H MΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Σας ευχαριστώ πολύ...
Σιλβεράκο εσύ αν εισαι μικρός ακόμα εγώ ειμαι νηπίο.......
Βασω μου @};- @};- @};- @};-
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Εγω γιατι νομιζα οτι τα ειχα διαβασει ολα μου ξεφυγε ολο αυτο το τοπικ :-?

Το ποσο με αγγιξε δε μπορω να το περιγραψω με λογια.... :x :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

HARIDEA έγραψε:
Συμπληρώνω ότι κάθε Γολγοθάς έχει μια Ανάσταση!!!!
Χρυσούλα >:d< >:d< @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Διαβασα για την μεγαλη επικληση χθες το βραδυ!!!

Μεχρι να παω στο κρεββατι μου ειχα μαθει την προσευχη χωρις να χρειαστει να την διαβαζω!!

Ακολουθωντας τον τροπο που υπεδειξε η Βασω ....εκανα την προσευχη και ξαπλωσα .

Τα λογια σιγουρα με ειχαν γαληνεψει αλλα δεν ενιωσα κατι αλλο μεχρι που με πηρε ο υπνος.

Σημερα μολις ξυπνησα ηθελα να πω την προσευχη και να ξεκινησει ετσι η μερα μου.

Στην πρωτη στροφη, δακρυα κυλησαν απο τα ματια μου.

Και στα λογια Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ενιωσα οτι ειναι τα τελευταια μου λεπτα.Δεν μπορω να το εξηγησω γιατι μου θυμισε πανικο αλλα δεν ηταν .Μου θυμησε απνοια αλλα δεν ηταν.

Παντα φανταζομουν το σωμα μου σαν ενα εργοστασιο με αμετρητους εργατες να δουλευουν ασταματητα.

Ε την ωρα λοιπον της προσευχης ηταν σαν να σταματησαν για καποια λεπτα τα παντα!!! Με φοβησε πραγματικα...

Βασουλα το φως το οραματιζομε ασπρο.λευκο.Κανενα αλλο χρωμα δεν ερχετε στην σκεψη μου.

Δινω την προσοχη μου στο κεντρο της καρδιας αλλα ειμαι σαν παρατηρητης του σωματος μου απο ψηλα.Μου ειναι πιο ευκολο να οραματιστω ετσι!! Ειμαι μεσα σε ολα οσα οραματιζομαι αλλα σαν τηλεθεατης......Δε ξερω αν ειναι σωστο και θα ηθελα την γνωμη σου.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαράκι δεν υπάρχει λάθος και σωστό για κατι που σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφα!! >:d< @};- συνέχισε.........!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

ANGELS ON EARTH έγραψε:Μαράκι δεν υπάρχει λάθος και σωστό για κατι που σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφα!! >:d< @};- συνέχισε.........!!!

Δωρουλα μουυυυυ >:d< :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δινω την προσοχη μου στο κεντρο της καρδιας αλλα ειμαι σαν παρατηρητης του σωματος μου απο ψηλα.Μου ειναι πιο ευκολο να οραματιστω ετσι!! Ειμαι μεσα σε ολα οσα οραματιζομαι αλλα σαν τηλεθεατης......Δε ξερω αν ειναι σωστο και θα ηθελα την γνωμη σου.
Για το λάθος ή σωστό σου απάντησε η Δωρούλα, Μαράκι...

Αφού "βλέπεις" τον εαυτό σου απ' έξω σαν παρατηρητής, τότε μπορείς πιο εύκολα να τον δεις με τα άλλα πέδία του και όχι μόνο το σώμα σου. Μπορείς να δεις τα ενεργειακά κέντρα σου και να κατευθύνεις το φως σ' αυτά.
Αφέσου να νιώσεις πόσο εύκολα αφομοιώνουν το φως ή που υπάρχει δυσκολία αφομοίωσης. Είναι ένας καλός τρόπος να νιωσεις που έχεις μπλοκάρισμα και να το τροφοδοτήσεις με αγάπη.

Η επίκληση σε βοηθά να νιώσεις την σιωπή...
Οπότε καλά το ένιωσες σαν "σταμάτημα"...
΄Αλλωστε η αγάπη από την καρδιά του θεού, δεν ειναι συναίσθημα, αλλά μια κατάσταση ευδαιμονίας, που νιώθεις μέρος του ΟΛΟΥ...Και σ' αυτήν την στιγμή όλα "ησυχάζουν" για να μπορέσεις να βιώσεις αυτό που ΕΙΣΑΙ!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

΄Αλλωστε η αγάπη από την καρδιά του θεού, δεν ειναι συναίσθημα, αλλά μια κατάσταση ευδαιμονίας, που νιώθεις μέρος του ΟΛΟΥ...Και σ' αυτήν την στιγμή όλα "ησυχάζουν" για να μπορέσεις να βιώσεις αυτό που ΕΙΣΑΙ
!

:thumbsup: :thumbsup: Βασούλα
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ευχαριστω για την απαντηση :x

Προς το παρον, επειδη με φοβισε λιγο, αυτο που ενιωσα οταν εκανα την επικληση πρωινη ωρα, θα την κανω καθε βραδυ!!
Παντα το πρωι νιωθω πεσμενη ,υπογλυκεμια,υποταση και δε ξερω το λογο.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

΄Αλλωστε η αγάπη από την καρδιά του θεού, δεν ειναι συναίσθημα, αλλά μια κατάσταση ευδαιμονίας, που νιώθεις μέρος του ΟΛΟΥ...Και σ' αυτήν την στιγμή όλα "ησυχάζουν" για να μπορέσεις να βιώσεις αυτό που ΕΙΣΑΙ!

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ζητησα και ελαβα >:d< @};-
Ευχαριστω :cry:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν είχα διαβάσει όλο το τόπικ...
Μάλλον έπρεπε να το διαβάσω σήμερα!!!

Ειδικά αυτό
Το "ζητήσατε" να γίνει ταπεινή εσωτερική αποδοχή ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Τότε το φως θα σπάσει και το τελευταίο τείχος του φόβου...Αλλά τότε μόνο!!!!
Βάσω ευχαριστώ... Το είχα ανάγκη μόνο για σήμερα!!!! @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αχ Βάσω και αυτό...
Ο φόβος είναι η δέσμευσή μας στον φυσικό κόσμο. Αν και ζούμε φαινομενικά ευτυχισμένοι, μέσα μας φωλιάζει ο φόβος του θανάτου.
Η θρησκεία μας μέσα από όλα τα χρόνια που υπάρχει, δημιούργησε ένα τεράστιο πρότυπο στο συλλογικό ασυνείδητο, το οποίο περνάει μέσα από τα κύτταρα και απλώνεται σε όλη μας την συνείδηση, που δεν είναι μόνο αυτή που αντιδρά φανερά, αλλά έχει και ένα σκοτεινό μέρος που αντιδρά επίσης, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
΄Ετσι ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν σε καμία θρησκεία, έχουν υποσυνείδητο φόβο για το «κακό», το μη «αποδεκτό», τον Σατανά, τα φαντάσματα και κάνουν οτιδήποτε για να ξορκίσουν αυτόν τον φόβο, που δεν ξέρουν από που προέρχεται.
Οι αρνητικές ενέργειες των άλλων λειτουργούν σε εμάς φοβιστικά, και πολλοί κάνουν ευχέλαια και αγιασμούς, για να ξορκίσουν το «κακό» των άλλων…
Πόσο τυχαίο λοιπόν ήταν να διαβάσω αυτό το τόπικ σήμερα ???
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Μαργαριτα το βρηκα :x >:d< @};-

Θα το δοκιμασω @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Αυτήν την επίκληση μου την πέρασε ο Βασίλης στο mp3 μου μαζί με 2 πολύ ωραίους διαλογισμούς ,με την φωνή της Βασούλας :x :x :x O:-)
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”