Vaso μου δεν έχει νόημα να γράφεις σε κάποιον γιατί λες κάτι, έχει νόημα να του απαντάς όταν ρωτάει. Και έχει νόημα γιατί τότε έχει καταφέρει να διαμορφώσει μια ερώτηση άρα ξέρει και την απάντηση οπότε τότε και μόνο τότε κατανοεί. Μου είναι πολύ εύκολο να αραδιάσω σελίδες επί σελίδων, ε και? Θα προβάλλω την προσωπικότητά μου πάνω στον άλλον και τέλος, ωραία βοήθεια!!!!
Δεν διαπίστωσα κανένα φόβο Vaso μου , είδα μόνο εσένα να έρχεσαι και να αναφέρεις για το φόβο.
Θα σου απαντήσω στο θέμα της φωτογραφίας του παιδιού που έλεγες για να καταλάβεις την λογική και την μεταφυσική.
Εάν ήμουν η μητέρα του παιδιού και μάθαινα ότι ο πατέρας του έβαλε την φωτογραφία του σε forum θα τον έπαιρνε και θα τον σήκωνε, ακόμα θα έτρεχε ο Γιάννης και δεν θα τον έσωζε τίποτα. Γιατί όλες όσες είστε μάνες δεν βάζετε τις φωτογραφίες του παιδιού σας στο forum να το δω και μετά να βάλετε και τους πατεράδες να λάβουν γνώση του γεγονότος. Αφού το forum προστατεύεται και όπου υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει φόβος για να σας δω να ανεβάζετε φωτογραφίες παιδιών.
Επίσης, εάν θυμάμαι καλά, υπάρχει νόμος που απαγορεύει να υπάρχει το πρόσωπο ανηλίκου σε internet, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, κ.λ.π. παρά μόνο μετά από έγγραφη άδεια των γονέων ή κηδεμόνων. Ο Γιάννης εάν δεν απατώμαι είναι διαζευγμένος, έχει λοιπόν την έγγραφη άδεια της μητέρας?
Από πλευράς μεταφυσικής.
Οι διάφοροι που κυκλοφορούν μέσα στο internet δεν είναι όλοι άγιοι ούτε όσα δημιουργούν με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους έχουν όμορφα χρώματα και σχέδια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν τέρατα και όλα αυτά γυρίζουν στον χώρο που μας περιβάλλει γιατί βεβαίως δεν υπάρχουν επίπεδα στο χώρο παρά μόνο στην συνείδηση. Όλα αυτά περιμένουν τροφή που τους δίνουμε εμείς ή όσοι έχουν παρεμφερείς κραδασμούς με εμάς που τα δημιουργήσαμε. Αυτά με την υποτυπώδη νόηση που διαθέτουν κάνουν τα αδύνατα δυνατά να επιβιώσουν και είναι σίγουρο ότι εάν υπάρχει παραμικρή τρύπα επάνω μας θα την βρουν. ’λλες φορές πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να τραφούν, άλλες φορές, δυστυχώς τις περισσότερες, επιβιώνουν γιατί η διάνοια του ανθρώπου έγκειται επιμελώς επί τα πονηρά εκ νεότητας αυτού.
Τα χειρότερα είναι αυτά που δημιουργούνται από συναισθήματα, ιδιαίτερα των χαμηλών υποεπιπέδων του ψυχικού. Ένα από αυτά είναι η λαγνεία, η οποία στρέφεται ιδίως σε νεαρά άτομα λόγω της ζωτικότητας που έχουν. Χτυπάει πάνω στην αύρα τους και δεν βρίσκει τρύπα, κάνει γκελ και γυρίζει, αυτός όμως που έφτιαξε αυτό το τέρας το αναπαράγει και το ξαναστέλνει, ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή δυστυχώς θα την βρει την άκρη.
Μπορεί να μην χτυπήσει στο συγκεκριμένο παιδί, ίσως να είναι κάποιο άλλο αλλά δεν δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος για όλα αυτά. Ναι είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να ταίσω την τίγρη μέσα στο κλουβί της ώστε να μην πεθάνει αλλά δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος ώστε να χώσω το χέρι μου μέσα γιατί θα το φάει μαζί με το κρέας. Ναι έχω προστασία από ότι είμαι αλλά δεν θα γυρίζω 3 η ώρα το πρωί στην Ευριπίδου με τον γιο μου έτσι για να δείξω το πόσο προστασία έχω.
Να με συγχωρείτε που δεν σας απαντάω στους υπόλοιπους, δεν είδα να γράφετε κάτι.
Αγαπητή
ksan8oula
Πολύ όμορφα όσα έγραψες στο μήνυμα που απάντησες στις ερωτήσεις μου.
Silver
Το «σύρμα, μας την πέσανε» ήταν πετυχημένη ατάκα
καταπληκτικά