ΥΠΝΩΣΗ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι χαίρομαι πολύ, που έστω αναφέρεις την λέξη "αυτοπαρατήρηση"...Με συγκινείς κοριτσάκι μου...

Θα κάνεις θαύματα με τον Εαυτό σου, αλήθεια! :x

η αρχή όλων, είναι να κατανοήσεις τον φόβο.
η συνέχεια αυτού, είναι να ζήσεις στον δρόμο της αλήθειας, της αγάπης και της ελευθερίας... @};-

Είναι μυστήριο για τους άλλους, έξω από το φόρουμ, η αγάπη!

Νομίζουν ότι είναι ένα απλό αίσθημα και εμείς εδώ ανόητοι που την βιώνουμε...

Αυτή όμως είναι και η πρόκλησή τους! ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

Βασουλα μου ολα γινοντε για καποιο σκοπο και η επεισκεψη της φαμπ δεν ηταν τυχαια ,οπως και το πρισμενο μου δοντακι αποψε που χρειαζετε οδοντιατρο :D

πριν μηνες οταν αναγαστηκα παλι να παω σε οδοντιατρο ,εξηγησα στον γιατρο για της φοβιες μου και εκεινος με ειπε φοβιτσιαρα.

φοβουμενη τις ενεσεις του ζητησα να αρχισει χωρις αναισθητικο την απονευρωση .

οταν τελειωσε και κοιταξε τα χερια μου που ειχαν καρφωθει στα μπρατσα της καρεκλας απο τον πονο ,μου λεει...

(σε ειπα φοβιτσιαρα αλλα τελικα κρυβεις μεγαλη δυναμη Μαριω)

Τελικα τι απο τα δυο ημουν εκεινη τη στιγμη ......

ειμαι εκτος θεματος ομως ....σε αλλο τοπικ αυτα =))
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Mα αφού η φοβία δημιουργήθηκε στην εγχείρηση, το υποσυνείδητο έχει καταγράψει αρνητικά την ένεση, σαν αιτία...

΄Ολο αυτό που σου έχει δημιουργηθεί, εμβαθύνει στον φόβο του θανάτου. Η συνείδηση θέλει να παραμείνει ζωντανή και για να το πετύχει αναπτύσσει την ψυχική δύναμη, που δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει...

΄Οχι απονεύρωση χωρίς ένεση μόνο, αλλά ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις.

Ο πανικός δημιουργείται γιατί το υποσυνείδητο στέλνει εικόνες και μηνύματα στον νου, ότι κινδυνεύει...

Ο νους μας δέχεται μηνύματα και πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον, τις οποίες δεν μπορεί να επεξεργαστεί και τις στέλνει σην "αποθήκη"...Αν κάποια, από αυτές τις πληροφορίες, "θυμίσει" στο υποσυνείδητο την μετεγχειρητική κατάσταση ή κάποιο βίωμα της παιδικής σου ηλικίας που έχεις ξεχάσει, τότε στέλνει σήμα στον νου ότι κινδυνεύει...

Η κρίση πανικού ξεκινάει από το κέντρο της ύπαρξής μας, δηλαδή την καρδιά. Σ' αυτό το κέντρο, μεταφυσικά, εδρεύει η αγάπη, η συμπόνοια, η συγχώρεση, σαν θείες ποιότητες του ειναι μας.
' Οταν σ' αυτό το κέντρο υπάρχει μπλοκάρισμα λόγω του φόβου, τότε η αγάπη δεν μπορεί να στείλει την "πνευματική ανάσα" στον Εαυτό, με αποτέλεσμα και το κύριο όργανο της περιοχής αυτης, δηλαδή η φυσική καρδιά και οι πνεύμονες να μην μπορούν να λειτουργήσουν, αφού μπλοκάρει εκεί η ζωτική ενέργεια.

Ο νους καταλαμβάνεται από πανικό λόγω των συμπτωμάτων (ζαλάδα, δυσφορία) και αντιδρά όπως γνωρίζει να αντιδρά, όταν έρχεται κάποιο καρδιακό επεισόδιο. Η συνηθισμένη του αντίδραση, στον φόβο, είναι η λιποθυμία. Και αυτή η κατάσταση γίνεται αδιέξοδο για τον οργανισμό.

Αν κατανοήσεις τον μηχανισμό του φόβου, που κάνει το κέντρο της αγάπης να μπλοκάρει, τότε ίσως βήμα βήμα μπορέσεις να αναπτύξεις την ψυχική δύναμη της θείας αγάπης του Εαυτού, που ειναι το πιο ισχυρό φάρμακο της ψυχικής ισορροπίάς...

>:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Μπραβο Μαρακι!!!!
Εχεις κανει ηδη την αρχη!!!!!!
Αντε καθε μερα και πιο κοντα στο στοχο να βρεις την ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΙΑ!!!! αυτη που φυλακισες μεσα σου!!!!!
Η αγαπη κανει θαυματα και αυτη δεν την φοβασαι!!!!!
Κανενας δεν επαθε κατι απο αγαπη.... απο ολα τα αλλα ναι...

φιλακια και καλη αρχη!!!!!

:* :* :* :* :*
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso μου δεν έχει νόημα να γράφεις σε κάποιον γιατί λες κάτι, έχει νόημα να του απαντάς όταν ρωτάει. Και έχει νόημα γιατί τότε έχει καταφέρει να διαμορφώσει μια ερώτηση άρα ξέρει και την απάντηση οπότε τότε και μόνο τότε κατανοεί. Μου είναι πολύ εύκολο να αραδιάσω σελίδες επί σελίδων, ε και? Θα προβάλλω την προσωπικότητά μου πάνω στον άλλον και τέλος, ωραία βοήθεια!!!!

Δεν διαπίστωσα κανένα φόβο Vaso μου , είδα μόνο εσένα να έρχεσαι και να αναφέρεις για το φόβο.
Θα σου απαντήσω στο θέμα της φωτογραφίας του παιδιού που έλεγες για να καταλάβεις την λογική και την μεταφυσική.

Εάν ήμουν η μητέρα του παιδιού και μάθαινα ότι ο πατέρας του έβαλε την φωτογραφία του σε forum θα τον έπαιρνε και θα τον σήκωνε, ακόμα θα έτρεχε ο Γιάννης και δεν θα τον έσωζε τίποτα. Γιατί όλες όσες είστε μάνες δεν βάζετε τις φωτογραφίες του παιδιού σας στο forum να το δω και μετά να βάλετε και τους πατεράδες να λάβουν γνώση του γεγονότος. Αφού το forum προστατεύεται και όπου υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει φόβος για να σας δω να ανεβάζετε φωτογραφίες παιδιών.
Επίσης, εάν θυμάμαι καλά, υπάρχει νόμος που απαγορεύει να υπάρχει το πρόσωπο ανηλίκου σε internet, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, κ.λ.π. παρά μόνο μετά από έγγραφη άδεια των γονέων ή κηδεμόνων. Ο Γιάννης εάν δεν απατώμαι είναι διαζευγμένος, έχει λοιπόν την έγγραφη άδεια της μητέρας?

Από πλευράς μεταφυσικής.
Οι διάφοροι που κυκλοφορούν μέσα στο internet δεν είναι όλοι άγιοι ούτε όσα δημιουργούν με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους έχουν όμορφα χρώματα και σχέδια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν τέρατα και όλα αυτά γυρίζουν στον χώρο που μας περιβάλλει γιατί βεβαίως δεν υπάρχουν επίπεδα στο χώρο παρά μόνο στην συνείδηση. Όλα αυτά περιμένουν τροφή που τους δίνουμε εμείς ή όσοι έχουν παρεμφερείς κραδασμούς με εμάς που τα δημιουργήσαμε. Αυτά με την υποτυπώδη νόηση που διαθέτουν κάνουν τα αδύνατα δυνατά να επιβιώσουν και είναι σίγουρο ότι εάν υπάρχει παραμικρή τρύπα επάνω μας θα την βρουν. ’λλες φορές πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να τραφούν, άλλες φορές, δυστυχώς τις περισσότερες, επιβιώνουν γιατί η διάνοια του ανθρώπου έγκειται επιμελώς επί τα πονηρά εκ νεότητας αυτού.

Τα χειρότερα είναι αυτά που δημιουργούνται από συναισθήματα, ιδιαίτερα των χαμηλών υποεπιπέδων του ψυχικού. Ένα από αυτά είναι η λαγνεία, η οποία στρέφεται ιδίως σε νεαρά άτομα λόγω της ζωτικότητας που έχουν. Χτυπάει πάνω στην αύρα τους και δεν βρίσκει τρύπα, κάνει γκελ και γυρίζει, αυτός όμως που έφτιαξε αυτό το τέρας το αναπαράγει και το ξαναστέλνει, ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή δυστυχώς θα την βρει την άκρη.

Μπορεί να μην χτυπήσει στο συγκεκριμένο παιδί, ίσως να είναι κάποιο άλλο αλλά δεν δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος για όλα αυτά. Ναι είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να ταίσω την τίγρη μέσα στο κλουβί της ώστε να μην πεθάνει αλλά δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος ώστε να χώσω το χέρι μου μέσα γιατί θα το φάει μαζί με το κρέας. Ναι έχω προστασία από ότι είμαι αλλά δεν θα γυρίζω 3 η ώρα το πρωί στην Ευριπίδου με τον γιο μου έτσι για να δείξω το πόσο προστασία έχω.

Να με συγχωρείτε που δεν σας απαντάω στους υπόλοιπους, δεν είδα να γράφετε κάτι.

Αγαπητή ksan8oula
Πολύ όμορφα όσα έγραψες στο μήνυμα που απάντησες στις ερωτήσεις μου.

Silver
Το «σύρμα, μας την πέσανε» ήταν πετυχημένη ατάκα

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- καταπληκτικά
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

fab,

χωρίς να το καταλάβεις έδρασες με την προσωπικότητα που τόσο φοβάσαι να εκδηλώσεις...

Πρότεινες, συμβούλεψες κάποιον άνθρωπο, να κάνει κάτι, και αυτό υπάγεται στο πρότυπο του σωτήρα, ο οποίος δεν ξέρει και για ποιο λόγο προσπαθεί να βοηθήσει εντέλει...

Δεν θέλεις να καταλάβεις το νόημα των εξηγήσεων, όταν δίνεις συμβουλές σε κάποιον, αλλά δεν πειράζει...

΄Οσο για τα παιδιά, εγώ σε πληροφορώ ότι έχω και τα δύο μου βάλει σαν φωτογραφίες στο φόρουμ...

Και δεν φοβάμαι καθόλου τα τέρατα των άλλων....απλά για να το γνωρίζεις...φοβόμουν μόνο τα τέρατα που εγώ είχα δημιουργήσει

αυτό μαθαίνουμε εδώ μέσα fab. Η δική σου "σχολή" σου λέει να φοβάσαι τα τέρατα των άλλων, ενώ η δική μας σχολή πρεσβεύει ότι η αγάπη κάνει τα τέρατα των άλλων, σαπουνόφουσκες, που δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν.

Η γνώση των πεδίών που αναφέρεις, προέρχεται από δική σου εμπειρία? Αν ναι, μπορούμε να τις ανταλλάξουμε, για να δούμε και την βαθύτερη αλήθεια των όσων λες...

fab δεν θέλω να κάνω καμία αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε με ενδιαφέρει να σε πείσω για οτιδήποτε.

Αν είσαι ευτυχισμένη και βιώνεις την ζωή σου με αγάπη, αυτό είναι γνώση της ψυχής σου μόνο και κανενός άλλου.

Αν έχεις συμφιλιωθεί με το θείο εαυτό σου, αυτό πάλι το γνώρίζει η ψυχή σου και κανείς άλλος...

Και τέλος, τα ψέμματα που λέμε στον εαυτό μας, κι αυτό πάλι η ψυχη μας το γνωρίζει και κατευθύνει την πορεία της...

Αυτά, για να μην έχεις ψευδαισθήσεις, σχετικά με την αγάπη και τον φόβο...

Δυστυχώς, όσο και να εργάζόμαστε με τον εαυτό μας, το θείο του μέρος αργεί να αναδυθεί, όσο το διαχωρίζουμε σε ανώτερο και κατώτερο, σε φοβο και αγάπη...

Να είσαι καλά πάντα! :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πολύ όμορφα όσα έγραψες στο μήνυμα που απάντησες στις ερωτήσεις μου.
μα μένω έκπληκτη...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

σου έγραψε η Μαρία ότι της προκάλεσες φόβο, και το μόνο που έχεις να πεις είναι αυτό?

Νομίζω, fab, ότι έχεις μια μικρή διασάλευση, σε σχέση με την κατάσταση της πραγματικότητας...

Ενα συγνώμη? Συγνώμη Μαρία που σου προκάλεσα περισσότερο φόβο, από ότι έχεις...?????

Δεν το άκουσα, δεν το διάβασα, αυτό το συγνώμη, και εσύ δεν το ένιωσες fab...

Δεν ένιωσες πόσο περισσότερο πλήγωσες έναν άνθρωπο, με τις ανοητες φοβιστικές συμβουλές της προσωπικότητας που δεν θέλεις να έχεις, την έχεις όμως κορίτσι μου!!!

Λυπάμαι... :-(

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

ωραίες θεωρίες όλες αυτές fab... αλλά έχεις βιώσει κάτι απο όλα αυτά ή είναι απλά θεωρίες??? και αν ναι, τι έχεις κάνει για να το αντιμετωπίσεις?
Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ μια άποψη που δεν είναι τεκμηριωμένη και βασίζεται μόνο σε μια θεωρία που πασάρει κάποιος.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso

Όλοι μας με τις προσωπικότητες εκδηλωνόμαστε, εάν νομίζεις ότι εκδηλωνόμαστε κάπως αλλιώς θα σου πω μόνο «καλά, ότι πεις».

Τα πρότυπα που αναφέρεις, και να με συγχωρείς, είναι ξεπερασμένα πλέον.

Εσύ λογικά έχεις βάλει φωτογραφίες γιατί εσύ λες όλα αυτά, να δω τις υπόλοιπες που συμμετείχαν στο θέμα τι θα κάνουν. Εάν δεν τις βάλουν σημαίνει ότι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου.

Τι να γνωρίζω Vaso μου, εννοείται ότι κανένας δεν φοβάται τα τέρατα των άλλων παρά μόνο τα δικά του γιατί μέσα από αυτά επηρεάζεται από τα τέρατα των διπλανών του.

Η δική μου σχολή δεν ξέρεις τι ακριβώς λέει, ασχολήσου με την δική σας που νομίζει ότι η αγάπη είναι όλα αυτό που σέρνεται στα θέματα.

Τι γνώση να ανταλλάξεις μαζί μου Vaso, έχεις την εντύπωση ότι δεν έχω κάτι άλλο να κάνω εκτός από το να δείχνω σε όποιον συναντώ πόσα ξέρω και τι δουλειά έχω κάνει?

Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ, είναι σαν να τα έγραψα εγώ.

Και εσύ να είσαι πάντα καλά.
@};- :x
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Γιατί μένεις έκπληκτη με αυτό που γράφω στην Μαρία?
Κανέναν φόβο δεν της προκάλεσα. Έχεις την εντύπωση ότι έχω ανάγκη να ακούσω τι συζητήσεις γίνονται ή να μου πει κάποιος τις φοβίες του και τις σκέψεις του για να καταλάβω τι ακριβώς έχει?

Συγνώμη εσύ πρέπει να ζητήσεις και όχι εγώ. Εάν όμως έκανα κάπου λάθος ξέρω ότι οι νόμοι θα λειτουργήσουν όπως πάντα και δεν θα παραπονεθώ, να δω εσύ τι θα κάνεις.
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Anna
Πολύ καλά κάνεις και δεν δέχεσαι απόψεις μη τεκμηριωμένες, και λοιπόν? Να ρωτήσεις την Vaso αγαπητή μου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εάν ήμουν η μητέρα του παιδιού και μάθαινα ότι ο πατέρας του έβαλε την φωτογραφία του σε forum θα τον έπαιρνε και θα τον σήκωνε, ακόμα θα έτρεχε ο Γιάννης και δεν θα τον έσωζε τίποτα
Εάν ήσουν η μητέρα του παιδιού θα επαιρνες φορα και θα ερχοσουν με την οπισθεν να μου τα κλασεις!!!

(Μου θυμηζεις πολυ τη μητερα του παιδιου, ετσι απειλουσε, με υποτιμουσε κλπ και τωρα εχει πεσει σαν σκυλακι και μου μιλαει γλυκυτατα....)
Επίσης, εάν θυμάμαι καλά, υπάρχει νόμος που απαγορεύει να υπάρχει το πρόσωπο ανηλίκου σε internet, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, κ.λ.π. παρά μόνο μετά από έγγραφη άδεια των γονέων ή κηδεμόνων. Ο Γιάννης εάν δεν απατώμαι είναι διαζευγμένος, έχει λοιπόν την έγγραφη άδεια της μητέρας?
Για τον νομο οχι μονο δεν θυμασαι αλλα εχεις πληρη αγνοια...

Οσο για την εγγραφη αδεια της μητερας την εχω, θελεις να στην δειξω???
Ο Γιάννης εάν δεν απατώμαι είναι διαζευγμένος, έχει λοιπόν την έγγραφη άδεια της μητέρας?
και επειδη ειμαι διαζευγενος ανοητη δεν σημαινει οτι σταματησα να ειμαι γονεας!!!

αφιερωμενη....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

είσαι εντελώς άσχετη fab, αν νομίζεις ότι οι νόμοι τιμωρούν.

Η ψυχή σου απλά σου δίνει συνεχώς κίνητρα για να ακολουθησεις την πορεία σου προς το πνεύμα, κάτι που η συνειδηση λαμβάνει σαν τιμωρία...αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα που σου δίνω...

Επιμένεις να διαψεύδεις την ίδια την Μαρία, γι' αυτό που της προκάλεσες...αλλά εντάξει θεέ...παντογνώστη...

Λοιπόν για να τελειώνουμε...

Μείνε στις απόψεις σου και να δώσεις τις συμβουλές σου σε ανθρώπους που φοβούνται, σαν και σένα.

' Ετσι τους χειρίζεσαι μια χαρά...΄Οχι εδώ μέσα όμως...Δεν στο επιτρέπω, ούτε σαν οικοδέσποινα αυτού του χώρου, ούτε σαν άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του.

Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να βρίσκεσαι εδώ και να διαβάζεις κάθε λέξη του φόρουμ, χωρίς να συμφωνείς με τις βασικές του αρχές...

Κάτι νιώθεις εδώ μέσα μάλλον, που σου διαφεύγει η λέξη...

ΑΓΑΠΗ λέγεται...μάλλον άγνωστη για την σοβαρότητα και την διάνοια σου...

Προσπαθείς με λάθος τρόπο όμως να την νιώσεις...

Δεν χρειάζομαι αντιπαράθεση γνώσεων, και ιδιαίτερα μαζί σου...

Δεν με ενδιαφέρουν οι εξωτερικές γνώσεις των ανθρώπων, νιώθω περισσότερο αυτό που βιώνουν με την ζωή τους.

Και μάλλον εσύ στην ζωή σου είσαι επισκέπτης...

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στους νόμους του σύμπαντος, αλλά σου διαφεύγουν οι νόμοι της φυσικής ζωής...

Ο σεβασμός είναι ένας από αυτούς, και είναι η δεύτερη φορά που χρειάζεται να στο θυμίσω...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να δω εσύ τι θα κάνεις.
μια και με ρωτάς με τόση αγωνία, θα σου απαντήσω.

Είμαι έτοιμη να αποχωρήσω ακόμα και αυτήν την στιγμή,
με κρατάει η αγάπη μου και η αγάπη τους στην φυσική ζωή...

εσένα άραγε τι σε κρατάει?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Fab… κατ’ αρχήν να σου πω πως χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω, ειλικρινά.
Κάθε φορά που μπαίνεις και γράφεις επαναπροσδιορίζω τους στόχους και τις επιλογές μου σε νέα βάση.
Λειτουργείς μέσα μου ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Όταν λέω τι δεν θέλω να είμαι, σκέφτομαι εσένα.
Θέλω όμως να σου πω και μερικά πραγματάκια γιατί αυτή τη φορά το παρατράβηξε και κατάφερες να με θυμώσεις.
Πώς ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς έτσι στον Γιάννη; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα φοβική ανεγκέφαλη να εκτοξεύεις βέλη ενοχών;
Πώς Τολμάς να βρωμίζεις κάτι τόσο αγνό όπως η αγάπη και η περηφάνεια ενός γονιού για το παιδί του;
Μήπως όλα όσα περιγράφεις τα έχεις υποστεί ΕΣΥ; Μήπως η βία και ο φόβος ήταν κύριο συστατικό της ζωής σου;
Μήπως βλέποντας κάτι άλλο, από όσα σε τριγυρίζουν απλά δεν το αναγνωρίζεις;.
Κατανοώ πολύ καλά γιατί επιτίθεσαι στην Βάσω. Την ποιότητα της Βάσως , απλά δεν την αναγνωρίζεις. Σου είναι άγνωστη. Και ό,τιδήποτε μη γνωστό, δεν μπορούμε ούτε να το χωροθετήσουμε, ούτε να το κατηγοριοποιήσουμε. ’ρα ούτε να το ελέγξουμε μπορούμε και αυτό τρομάζει.
Αλλά γοητεύει παράλληλα μικρή μου Φαμπ, έτσι δεν είναι;
Υπνωτίζεσαι σαν το φίδι…
Γι αυτό σέρνεσαι εδώ μέσα.
Προσπαθείς να καταλάβεις., να κατανοήσεις και παράλληλα πολεμάς…
Χάρισμά σου ο πόλεμος μικρή μου…
Δικός σου είναι έτσι κι αλλιώς…
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”