Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
άργησα λίγο να σας απαντήσω όσο άργησα να δω και τα post σας εδώ! για να με γνωρίσετε λίγο το κανονικό μου όνομα είναι θανάσης είμαι 30 χρόνον και μένω στον χολαργό. πριν λίγο καιρό μου μίλησε για το reiki ο mantraoulas και διαβάζοντας στο forum θέλησα να γίνω μέλος και να μάθω περισσότερα για το reiki. δυστυχώς για εμενα δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά στο forum καθώς δεν με βοηθάει η δυσλεξία μου ( δυσγραφή και δυσανάγνωση)! ωστόσο χάρηκα πολύ και σας ευχάριστο και πάλι για το καλωσόρισμα σας και συγγνώμη αν σας κούρασε η ορθογραφία μου
Γειά σου Θανάση.
Δεν μας απασχολεί καθόλου η ορθογραφία σου ή η δυσλεξία σου.
Γράψε με την καρδιά σου και να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα καταλάβουμε. ;)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Θανάση καλώς σε βρήκαμε...
να ξέρεις ότι ό Μπαμπινιώτης είναι χρήσιμος μεν αλλά όταν γράφεις απο καρδιάς όλα φαίνονται υπέροχα...
δώστου λοιπόν να καταλάβει και γράφε αβέρτα... ;)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλοσώρισες Θανάση μου και απο μένα, μή σε νιάζει για την ορθογραφία μμμμ ολοι πέρνουμε μμμμμ σχεδόν την βάση στη βαθμολογία αρα λοιπόν ακόμα ένας θασαι γιαυτό γραψε και μη φοβασαι
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
vidas έγραψε:δυστυχώς για εμενα δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά στο forum καθώς δεν με βοηθάει η δυσλεξία μου ( δυσγραφή και δυσανάγνωση)! ωστόσο χάρηκα πολύ και σας ευχάριστο και πάλι για το καλωσόρισμα σας και συγγνώμη αν σας κούρασε η ορθογραφία μου
Καλώς όρισες Vidas
και'γω έχω δυσλεξία , για την ακρίβεια δεν με "σταμάτηταει " η δυσλεξία μου εδω , αλλά οι φόβοι μου ;)
Καλως ηρθες και απο μενα ...
.
Διαθεση να εχεις να μοιραστεις μαζι μας οτι νιωθεις....
και επειτα μην σε νοιαζει τιποτα...
ολοι γραφουμε οπως ξερει ο καθενας....