ΥΠΝΩΣΗ

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εσύ λογικά έχεις βάλει φωτογραφίες γιατί εσύ λες όλα αυτά, να δω τις υπόλοιπες που συμμετείχαν στο θέμα τι θα κάνουν. Εάν δεν τις βάλουν σημαίνει ότι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου.
Ti προσπαθεις να πετυχεις με αυτο που γραφεις?

και εγω ειμαι χωρισμενος γονεας .

Εικόνα

ΑΑΑ............ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ O SILVER29
Επισκέπτης

Δημητρη!!!!!
Κουκλάκι ο γιος!!!
Να σου ζήσει!

Μου άρεσε και η απάντηση που έδωσες δε :D

Αγαπητέ-η fab,
μπήκα στον πειρασμό να δω ότι έχεις γράψει μέχρι στιγμής στο φόρουμ, μιας και η συμπεριφορά σου με προβληματίζει.

Κατά την ταπεινή μου άποψη έχεις κάποιο "κόλλημα" με τη Βάσω, την αγαπημένη μου δασκάλα (για τον λόγο αυτό μπήκα και στον κόπο να ψάξω....ας μην αναφέρω τι κόλλημα ΄΄εχεις)

Ψάχνοντας λοιπόν και βρίσκοντας τα πόστ σου, τα γραφόμενά σου μου θύμισαν έναν συνάδελφο ο ποίος κάθε πρωι που με βλέπει μου πετάει και 2 - 3 λόγια- φιλοσοφίες αρχαίων Ελλήνων , τα οποία τα κόβει και τα ράβει στα μέτρα του για να μην δουλεύει.

Ακριβως το ίδιο κάνεις και συ.

Ομολογω πως στην αρχή είχα εκνευριστεί τα μάλλα καθώς η δουλειά έπεφτε όλη σε μένα......... στν πορεία άλλαξα , μιας και είδα πως πήρα αρκετά "μαθήματα" από αυτόν και συνεχίζω να παιρνω.

Παιδιά δεν έχω αλλά έχω μια κουκλίτσα που είναι σαν κόρη μου
πάρε βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ZuJpWAyRrHk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 05 Δεκ 2008 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Όταν μπήκες μέσα και έγραψες, χαμογέλασα και περίμενα την συνέχεια.
Δεν ένοιωσα καμία ανάγκη, ούτε να σχολιάσω, ούτε να απαντήσω στα λεγόμενά σου.
Δεν θεώρησα αναγκαίο να υπερασπιστώ την Ξανθούλα, όταν προσπάθησες να την πατρονάρεις, γιατί διασθητικά ήξερα πως δεν το είχε ανάγκη.
Ούτε και η Βάσω, έχει ανάγκη από υποστήριξη.
Όταν όμως παραβίασες κάτι που θεωρώ ιερό για μένα, όπως η αγάπη ενός γονιού για το παιδί του, μου ήταν αδιανόητο να το αφήσω να περάσει έτσι.
Έχεις παιδί;
Αν όχι, τότε είναι αδύνατον να καταλάβεις…
Η αγάπη του πατέρα είναι εξίσου αγνή και δυνατή όπως της μητέρας.
Ο άντρας μου αγκαλιάζει την μικρή μας κόρη και λιώνει. Ό,τι και να του συμβαίνει, ένα της χαμόγελο αρκεί για να εξαερωθεί και να σκορπιστεί. Είναι περήφανος για κείνη και θα την υπερασπιζόταν μέχρι την τελευταία του πνοή.
Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερος άνθρωπος.
Και οι δύο μας γίναμε καλύτεροι άνθρωποι από την μέρα που ήρθε στην ζωή μας.
Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα Φαμπ.

Ένας πατέρας δείχνει την φωτογραφία του όμορφου παιδιού του, είτε σε άλμπουμ, είτε στο διαδίκτυο σε καλούς του φίλους για να μοιραστεί μαζί τους την περηφάνεια του, την στοργή του, την αγάπη του, κάτι που δεν τελειώνει ποτέ και πόσο μάλλον με δικαστικές αποφάσεις.
Και συ το κάνεις να ακούγεται λες και ανέβασε φωτογραφίες σε πορνογραφικό σάιτ.
Ντροπή σου!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Κουκλί ο γιος σου Δημήτρη μου...
Να τον χαίρεσαι... :x :x :x :x

Επισκέπτης

Σας Ευχαριστώ Isida kai Εvi >:d< >:d< >:d< >:d<
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Silver29
Ναι καλά, θα μου τα ξαναπείς next year.

Vaso
Μην νομίζεις ότι δεν βλέπω ότι εγώ έγραψα ότι οι νόμοι τιμωρούν, είναι πασιφανές ότι εγώ το έγραψα, το ψάχνω ακόμα αλλά που θα μου πάει θα το πετύχω.
Μα φυσικά ως οικοδέσποινα μπορείς να μου απαγορεύσεις οτιδήποτε έχει σχέση με τον εδώ χώρο.
Και φυσικά ξέρεις ότι έχω δίκιο για τις φωτογραφίες και γι΄αυτό νευριάζεις και λες αυτά με τις αξίες και τους χειρισμούς. Το ότι διαβάζω τι γράφετε είναι δικό μου θέμα και έχω τους λόγους μου.

Καταρχήν evi και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω.
Δεύτερον δεν υπάρχει.

Dimitrios
Δεν προσπαθώ να πετύχω κάτι. Εάν δεν πρόλαβες να διαβάσεις τα προηγούμενα σου λέω ότι η Vaso ανέφερε το θέμα του παιδιού και έλεγε ότι δεν εξηγώ ότι λέω. Εγώ δεν θέλω να εξηγήσω περισσότερα για τα κέντρα για δικούς μου λόγους και είπα ότι εάν με ρωτούσε αυτός που έπρεπε θα απαντούσα σε ότι με ρωτούσε.
Και εξήγησα για το θέμα των παιδιών ώστε να καταλάβει τι εννοώ.

Το να βάζεις την φωτογραφία του παιδιού σου στο forum δεν είναι εξυπνάδα αλλά είναι δικαίωμά σου. Μπορώ να σου πω την άποψή μου και μέχρι εκεί.

Isida
Να μην μπαίνεις σε πειρασμό και να μην σε προβληματίζει η συμπεριφορά μου. Θεωρώ ότι έχεις αρκετά θέματα δικά σου για να ασχολείσαι και με των άλλων.

Αρκετά είπαμε, πέστε τα τώρα μεταξύ σας.
Θα βάλω άλλη μια φορά τα όμορφα λουλουδάκια και θα σας πω γεια χαρά. Να περάσετε όλοι όμορφες γιορτές με τις οικογένειές σας και να είστε καλά.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

είναι πολύ γλυκες τα παιδάκια σας :x Γιάννη και Δημήτρη

είναι και αυτά πολύ τυχερα που σας έχουν μπαμπάδες :D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Καταρχήν evi και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω.
Δεύτερον δεν υπάρχει.
Σιγά μην υπήρχε..

Γεια και χαρά και σένα, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να έχεις.
Εντάξει με τις ευχές κλείσαμε.
Στο καλό...

Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Φαμπ θα ξαναγραψω αλλη μια φορα αυτο που μαλλον δε καταλαβες...

ΦΟΒΗΘΗΚΑ πολυ οταν εγραψες να μη μου πειραζουν τα κεντρα....
Φοβηθηκα γιατι καποιο ατομο εχει δουλεψει ηδη σε αυτα...
Φοβηθηκα γιατι νομιζα οτι εισαι γνωστης του ρεικι
Φοβηθηκα γιατι με αφησες με αποριες και ενιωσα τις πατουσες μου να παγωνουν..
Ξερεις τι σημαινει να προκαλεις περισσοτερο φοβο σε ενα ατομο που απο τα γραφομενα του εχεις καταλαβει ποσο υποφερει απ' αυτον?

Δε ζηταω να με χαιδευουν ολοι με τα λογια τους ,ουτε να μου κρυβουν αληθειες που θα βοηθησουν στην θεραπεια μου, αλλα δεν επιτρεπω σε κανενα να με χρησημοποιει απλα για να μπει στα ρουθουνια καποιου αλλου...

Αν δε σε αντιπροσωπευει αυτο το φορουμ κι αν εχεις καταλαβει οτι δε συμφωνουν οι αποψεις σου με ολους εδω,θα ηταν πιο αξιοπρεπες να μη ξαναασχοληθεις.
Ακομα κι αν το εχεις δει σαν ΜΑΧΗ....δε σου εχει πει κανεις, οτι δε πας ποτε στον πολεμο χωρις οπλα?????

νασαι παντα καλα

@};-
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Κι έτσι ο κακός ο λύκος γύρισε αποκαμωμένος στην σπηλιά του έχοντας χάσει κάθε διάθεση να προσπαθεί να φοβίσει τα μικρά γουρουνάκια.

’λλη μια ιστορία μας έφτασε στο τέλος, μη στενοχωριέστε όμως, όχι για πολύ.
Σύντομα θα σας πω κι άλλα παραμύθια με νεράιδες και λύκους μέχρι που νάρθει η στιγμή ν' αγκαλιαστούμε όλοι μαζί.

Πατεράδες οι γιοί σας είναι υπέροχοι :*
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Αγαπητη Φαμπ (από το fabulus ?)

Συμβουλη πρώτη. Παρε τους φοβους σου και καντους ο,τι θελεις....εμας μην απασχολεις μ΄αυτούς....
Συμβουλη δευτερη. Δούλεψε λιγο τα κεντρα σου με οποιο τροπο θελεις...με χρωματα, μ΄αρωματα, με οποια τεχνική γνωριζεις, μπας και ανοιξει λιγο εκεινο το ρημαδι (εν τη ρυμη του λογου) το 4ο και νοιώσεις και λιγακι τι σημαινει αγαπη.....
Συμβουλη τριτη. Παρε το κινητο σου στο χερι, σχηματισε τον αριθμο της Βασως (καπου θα υπάρχει στο διαδικτυο το τηλ. του κεντρου), κλεισε ενα ραντεβού και ζητησε της να σου δωσει κανενα βαθμο.....θα ξεχασεις ο,τι ηξερες μεχρι τωρα....(αν σε δεχτει βεβαια, εκεινη αποφασιζει)
Συμβουλη τεταρτη. Προσπάθησε να κοιμασαι νωρις...."νοιώθω" πως τριγυρνας εδω σαν επισκεπτης τις νυχτες και μας διαβαζεις "για
τους δικούς σου λογους" οπως εχεις προαναφερει. (Αληθεια, ποιοί ειναι αυτοί οι λογοι?)......η αϋπνια διαταρασσει τον κιρκαδικο κύκλο και "υπονομευει "την εκκριση μελατονινης....

Οσο για τον Σιλβερ που του γραφεις οτι θα τα πειτε.....next year, θα ξερεις φανταζομαι το γνωστο ανεκδοτο...last year i gave you my heart...αυτο υπαινιχθηκες η κανω λαθος?

Με τιμη και σεβασμο στο προσωπο σου και την παρακληση να μπαινεις ποτε ποτε για να μας θυμιζεις τι πρεπει να αποφευγουμε....

Υ.Γ.1 .Σου ζητω συγγνωμη που σου δινω συμβουλες χωρις να τις εχεις ζητησει....το εκανα οταν ημουν νεα....ενοιωθα οτι γινομαι απαραιτητη στους άλλους και "σημαντικη" γιατι δήθεν κάτι ηξερα κατι παραπάνω απ΄αυτούς.....
Υ.Γ.2.Λουλουδια δεν σου στελνω, τελειωσαν.
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αγαπημένη συντροφιά του Forum,

Διαβάζοντας τώρα όλα όσα έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των υπολοίπων μελών και της Fab ένοιωσα ότι για να μπαίνει και να διαβάζει τις ανταλλαγές απόψεων μας σίγουρα κάτι την ωθεί σε αυτό.. Ίσως η ανάγκη της συντροφιάς ή η ανάγκη εσωτερικής επικοινωνίας με κάποιο άτομο που πιθανόν να γνώριζε από παλιά
και έχει ανάγκη να το διαβάζει ..........Ας το κάνει αν την ευχαριστεί!!!
Ο ερχομός της Μαρίας στην συντροφιά μας πυροδότησε τις δικές της ανασφάλειες.... Η Μαρία αρχίζει σιγά σιγά της και τις παλεύει με δύναμη...... εκείνη όμως ????????
Δεν θα σταθώ σε αυτά που ελέχθηκαν για τις φωτογραφίες των παιδιών γιατί η Βάσω έθεσε τα πράγματα με τον καταλληλότερο τρόπο όμως η άποψη μου είναι ότι αφου αυτό το forum είναι μια ζεστή αγκαλιά αγάπης προς όλους ας αφήσουμε αυτή την αγάπη να φρενάρει όποιες άστοχες κουβέντες ή συμπεριφορές.....
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι επειδή ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και καλωσορίζουμε όλους επιτρέπουμε πάσα απρέπεια......Εξάλλου όλοι γνωρίζουν πια ότι είμαστε ένας πυρήνας και τίποτα δεν μπορεί να διασπάσει αυτό που έχει δημιουργήσει η αγάπη και η καθαρότητα.......Ας το λάβουν αυτό σοβαρά υπόψη για να μη μπαίνουν ιδέες ..........!!!!!!

Χ Ρ Υ Σ Ο Υ Λ Α
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

fab1612 έγραψε: Isida
Να μην μπαίνεις σε πειρασμό και να μην σε προβληματίζει η συμπεριφορά μου. Θεωρώ ότι έχεις αρκετά θέματα δικά σου για να ασχολείσαι και με των άλλων.

οοοο ναι έχω πάααααρα πολλά δόξα τον Ύψιστο!!!!!

Αν θεωρούσα πως δεν είχα σίγουρα θα ήμουν της δικής σου "λογικής" ;)

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πόσο δεμένοι είμαστε εδω.
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

"Αγαπητή/έ " Fab
Ελπίζω μετά από τις απαντήσεις όσων παραπάνω έγραψαν ,
αν φυσικά μπήκες στον κόπο να τις διαβάσεις , να κατάλαβες
ότι όσες προσπάθειες και να κάνεις δεν μπορείς εδώ μέσα να βρεις πρόσφορο έδαφος να πετύχεις τους σκοπούς σου , που σε μας όλους είναι πλέον εμφανείς.
Από την αρχή φάνηκε , αλλά τώρα πλέον είναι έκδηλο , ακόμα και στα νέα μέλη του φόρουμ μας , ότι έγινες ειδικά εσύ έγινες μέλος μας για απώτερους λόγους και σκοπούς.
Όσοι συμμετέχουν εδώ είναι ευπρόσδεκτοι , αρκεί να σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους και κατόπιν τους υπολοίπους.
Με τα γραφόμενα σου , τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα όχι μόνο πρόσβαλες , ειρωνεύτηκες και απαξίωσες ορισμένους από εμάς , αλλά έφτασες και στο σημείο να εκφοβίζεις και να απειλείς.
Τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο απαράδεκτες και απρεπείς είναι , αλλά
δεν είναι και επιτρεπτές σε κανένα από τα μέλη μας.
Πρέπει να ξέρεις ότι εδώ μέσα δεν έχουν θέση , ούτε κριτές , ούτε τιμητές , ούτε σωτήρες και τις υποδείξεις και συστάσεις σου για νομικά ζητήματα να τις αφήσεις κατά μέρος , γιατί δεν μπορείς ούτε με αυτές να χειριστείς και να εκφοβίσεις κανένα, απ' ότι ήδη διαπίστωσες.
Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να έχεις την στοιχειώδη ευπρέπεια και τον απαιτούμενο σεβασμό , δεν έχεις παρά να μην μπαίνεις στο χώρο μας , ούτε σαν κομήτης πλέον ,αφού άλλωστε φαίνεται δεν σου αρέσει και τόσο .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Εμένα πάλι αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η σοβαρότητα με την οποία βλέπω να καταθέτονται οι απαντήσεις......

Λοιπον απο αυριο όλοι θα κυκλοφοράμε με φερετζέ.....στα δε παιδιά μας καλο είναι να βάλουμε και μπούρκα....για απολύτη προστασία απο τα λάγνα τέρατα που θα τα περιτριγυρίσουν ..οσοι τα εχουμε και όμορφα....αν τα δεί κανείς ''κακός''....
Διότι σκέφτομαι με το ελάχιστο που εχει απομείνει με αυτά που διαβάζω και δακρύζω απο τα γέλια .....<< αν απο μια φωτογραφία γίνονται όλα αυτά , φαντάσου τι θα γινεται και εκ του φυσικού που υπάρχει πιο αμεση επαφή >>....

Επίσης αγόρια του φόρουμ και κορίτσια αμα λάχει [ δεν πειράζει] επειδή βρίσκομαι σε δύσκολη ηλικία αν εχει κανείς ενα λάγνο στοιχειακούλι να μου στείλει , ευπρόσδεκτο...[ πάει καιρός απο την τελευταία σεξουαλική φαντασίωση μου... :-( ;) ]

Την εικόνα μου την εχετε όλοι....στα όμορφα μάτια σας....

:*
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 06 Δεκ 2008 4:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”