Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

.Γιατί εκτός από τραυματισμένο παιδί, έχει μεταβληθεί και σε κακομαθημένο καριολάκι...
Οπότε χρειάζεται διάκριση στο τι σε βάζει να κάνεις κάθε φορά...
ωραίο καμπανάκι αυτό ,δεν το είχα σκεφτεί :roll:
ως τώρα είχα εστειάσει στο σενάριο του τραυματισμένου παιδιού

>:d< >:d< >:d< >:d<
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ την 04 Αύγ 2015 6:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Βικυ >:d< >:d<
Γρηγορη μου >:d< >:d< ακομη και αν το ξεχνω καποιες στιγμες, οπως προχθες, κιεγω αυτο αισθανομαι! :x
Ιωαννα >:d< >:d<
Αννα >:d< >:d<

Βασω μου θυμαμαι εκεινο που εγραψες για την διαφορα μεταξυ "για να.." και "γιαυτο και..".
την παταω απτην αλλαζονεια μου, μασκαρεμενη ισως και με λαχταρα, και περναω σταδια απαραιτητα. δεν σκεφτομαι πως δεν μπορω να παω απτην πρωτη δημοτικου στην εκτη κατευθειαν..
Και όσο το "κοτσάνι" ανυψώνεται, υπάρχει η περίπτωση ή να πονέσει το λουλούδι και να φοβηθεί, σταματώντας την αυθόρμητη εξέλιξή του, ή να το θεωρήσει απαραίτητη αλχημεία του μετασχηματισμού του και της άνθησής του, ώστε να αντέξει την αυθεντική του Φύση και να πάει όπου τον καλεί...
αυτο τοχω κατα νου συνεχεια και για τουτο εγραψα πως ''εκει (τότε δλδ) να δουμε!'' η αληθεια ειναι πως συχνα δεν μουχω εμπιστοσύνη, ομως υπαρχουν και στιγμες που νοιωθω οτι αυτη η ελλειψη εδραζεται σε κατι που φαινεται μπετον αρμε, ομως δεν ειναι. θεληση, πιστη, εμπιστοσυνη, αγαπη. Αλχημεια!
Ο λωτός όμως είναι ένα λουλούδι που ζει στα έλη και τους βάλτους...Αν εστιάσουμε στο που βρίσκονται οι ρίζες του, θα χάσουμε την ομορφιά του, γιατί ποτέ δεν θα πιστέψουμε ότι κάτι τόσο όμορφο έχει ριζώσει στην βρώμα και δεν θα αντιληφθούμε ποτέ ότι η δυναμική του είναι να αναπτύξει ένα μακρύ κοτσάνι που το ανυψώνει από την ρίζα του και το φέρνει στο Φως...
@};- να το θυμαμαι ετουτο! ..
Εγώ σίγουρα θα περάσω ωραία, Αντρίκο μου...Και από αυτό σκέφτομαι πάντα, ότι υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις όμορφα και εσύ ή να μην περάσεις.
Το "ωραία" (για να μην παρεξηγηθώ) δεν έχει να κάνει παρά με εκείνο το βαθύ επίπεδο κάθε ανθρώπου, που όταν υπάρχει ψυχική αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη, ανοίγει σαν λωτός και ακτινοβολεί όμορφα την Αγάπη...
πηγα να ριξω το μοιρασμα μου στην πλακα, αν και ειμαι σιγουρος πως καταλαβες τι εννοουσα! και αυτο το συνεχεια 'πλακα' μαλλον λειτουργει αποτρεπτικα στο ανθισμα του Λωτου. ετσι δεν ειναι;
Σε νιώθω καρδούλα...ανεξάρτητα αν χαμογελάω για τον τρόπο που βρίσκει ο άνθρωπος να ξεγελάει τον πόνο του...Είναι πολύ επινοητικό το συναίσθημα...
Και σίγουρα υπάρχουν πολωμένες καταστάσεις στο παιδί...Γιατί εκτός από τραυματισμένο παιδί, έχει μεταβληθεί και σε κακομαθημένο καριολάκι...
το καταλαβαινω ετουτο, και τοχω βιωσει, ομως εχει πιο πολυ ψωμι αποτι μπορω να βρω τωρα. Ας εστιασω στην 'διακριση'.
Σ'ευχαριστω Βασω μου. :sunny: >:d< >:d< >:d< >:d< :x

Μανουλη! >:d< >:d< >:d< Μαζι! :x
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πηγα να ριξω το μοιρασμα μου στην πλακα, αν και ειμαι σιγουρος πως καταλαβες τι εννοουσα! και αυτο το συνεχεια 'πλακα' μαλλον λειτουργει αποτρεπτικα στο ανθισμα του Λωτου. ετσι δεν ειναι;
Εννοείται ότι κατάλαβα, Αντρίκο μου!
Και η πλάκα καθόλου δεν λειτουργεί αποτρεπτικά, θυμάμαι τον καιρό της δικής μου εργασίας που πήγαινε το "σκάσε" στο ανισόρροπο μέσα μου, σύννεφο...Μέχρι που έσκασε, κυριολεκτικά! Δεν είχε ελπίδα μαζί μου :)) :)) :))

αυτό που θα μάθουμε καλά, είναι το "σκάσε" και μερικά ακόμα μάντρα, ας μην τα αναφέρω δημόσια ε? 8-}

Αλλά αυτό που θα μάθουμε ακόμα καλύτερα είναι να γελάμε με την καρδιά μας...

Μαζί, παιδάκια γλυκά O:-) >:d< >:d< >:d<
Συνημμένα
002.jpg
002.jpg (225.31 KiB) Προβλήθηκε 2027 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:angelic-little:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

O:-) O:-) O:-) :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Βασούλα :x :x >:d< >:d< >:d<
Αντρίκο :x :x >:d< >:d< >:d<
Μανούλη :x :x >:d< >:d< >:d<
Γρηγοράκο :x :x >:d< >:d< >:d<
Ομαδούλα όμορφη O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:) O:-) O:-) O:-)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε: Το "ωραία" (για να μην παρεξηγηθώ) δεν έχει να κάνει παρά με εκείνο το βαθύ επίπεδο κάθε ανθρώπου, που όταν υπάρχει ψυχική αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη, ανοίγει σαν λωτός και ακτινοβολεί όμορφα την Αγάπη...
Ο λωτός όμως είναι ένα λουλούδι που ζει στα έλη και τους βάλτους...Αν εστιάσουμε στο που βρίσκονται οι ρίζες του, θα χάσουμε την ομορφιά του, γιατί ποτέ δεν θα πιστέψουμε ότι κάτι τόσο όμορφο έχει ριζώσει στην βρώμα και δεν θα αντιληφθούμε ποτέ ότι η δυναμική του είναι να αναπτύξει ένα μακρύ κοτσάνι που το ανυψώνει από την ρίζα του και το φέρνει στο Φως...
Αυτή η ανάπτυξη του "κοτσανιού" θα είναι η αμέσως επόμενη εργασία μας, Αντρίκο μου. Και όσο το "κοτσάνι" ανυψώνεται, υπάρχει η περίπτωση ή να πονέσει το λουλούδι και να φοβηθεί, σταματώντας την αυθόρμητη εξέλιξή του,
αυτο το επαθα
ή να το θεωρήσει απαραίτητη αλχημεία του μετασχηματισμού του και της άνθησής του, ώστε να αντέξει την αυθεντική του Φύση και να πάει όπου τον καλεί...
αυτο επεξεργαζομαι.. @};-
Είναι πολύ επινοητικό το συναίσθημα...
αν ειναι λεει...
Και σίγουρα υπάρχουν πολωμένες καταστάσεις στο παιδί...Γιατί εκτός από τραυματισμένο παιδί, έχει μεταβληθεί και σε κακομαθημένο καριολάκι...
το ιδιο ειναι λοιπον?
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: δεν σκεφτομαι πως δεν μπορω να παω απτην πρωτη δημοτικου στην εκτη κατευθειαν..
η αληθεια ειναι πως συχνα δεν μουχω εμπιστοσύνη, ομως υπαρχουν και στιγμες που νοιωθω οτι αυτη η ελλειψη εδραζεται σε κατι που φαινεται μπετον αρμε, ομως δεν ειναι.
καποτε ηθελα και εγω απο την πρωτη να παω στην εκτη.. και ξεκινας απο την πρωτη ισως πας δευτερα και μετα ξαναγυρνας στην πρωτη αμα χρειαζεται και ουτω καθεξης καταλαβα για μενα.. γιατι υπαρχουν ελλειψεις που χρειαζονται να αντιμετωπιστουν και στοιχεια που χρειαζεται να ισχυροποιηθουν για να προχωρησεις στο επομενο σταδιο..
Vasoula έγραψε: Και η πλάκα καθόλου δεν λειτουργεί αποτρεπτικά, θυμάμαι τον καιρό της δικής μου εργασίας που πήγαινε το "σκάσε" στο ανισόρροπο μέσα μου, σύννεφο..
χτες μου συνεβη το εξης: ειναι γενικα μερες τωρα συνηδητοποιησεων και το συναισθημα βαραει απο παντου.. η αληθεια ειναι οτι εστω κατι μικρο που για μενα δεν ειναι καθολου μικρο φαινεται οτι αλλαζει στον τροπο που το αντιμετωπιζω.. το συζητουσα εδινα οτι επειχειρηματα ειχα προσπαθουσα να παω πιο κατω ερχοντουσαν απαντησεις καποιες με καλυπταν καποιες τις ενιωθα μουφα και υπηρχε μια εξελισσομενη διαδικασια..

ενιωθα ομως και μια ηρεμια σε καποιες περιπτωσεις μετα απο αυτους τους διαλογους.. καταλαβαινω οτι τα παντα αυτη τη στιγμη εχουν καταληξει να εστιαζουν στο θεμα της θελησης και στο ποσο ακομα θα αρνουμαι αυτο το καλεσμα..

νομιζα οτι ηταν ο φοβος να αντιμετωπισω οσα συμβαινουν μεσα μου που ηταν αποτρεπτικος αλλα καποια στιγμη βλεποντας για λιγο την μεγαλη εικονα καταλαβα οτι αυτο δεν ειναι η πραγματικη αληθεια.. η ελλειψη δυναμης παρολο που ειναι καταλυτικη σαν συναισθημα καποιες φορες ενιωσα οτι ειναι μια μουφα και μιση..ηταν να σαν καταλαβαινα για λιγο οτι αυτο που υπαρχει στο τελος ο μεγαλος φοβος-εμποδιο ειναι οτι απαξ και αποφασισεις να υπηρετησεις το θελημα της Ψυχης σου που το εχεις νιωσει πια και το συνηδητοποεις ολο και πιο πολυ μετα δεν υπαρχει επιστροφη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες δεν υπαρχει κανενας αλλος για να ριξεις την ευθυνη για οτι σου συμβαινει.. υπαρχει μονο και εξολοκληρου η ευθυνη του εαυτου σου και της ζωης σου. σαν ο φοβος να μην ηταν για αυτο που εγινα αλλα για αυτο που αληθινα ειμαι.. και φυσικα οτι χρειαζονται σταδια να πας πισω για να τα δουλεψεις ενα ενα αλλα σαν αυτη να ηταν η μεγαλη εικονα.

χτες λοιπον καποια στιγμη το βραδυ πιανω οτι επιστρεφει το συναισθημα της αδυναμιας και ποσο παει να με τραβηξει προς τα κατω παλι να ξαναγυρισω στο βλακειες ειναι οσα σκεφτεσαι κ παρε μια αποφαση τωρα να αφου βλεπεις δεν μπορεις .. χωρις να το καταλαβω του λεω ενα ενταξει σε ακουω τωρα δεν σε θαβω ουτε σε κρυβω λεγε εσυ τα δικα σου αλλα εγω τωρα θα δω μια ταινια και σε αφηνω να εκτονωθεις.. ξεκιναω την ταινια και φυσικα κολλαει.. και συνεχιζω οχι καργιολακι ειπαμε λεγε τα δικα σου δεν σε αγνοω αλλα εγω ακομα και αν δεν παιξει η ταινια θα κανω κατι αλλο γιατι μαζι σου σε αυτο δεν θα με τραβηξεις κ την αποφαση δεν θα την παρω τωρα που με πιεζεις για να σου πω οτι δεν μπορω.. ξαναπροσπαθησα να βαλω την ταινια και μια χαρα επαιξε και το συναισθημα της αδυναμιας ξεφουσκωσε.. το βραδυ ξαπλωνοντας συνειδητοποιησα τι εκανα και τι εγινε.. και θυμηθηκα εσενα Βασω που καποια στιγμη ειχες πει κατι αντιστοιχο οτι εκανες οταν εβγαινε αυτο το παιδακι-καργιολακι.. :x

Αντρεα :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<

Μανουκο :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<

παιδακια :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<

Βασουλα :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Αυτο ακριβως βρε Βασω!
Δημοσια?? απο τωρα?? και μετα με τα βιβλια, την ταινια κτλ τι θα εχει να περιμενει το κοινο μας? .. :-? >:\ ;))
Η ετοιματζιδικη, τυποποιημενη και κατεψυγμενη, σαν καλαμαρακι, πλακα (που κανω) ισως δεν βοηθα. Το κανω αυτο, για να αποφυγω καποια σιωπη ή για ενσωματωθω σε μια παρεα ή να κανω καποιον να γελασει, γενικοτερα .. "Για να..".
Βεβαια, εμενα ενοχλει μονο τις περισσοτερες φορες. ειπαμε βεβαια. .. Διάκριση!

Τι ομορφη ομαδα! @};-
@};-
Βασω ευχαριστω και καλημερα! :x :sunny: >:d< >:d< >:d<

Μπεττυ! :x >:d< >:d< :x
Αυτο ακριβως. τα σταδια. σε οτιδηποτε. και ενω στην αρχη αισθανομουν πολυ καλος (και απεδιδα) μολις δυσκολευαν τα πραγματα (ή υπηρχε προοπτικη εξελιξης), αρκετες φορες επελεγα να αποχωρησω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

ηταν να σαν καταλαβαινα για λιγο οτι αυτο που υπαρχει στο τελος ο μεγαλος φοβος-εμποδιο ειναι οτι απαξ και αποφασισεις να υπηρετησεις το θελημα της Ψυχης σου που το εχεις νιωσει πια και το συνηδητοποεις ολο και πιο πολυ μετα δεν υπαρχει επιστροφη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες δεν υπαρχει κανενας αλλος για να ριξεις την ευθυνη για οτι σου συμβαινει.. υπαρχει μονο και εξολοκληρου η ευθυνη του εαυτου σου και της ζωης σου. σαν ο φοβος να μην ηταν για αυτο που εγινα αλλα για αυτο που αληθινα ειμαι.. και φυσικα οτι χρειαζονται σταδια να πας πισω για να τα δουλεψεις ενα ενα αλλα σαν αυτη να ηταν η μεγαλη εικονα. 
@};- :x
ξαναπροσπαθησα να βαλω την ταινια και μια χαρα επαιξε και το συναισθημα της αδυναμιας ξεφουσκωσε.. το βραδυ ξαπλωνοντας συνειδητοποιησα τι εκανα και τι εγινε..
:x O:-) :sunny:

Ταρα, Βικυ, Αλεξια, Αννα, φιλοι μου ολοι :sunny: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αντρίκος την 05 Αύγ 2015 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Μπεττούλα :x :x >:d< >:d<

Αντρίκο :x :x >:d< >:d<

Τι όμορφη ομαδούλα :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<

Αντρίκο >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μπεττούλα :x >:d< >:d< >:d<

Αντρίκο :x >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Παιδάκια όλα O:-) O:-) O:-) :x :x >:d< >:d< >:d<

Αυτή η ανάπτυξη του "κοτσανιού" θα είναι η αμέσως επόμενη εργασία μας, Αντρίκο μου. Και όσο το "κοτσάνι" ανυψώνεται, υπάρχει η περίπτωση ή να πονέσει το λουλούδι και να φοβηθεί, σταματώντας την αυθόρμητη εξέλιξή του, ή να το θεωρήσει απαραίτητη αλχημεία του μετασχηματισμού του και της άνθησής του, ώστε να αντέξει την αυθεντική του Φύση και να πάει όπου τον καλεί...
@};- @};- @};-

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αντρέα :x :x :x

Γρηγόρη :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

:x παιδακια >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”