Σιλβεράκο εσύ αν εισαι μικρός ακόμα εγώ ειμαι νηπίο.......
Βασω μου

Για το λάθος ή σωστό σου απάντησε η Δωρούλα, Μαράκι...Δινω την προσοχη μου στο κεντρο της καρδιας αλλα ειμαι σαν παρατηρητης του σωματος μου απο ψηλα.Μου ειναι πιο ευκολο να οραματιστω ετσι!! Ειμαι μεσα σε ολα οσα οραματιζομαι αλλα σαν τηλεθεατης......Δε ξερω αν ειναι σωστο και θα ηθελα την γνωμη σου.
!Η επίκληση σε βοηθά να νιώσεις την σιωπή...
Οπότε καλά το ένιωσες σαν "σταμάτημα"...
΄Αλλωστε η αγάπη από την καρδιά του θεού, δεν ειναι συναίσθημα, αλλά μια κατάσταση ευδαιμονίας, που νιώθεις μέρος του ΟΛΟΥ...Και σ' αυτήν την στιγμή όλα "ησυχάζουν" για να μπορέσεις να βιώσεις αυτό που ΕΙΣΑΙ
Η επίκληση σε βοηθά να νιώσεις την σιωπή...
Οπότε καλά το ένιωσες σαν "σταμάτημα"...
΄Αλλωστε η αγάπη από την καρδιά του θεού, δεν ειναι συναίσθημα, αλλά μια κατάσταση ευδαιμονίας, που νιώθεις μέρος του ΟΛΟΥ...Και σ' αυτήν την στιγμή όλα "ησυχάζουν" για να μπορέσεις να βιώσεις αυτό που ΕΙΣΑΙ!
Πόσο τυχαίο λοιπόν ήταν να διαβάσω αυτό το τόπικ σήμερα ???Ο φόβος είναι η δέσμευσή μας στον φυσικό κόσμο. Αν και ζούμε φαινομενικά ευτυχισμένοι, μέσα μας φωλιάζει ο φόβος του θανάτου.
Η θρησκεία μας μέσα από όλα τα χρόνια που υπάρχει, δημιούργησε ένα τεράστιο πρότυπο στο συλλογικό ασυνείδητο, το οποίο περνάει μέσα από τα κύτταρα και απλώνεται σε όλη μας την συνείδηση, που δεν είναι μόνο αυτή που αντιδρά φανερά, αλλά έχει και ένα σκοτεινό μέρος που αντιδρά επίσης, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
΄Ετσι ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν σε καμία θρησκεία, έχουν υποσυνείδητο φόβο για το «κακό», το μη «αποδεκτό», τον Σατανά, τα φαντάσματα και κάνουν οτιδήποτε για να ξορκίσουν αυτόν τον φόβο, που δεν ξέρουν από που προέρχεται.
Οι αρνητικές ενέργειες των άλλων λειτουργούν σε εμάς φοβιστικά, και πολλοί κάνουν ευχέλαια και αγιασμούς, για να ξορκίσουν το «κακό» των άλλων