Παναγιωτάκο μου, αφού επιλέγεις το συγκεκριμένο σύστημα, χρειάζεται να προσαρμοστείς και σε μια ολοκληρωμένη πρόταση, που αυτό το σύστημα πρεσβεύει...
Έτσι η πομάδα και η πεμτουσία είναι απαραίτητα συμπληρώματα του καθαρισμού της αύρας, στα πιο λεπτοφυή σου σώματα, πριν βάλεις στο φυσικό σου σώμα την ουσία του μπουκαλιού...
Ξέρεις, μπορεί να έχει κάποιος έναν άλλον τρόπο να καθαρίζει τα λεπτοφυή του σώματα, όμως αυτό το σύστημα συνιστά πομάδες και πεμτουσίες, με μια πολύ όμορφη διαδικασία και η δική μου φιλοσοφία είναι, πως ότι κι αν επιλέγει κανείς, χρειάζεται να το κάνει και ολοκληρωμένα και όχι ολίγον από όλα τα συστήματα και τις τεχνικές, γιατί θα του λείπει η προσήλωση και θα δουλεύει αποσπασματικά...
Δηλαδή δεν γίνεται να επιλέγεις τα σπρέι για να καθαρίζεις τον χώρο σου, αλλά οι πομάδες και οι πεμπτουσίες να σου ξινίζουν και να μην τις χρησιμοποιείς...Δεν το λέω για εσένα, αλλά μου έχει τύχει και αυτό...
Απλά σου λέω την δική μου οπτική και στάση και φυσικά εσύ κάνεις όπως νιώθεις...
Επίσης κάθε μπουκαλάκι έχει και μια εξήγηση, που σε βοηθά να ανακαλύψεις ελαττώματα, κολλήματα, πεποιθήσεις καθώς και χαρίσματα και ευλογίες, και να προχωρήσεις με πιο αποφασιστικότητα στον δρόμο σου, γνωρίζοντας κάθε φορά λίγο περισσότερο κομμάτια της Ψυχής σου και της Προσωπικότητάς σου.