Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

sourra sofia

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από sourra sofia »

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

:romance-inlove: :romance-inlove: :romance-inlove:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε:ο πνευματικός δρόμος δεν είναι για να σου κινήσει το ενδιαφέρον για την εξέλιξή σου ως προς την Ανθρώπινη Ύπαρξή σου, γιατί αυτό χρειάζεται να έχει προηγηθεί οποιουδήποτε δρόμου.
Δεν πας σε έναν δρόμο, απλά γιατί έτυχε, αλλά γιατί ανακάλυψες ότι η παιδεία σου δεν ήταν καθόλου ανθρώπινη και σου είναι αναγκαία η επαναφορά στις ανθρώπινες αξίες (ευγένεια Ψυχής, σεβασμός, ενσυναίσθηση, κατανόηση, συμπάθεια, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση, ταπεινότητα, απλότητα)
εδω βρισκομαι.. @};- εχω αρχισει να ανακαλυπτω και να βιωνω την ντροπη.. τις τελευταιες μερες διαπιστωσα τι εκανα στον εαυτο μου απο τις τυψεις κ απο τις ενοχες κ για να μην καταγραφει μια ακομη αποτυχημενη προσπαθεια σε εμενα.. συνειδητοποιησα ποσες παραχωρησεις εκανα κ ποσο εθελοτυφλουσα μπροστα στο συναισθημα μου που μιλουσε κ δεν ηθελα να το ακουσω.. κ σταδικα εφτασα στο ποσο ντραπηκα για αυτο που μου εκανα..

κ τωρα μεσα απο νεα δεδομενα ειμαι θυμωμενη με μενα (κ λιγα λεω) αλλα αυτη τη φορα δεν ειμαι θυμωμενη με το πληγωμενο κομματι μεσα μου.. ειμαι θυμωμενη με το ανωτερο κομματι μου.. βιωσα τον πονο της εγκαταλειψης του κ ειδα πως επειδη δεν το αντεξα που εμεινα χωρις αυτον αυτοκτονησα, ημουν πια "νεκρη".... κ ενιωσα τον πονο κ την ντροπη ταυτοχρονα για αυτο που εκανα.. κ καταλαβαινω οτι ακομα δεν αφηνω το συναισθημα να εκφραστει πληρως γιατι φοβηθηκα οτι θα τιμωρηθω που θυμωνω μαζι του.. κ τωρα νιωθω οτι τον χρεωνω για ολα οσα αναγκαστηκα να υπομεινω απο την ωρα που εφυγε γιατι επρεπε να επιβιωσω.. κ θελω να μαθω το γιατι.. γιατι επρεπε να γινει ετσι.. γιατι νοητικα το ξερω αλλα μεσα μου δεν το εχω βρει ακομα..

το παιδακι ζηλευει την ομαδα αλλα ξερω οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι αυτη η πραγματικη μου αναγκη οσον αφορα το κομματι της εργασιας.. η πραγματικη μου αναγκη ειναι αυτο που μου συμβαινει.. το να παρατηρω, να αντιλαμβανομαι πραγματα μονη μου, να τα συζηταω, να μην περιμενω ετοιμες απαντησεις, οπως θα ηθελα αν ημουν μεσα σε ομαδα.. τα μοιρασματα ομως μου λειπουν.. το να ξερεις κ το τι βιωνει ο αλλος.. αυτες οι συζητησεις που πανε τις σχεσεις σε βαθος κ νιωθεις οτι εισαι κ εσυ κομματι της ζωης του..

:romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Μπεττούλα ... >:d< >:d< >:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τα μοιρασματα ομως μου λειπουν.. το να ξερεις κ το τι βιωνει ο αλλος.. αυτες οι συζητησεις που πανε τις σχεσεις σε βαθος κ νιωθεις οτι εισαι κ εσυ κομματι της ζωης του..
Μπεττούλα, όσο και να ξέρεις τι βιώνω εγώ ή ένα μέλος της ομάδας μέσα από την καθημερινή μας επικοινωνία, αν "η Ζωή μου δεν γίνει Ζωή σου", πάλι θα μείνει γνώση χωρίς επίγνωση. Αυτό που βαθαίνει τις σχέσεις μας, δεν είναι ότι ξέρουμε ο ένας του άλλου τον "πόνο", αλλά το ότι μαθαίνουμε να "αντέχουμε" το "μαζί", μέσα από την πνευματική ωρίμανση μας.

Από ότι καταλαβαίνω σου λείπει η οριζόντια δράση του Σταυρού, ενόσω λες ότι με την κάθετη μπορείς να εργαστείς και μόνη σου και δεν ξέρω πως θα το κάνεις αυτό, ενόσω είσαι θυμωμένη με τον Εαυτό σου ή τον ντρέπεσαι ή τον φοβάσαι...
Το "μαζί" επιδρά πρώτα μέσα μας και μετά έξω μας. Ανάποδα δεν ξέρω αν γίνεται, δεν το έχω δει και ποτέ δηλαδή...

Οπότε, νομίζω, ότι αυτό που σου λείπει δεν είναι το βάθος που μπορείς να κατακτήσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά το βάθος που μπορείς να αφυπνίσεις σε σχέση με τον Εαυτό σου.

:romance-inlove:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
sofia sourra

Δημοσίευση από sofia sourra »

:romance-heartbeating: @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

η αληθεια ειναι ενιωσα πολυ θυμωμενη κ καταλαβα οτι προσπαθουσα να ριξω σε καποιον εξω απο μενα το φταιξιμο για οτι ανακαλυπτω οτι εχω βιωσει μιας και ακομα δεν τον νιωθω τελικα κομματι μου.. οτι ειμαι εγω.. το βαρος ομως τελικα σε μενα γυρισε παλι..
Vasoula έγραψε:Αυτό που βαθαίνει τις σχέσεις μας, δεν είναι ότι ξέρουμε ο ένας του άλλου τον "πόνο", αλλά το ότι μαθαίνουμε να "αντέχουμε" το "μαζί", μέσα από την πνευματική ωρίμανση μας.
ναι νομιζω οτι εστιασα κ γω πολυ στο κομματι του πονου κ του τραυματος κ μετα δεν ηξερα τι να το κανω..
τι σημαινει μαθαινω να αντεχω το μαζι?
Το "μαζί" επιδρά πρώτα μέσα μας και μετά έξω μας.
ναι το καταλαβαινω βιωματικα αυτο.. οπως κ το αντιθετο του..
Οπότε, νομίζω, ότι αυτό που σου λείπει δεν είναι το βάθος που μπορείς να κατακτήσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά το βάθος που μπορείς να αφυπνίσεις σε σχέση με τον Εαυτό σου.
:romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι σημαινει μαθαινω να αντεχω το μαζι?
όταν μπορείς να αντέχεις τον Εαυτό σου, θα μπορέσεις να αντέξεις και εμένα

:romance-inlove:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Μπεττούλα μου :x :x :x
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”