Να είσαι καλά και να συνεχίσεις όπως εσύ γνωρίζεις καλύτερα...

Εδώ μέσα μάλλον δεν έχεις πολλές ελπίδες...

Πάντως να είσαι καλά για την προσπάθεια... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από angela_al »

Επισης δεν βλεπω για ποιο λογο η ειρωνια στις διαφορετικες μορφες ενεργειας που εκφραζονται με συγκεκριμενα ονοματα. Ποιος ο λογος της οποιασδηποτε αρνησης; Συνηθως συμπληρωνουμε με γνωση δεν αρνουμαστε κατι ετσι απλα.
Η ειρωνία σε καμιά περίπτωση δεν πήγαινε στις διαφορετικές μορφές ενέργειας. Αν σου αρκούσε να μας καλημερίσεις και να γράψεις ένα ποστ για αυτές θα είχες πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Έγραψες όμως καλέ μου ένα ποστ για σένα και αυτό μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας όπου ΟΛΟΙ είμαστε μαθητές και δάσκαλοι του εαυτού μας.
Αν ψάξεις όλο το φόρουμ δε θα βρεις πουθενά να γράφουν οι μάστερ για τον εαυτό τους. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν.
Αν είσαι όλα αυτά που έγραψες, άστο στους βιογράφους σου κι ως τότε χαμηλά και ταπεινά να πατάς στη Γη.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Ενδιαφερον...
Πες μου ρε συ Γιωργο, οταν λες θ - γ τι εννοεις?
τα γ ειναι κατω απο 2 c/s η πανω απο 15-20 c/s?
Δεν τα εχω ξανακουσει ειλικρινα. Θα μου τα δειξεις?

Δειξτα μου
πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Εμενα δεν μου απαντησεεεεε........

Γιατιιιιιιιιιι;;;;;;;;; =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

οπου σταματα το εγκεφαλικο του σημα
ααα, μηπως εννοεις ισοηλεκτρικη γ-ραμμη? :-?

τελος παντων, βαρεθηκα, αμα θες επικοινωνησε, με ενδιαφερει. Στοπ.
Επισκέπτης

Re: απαντησεις

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

GeorgeMartzoukos έγραψε: Δευτερον εκει που παραπεμπω κανεις δεν πηγε. Κατεφυγε στην προκαταληψη και στα μεχρι τωρα πιστευω του.
Γιωργάκη μου δεν χρειάστηκε να ανατρέξω σε αυτά που μας παρέπεμψες...Τουλάχιστον εγώ... Μόλις εστιάστηκα σ'αυτά τα μάτια ... μαγνητίστηκα... (sorry παιδιά... το είδα όλο το video... :-( )

Οπότε αφού πλέον δεν έχω καρμικά, τι να ψάξω να βρω??? Ξάπλωσα και περιμένω τον θάνατο να έρθει... Δεν έχω τίποτα να λύσω σε αυτή τη ζωή... :D :D :D

... με πέντε μπικουτί στο μαλλί που δεν κατάφερα να βγάλω... βλέπετε έβαλα κόλλα η ξανθιά σε κάποια για να σταθεροποιηθεί η μπούκλα!!!!!... Λέτε ο Αγιος Πέτρος να μη με βρει αρκετά ελκυστική??? :-? :-?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vaso έγραψε:Λες βρε Χρυσουλιτσα να ήταν έργο του τιμωρητή που η ΄Ελενα δεν μπορουσε να βγάλει εχτές τα ρόλει? :-?

Λέω τώρα...Ελενακιιιι, τάβγαλες μαρή??????? =)) =)) =))
Ασε Βάσω ο τιμωρός με τιμώρησε... Και σου έλεγα ... "θα μου βγει ξινό το πολύ γέλιο" αλλά εσύ δεν άκουγες...
Ευτυχώς που περιμένω ξαπλωμένη....

=)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
LastTimeIcheckedEnlitend

Δημοσίευση από LastTimeIcheckedEnlitend »

angela_al έγραψε:
Επισης δεν βλεπω για ποιο λογο η ειρωνια στις διαφορετικες μορφες ενεργειας που εκφραζονται με συγκεκριμενα ονοματα. Ποιος ο λογος της οποιασδηποτε αρνησης; Συνηθως συμπληρωνουμε με γνωση δεν αρνουμαστε κατι ετσι απλα.
Η ειρωνία σε καμιά περίπτωση δεν πήγαινε στις διαφορετικές μορφές ενέργειας. Αν σου αρκούσε να μας καλημερίσεις και να γράψεις ένα ποστ για αυτές θα είχες πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Έγραψες όμως καλέ μου ένα ποστ για σένα και αυτό μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας όπου ΟΛΟΙ είμαστε μαθητές και δάσκαλοι του εαυτού μας.
Αν ψάξεις όλο το φόρουμ δε θα βρεις πουθενά να γράφουν οι μάστερ για τον εαυτό τους. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε κανέναν.
Αν είσαι όλα αυτά που έγραψες, άστο στους βιογράφους σου κι ως τότε χαμηλά και ταπεινά να πατάς στη Γη.
Ο εαυτος ειναι ψευδαισθηση. Το γελιο ειναι απεγκλωβισμος ενεργειας του εγω.

Καλεισαι να μοιραστεις προσωπικη γνωση η οποια εκλαμβανεται απο το εγω ως εγωιστικη συμπεριφορα, η γνωση μεταβιβαζεται οπως αναφερω για να ξυπνησει η ψυχη και να δει οτι οντως μετεχει σε διαφορετικες ενσαρκωσεις και πραγματικοτητες. Και δευτερον απευθυνομαι ευθεως στον καθενα και δεν του δινω απλα τη γνωση για να την λαβει υπ'οψην του γιατι οπως παλι ανεφερα υπαρχει ο κινδυνος το εγω να την καταχραστει, η ψυχη να παρει εναν διαφορετικο δρομο.

Τι εννοω, μπορει κανεις να βρισκεται στο 4ο πεδιο στην αιωνιοτητα, στο 3ο επισης, να μαθαινει πραγματα αλλα να μην μπορει να το υπερβει και να πεφτει ξανα στο καρμα.

Γινεται λοιπον με τις καλυτερες προθεσεις η εκκληση μου. Το εγω βασιζεται στη ροη της σκεψης ή ενεργειας, οταν βρισκεσαι εκτος σκεψης σε καθαρη ροη το εγω απλα δεν υπαρχει. Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν γεννιουνται με το μικρο εγω των ενσαρκωσεων που απορριπτει τυφλα και αρεσκεται σε συλλογικα ιδανικα αλλα με ενα μεγαλυτερο εγω ενος διαφορετικου σκοπου. Το εγω εκεινο δεν ειναι υπαρκτο, δεν προσκολλαται στην ενσαρκωση.
Οι ανθρωποι αυτοι βρισκονται πιθανον ειτε στο κοσμικο σωμα ή στο nirvanic και ο εαυτος τους δεν ταυτιζεται καν με τη γηινη ζωη. Υπαρχει ενα κειμενο απο τον οσσο στη σελιδα μου που εξηγει τα διαφορετικα σωματα.

Λαθος υποθετετε οτι μιλαει το εγω και βασιζεστε στο εγω μου, γιατι τοση φασαρια με αυτο; Ποιος ειπε πως οι δασκαλοι δεν αναφερονται στον εαυτο τους; Φυσικα και αναφερονται, υπαρχουν τουλαχιστον 2 links σε enlightened masters και ενας ακομη, οι οποιοι το εχουν κανει κατ'επαναληψη, εχουν μιλησει για το ως τωρα ταξιδι τους και τις συνεπειες του καρμα.

Οι γνωσεις φυσικα και υπαρχουν διασπαρτες και θα παρερμηνευονται, συγκεντρωνω τις γνωσεις μεσα απο την ψυχικη εμπειρια σε ενα κειμενο και διαθετω την ενεργεια μου για να αποδειξω τη γνωση ως πραγματικοτητα σε οποιον ειναι ετοιμος. Διαθετω αφιλοκερδως την ενεργεια μου μπορωντας να δωσω initiation. Δεν υπαρχει λογος κανεις να φοβηθει ενα initiation εφ'οσον ακομα και ο δασκαλος ειναι κομματι του θεου, του εαυτου του. Δεν υπαρχει λογος να φοβαται να παραδοθει. Οπως παραδοθηκα κι'εγω χωρις ατζεντα.

Οι περισσοτεροι εδω ομολογουμενως βασιζονται σε βιβλια, και μαθαινουν πως να γειωνουν ενεργεια, πως να ρυθμιζουν τα σακρας τους. Συλλεγουν πληροφοριες για τις διαφορετικες ακτινες; Δεκτο.
Οσο ομως υπαρχει η αισθηση του ειμαι δεν ειμαστε στο 7ο πεδιο. Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες του ειμαι, και εκταση του. Η ψυχη τεινει να καλλιεργει ξεχωριστα καναλια σε διαφορετικες ενσαρκωσεις.

Υπαρχει ο κινδυνος το εγω ειμαι δασκαλος του εαυτου μου, να ειναι ενα ακομα ειμαι που κοιτα στην 5η διασταση και μαχεται για απεγκλωβισμο απο το καρμα. Καποιες ενεργειακες τεχνικες αργουν παρα πολυ να το καθαρισουν.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Οι φατσούλες γέλιου ήταν για το πόστ της Έλενας, αλλά μάλλον κόλησαν μια χαρά!!!και ξανα................!!!!

=))
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Το γελιο ειναι απεγκλωβισμος ενεργειας του εγω.
Βρε Γιώργο να σε ρωτήσω κατι???εσύ το Εγώ σου τι το έκανες????γαργάρα????

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Βρε Γιώργο να σε ρωτήσω κατι???εσύ το Εγώ σου τι το έκανες????γαργάρα????
Μάλλον , το αφήνει εγκλωβισμένο στην σοβαρότητα του ρόλου του Σωτήρα... :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

το εγω απλα δεν υπαρχει. Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν γεννιουνται με το μικρο εγω των ενσαρκωσεων που απορριπτει τυφλα και αρεσκεται σε συλλογικα ιδανικα αλλα με ενα μεγαλυτερο εγω ενος διαφορετικου σκοπου. Το εγω εκεινο δεν ειναι υπαρκτο, δεν προσκολλαται στην ενσαρκωση.
Βρε Γιώργο το Εγώ δεν το φέρουμε για να το πολεμήσουμε και να το εξαλίψουμε, αλλά για να το ισορροπήσουμε!!!και για να ισορροπήσει πρέπει πρώτα να αποδεχτούμε αυτό που εσύ με απαξίωση καλείς "μικρό"!!γιατί δεν είναι μικρό είναι μεγαλειώδες και μας δόθηκε ως δώρο για να διαφοροποιηθούμε και να εξελιχθούμε ως ’νθρωποι!!!αλλιώς βρε Γιώργο τι χρειάστηκε να ενδυθούμε το ριμάδι το σαρκείο μας?????

εκτός αν πιστεύεις ότι ολοκλήρωσες με τις ενσαρκώσεις σου και ήρθες με ελέυθερη βούληση να σώσεις τον κόσμο!!!μην ξεχνάς όμως πως ακόμα και σε αυτη την περίπτωση η ύλη θέλει σεβασμό, γιατί είναι ιερή!!!! @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ρε παιδια εμενα γιατι δεν μου απανταει;;;;;;
Κι εχει τοοοοσααααα πολλα να με διδαξει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ μαστερ κουνταλινι φωτισμενος με υψηλη ποιοτητα ενεργειας..... Χαχαχαχα

=)) =)) =))

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”