Silver29
Ναι καλά, θα μου τα ξαναπείς next year.
Vaso
Μην νομίζεις ότι δεν βλέπω ότι εγώ έγραψα ότι οι νόμοι τιμωρούν, είναι πασιφανές ότι εγώ το έγραψα, το ψάχνω ακόμα αλλά που θα μου πάει θα το πετύχω.
Μα φυσικά ως οικοδέσποινα μπορείς να μου απαγορεύσεις οτιδήποτε έχει σχέση με τον εδώ χώρο.
Και φυσικά ξέρεις ότι έχω δίκιο για τις φωτογραφίες και γι΄αυτό νευριάζεις και λες αυτά με τις αξίες και τους χειρισμούς. Το ότι διαβάζω τι γράφετε είναι δικό μου θέμα και έχω τους λόγους μου.
Καταρχήν
evi και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω.
Δεύτερον δεν υπάρχει.
Dimitrios
Δεν προσπαθώ να πετύχω κάτι. Εάν δεν πρόλαβες να διαβάσεις τα προηγούμενα σου λέω ότι η Vaso ανέφερε το θέμα του παιδιού και έλεγε ότι δεν εξηγώ ότι λέω. Εγώ δεν θέλω να εξηγήσω περισσότερα για τα κέντρα για δικούς μου λόγους και είπα ότι εάν με ρωτούσε αυτός που έπρεπε θα απαντούσα σε ότι με ρωτούσε.
Και εξήγησα για το θέμα των παιδιών ώστε να καταλάβει τι εννοώ.
Το να βάζεις την φωτογραφία του παιδιού σου στο forum δεν είναι εξυπνάδα αλλά είναι δικαίωμά σου. Μπορώ να σου πω την άποψή μου και μέχρι εκεί.
Isida
Να μην μπαίνεις σε πειρασμό και να μην σε προβληματίζει η συμπεριφορά μου. Θεωρώ ότι έχεις αρκετά θέματα δικά σου για να ασχολείσαι και με των άλλων.
Αρκετά είπαμε, πέστε τα τώρα μεταξύ σας.
Θα βάλω άλλη μια φορά τα όμορφα λουλουδάκια και θα σας πω γεια χαρά. Να περάσετε όλοι όμορφες γιορτές με τις οικογένειές σας και να είστε καλά.