Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Εικόνα
Εικόνα[/img]
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Efthimia

Δημοσίευση από Efthimia »

Χρυσουλα μου, τι ομορφια........υπεροχο ποιημα....... @};-
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Στην φωτό που έβαλε η Ελισσάβετ φαίνεται ο χορός των περιστρεφόμενων δερβίσηδων ένος σουφικού τάγματος....
Όμως εκείνο που με μαγεύει είναι η περιστροφική κίνηση με το άπλωμα των χεριών που δείχνει την περιστροφική κίνηση που υπάρχει σε όλα τα σώματα ακόμα και σε αυτά που νομίζουμε ότι είναι ακίνητα, ανάλογα βέβαια με την μοριακή τους δομή...
Τα πάντα περιστρέφονται οι πλανήτες, οι ήλιοι, τα άστρα και η κίνηση δημιουργεί ήχο.....Τον Ήχο των Σφαιρών. Ο Πυθαγόρας λέγεται ότι τον είχε ακούσει σε βαθύ διαλογισμό και σε απόλυτη σιωπή.. Ένας ήχος υπερβατικός που τα γήινα αυτιά αδυνατούν να συλλάβουν...Όμως πιστεύω ότι αν ενωθείς με το Εαυτό σου μέσα από την εσωτερική σου σιωπή τότε δεν χρειάζεται να ακούσεις , γιατί δεν το χρειάζεσαι,αλλά συλλαμβάνεις εντός σου την ύψιστη δόνηση της κίνησης, τον Ήχο της Δημιουργίας ...'' Εν αρχή ήν ο Λόγος''!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

αλλά συλλαμβάνεις εντός σου την ύψιστη δόνηση της κίνησης, τον Ήχο της Δημιουργίας ...'' Εν αρχή ήν ο Λόγος''!!!!!
Ξέρεις πόσο το νοιώθω;Ξερεις πως ΄νεοιωσα βλεποντας αυτες τις στρογγυλες στολες να στροβιλίζονται;
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

To αντιλαμβάνομαι γιατί η κίνηση σε ωθεί να σπάσεις αυτό που σε κρατά δεμένο. Η ζωή είναι κίνηση και αν τελματωθείς στο στάσιμο σαν βάλτος θα σε ρουφήξει στον πάτο. Πρέπει να ανελίσσεσαι και να ζεις στο maximum των δυνατοτήτων σου..... Όταν βιώσεις μια εμπειρία σπας ...... τον αδιαπέραστο δακτύλιο...... που εσυ εχεις δημιουργήσει για την δική σου εξέλιξη και ανεβαίνεις στην επόμενη οκτάβα. Είναι το ανέβασμα σου σε υψηλότερη δονητική συχνότητα........ Ο ήχος είναι μοναδικός για τον καθένα και θυμίζει το παφλασμό από ένα κυματάκι όταν αυτό διαδέχεται το άλλο σε μια ήρεμη θάλασσα. Είναι τόσο απαλό και σιγανό που μόνο σε απόλυτη ησυχία μπορείς να το ακούσεις........Έτσι όταν εστιαστείς στον δικό σου ήχο, στο δικό σου τραγούδι τότε εναρμονίζεσαι με τον ήχο του Σύμπαντος που κινεί όλη την δημιουργία.......!!!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Έτσι όταν εστιαστείς στον δικό σου ήχο, στο δικό σου τραγούδι τότε εναρμονίζεσαι με τον ήχο του Σύμπαντος που κινεί όλη την δημιουργία.......!!!!!
Από τις ωραιότερες εμπειρίες ^:)^
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Efthimia

Θαθελα παρα πολυ να ζησω παρομοιες εμπειριες...
Το ζητω και θα το εχω!!! :-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Όλα στην ώρα τους Ευθυμία μου!!!! Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή σε όλα τα θέματα είτε αυτά αφορούν την καθημερινότητα είτε την πνευματική εξέλιξη!!! Ένα λουλούδι ανθίζει πάντα την κατάλληλη στιγμή ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα γιατί έτσι προνόησε η σοφία του Σύμπαντος...!!!! :x :x :x
Efthimia

>:d<
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή σε όλα τα θέματα είτε αυτά αφορούν την καθημερινότητα είτε την πνευματική εξέλιξη!!! Ένα λουλούδι ανθίζει πάντα την κατάλληλη στιγμή ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα γιατί έτσι προνόησε η σοφία του Σύμπαντος

Πόσο δίκιο έχεις ΄γλυκιά μου, και εγώ κάνω υπομονή μέχρι το λουλουδι μου να ανθίσει .........
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Χαμογελάκι >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Χρυσουλλα μου σ αγαπω
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δεν μου αρέσει να λέω λόγια!!!! Ανοίγω όμως την αγκαλιά μου και στέλνω πολλή αγάπη σε όλους!!!!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- @};- @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”