fylakas_aggelos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στο forum,και απαντάω σε ένα θέμα όπου συμμετέχουν πολλοί,επειδή βλέπω ότι στα άλλα θέματα οι τελευταίες απαντήσεις είναι από το 2015 μέχρι μέσα 2016.Κάνω ψυχανάλυση λόγω κάποιων προβλημάτων.Η ψυχίατρός μου το θεωρεί τρελό ότι έχει να κάνει με αύρες και ενέργειες και θεωρεί πως αυτά τα πράγματα είναι απλά κατασκευάσματα των ανθρώπων.Το ίδιο πιστεύει η αδερφή μου και ο πατριός μου.Αυτά ήθελα να πω.Η αλήθεια είναι ότι νομίζω ότι έχω δει αύρα ανθρώπου η οποία ήταν μπλε περίγραμμα γύρω από τον άνθρωπο,αλλά μπορεί να ήταν και της φαντασίας μου.
Καλώς τον φυλακα άγγελο!
Για να βρες στο φορουμ συζητήσεις που "τρέχουν" αυτή την στιγμή, πας πανω δεξια και πατάς την επιλογή "προβολή των νέων δημοσιευσεων".
Το θεμα που εβαλες νομίζω θα ταιριαζε καλύτερα στον εσωτερισμό αυτογνωσία, στο αμεσως παρακάτω κουτάκι που λέει "Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ..."
Τωρα για αυτά που γράφεις ο καθένας νομίζω έχει να τραβήξει το δικό του μονοπάτι.

Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.