ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Καλώς ήρθες Μαριέλα, καλώς ήρθες Νίκο...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλώς τους!!καλή περιήγηση!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα σας.
άργησα λίγο να σας απαντήσω όσο άργησα να δω και τα post σας εδώ!
για να με γνωρίσετε λίγο το κανονικό μου όνομα είναι θανάσης είμαι 30 χρόνον και μένω στον χολαργό. πριν λίγο καιρό μου μίλησε για το reiki ο mantraoulas και διαβάζοντας στο forum θέλησα να γίνω μέλος και να μάθω περισσότερα για το reiki. δυστυχώς για εμενα δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά στο forum καθώς δεν με βοηθάει η δυσλεξία μου ( δυσγραφή και δυσανάγνωση)! ωστόσο χάρηκα πολύ και σας ευχάριστο και πάλι για το καλωσόρισμα σας και συγγνώμη αν σας κούρασε η ορθογραφία μου

άργησα λίγο να σας απαντήσω όσο άργησα να δω και τα post σας εδώ!
Θανάση καλώς σε βρήκαμε...
να ξέρεις ότι ό Μπαμπινιώτης είναι χρήσιμος μεν αλλά όταν γράφεις απο καρδιάς όλα φαίνονται υπέροχα...
δώστου λοιπόν να καταλάβει και γράφε αβέρτα... ;)
να ξέρεις ότι ό Μπαμπινιώτης είναι χρήσιμος μεν αλλά όταν γράφεις απο καρδιάς όλα φαίνονται υπέροχα...
δώστου λοιπόν να καταλάβει και γράφε αβέρτα... ;)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
-
Επισκέπτης
Καλώς όρισες Vidasvidas έγραψε:δυστυχώς για εμενα δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά στο forum καθώς δεν με βοηθάει η δυσλεξία μου ( δυσγραφή και δυσανάγνωση)! ωστόσο χάρηκα πολύ και σας ευχάριστο και πάλι για το καλωσόρισμα σας και συγγνώμη αν σας κούρασε η ορθογραφία μου![]()
και'γω έχω δυσλεξία , για την ακρίβεια δεν με "σταμάτηταει " η δυσλεξία μου εδω , αλλά οι φόβοι μου ;)
-
Επισκέπτης