Μπεττυ!
Αν οντως κλαινε τελικα οι ρεγγες, πρεπει να μυριζα ψαριλα απο μακρια το Σαββατο!..
και κυριολεκτικα, παροτι δεν το περιμενα, δάκρυ κορόμηλο και παροτι, ή ισως εξαιτιας(?),
του οτι αναγνωρισα πως στην επαφη μου με ενα κοριτσι που μου αρεσει πολυ (ή ετσι λεω
τουλαχιστον) οι προσδοκιες που εχω και οι αναγκες που θελω να καλυφθουν σε μια απλη
συναντηση (ποσο μαλλον σε μια υποτιθεμενη σχεση) ειναι τοσο εντονες που αλλαζουν την
αντιληψη του ποιος ειμαι, και φερομαι ειτε πολυ σκληρα, ειτε πολυ μαλακα. Φυσικα δυσαρεστουμαι
και με το ενα και μετο αλλο, και προσπαθησα να μην το κανω το βραδυ της Παρασκευης που
συναντηθηκαμε με μια κοινη παρεα. καποιες στιγμες το παρατηρουσα και το μαζευα, καποιες οχι.
Ηταν εξαντλητικο και επισης οι προσδοκιες που ειχα (πχ πως ισως κοιμηθουμε μαζι) μολις
δεν επαληθευθηκαν,με εκαναν να θυμωσω. Παλι το επιασα επιτοπου και ειπα σε μενα πως ειναι
δικο μου τουτο, αλλα η συνειδητοποιηση πως ειχα προσδοκια τοσο εντονη ωστε να εχει αυτο
το αποτελεσμα, με λυπησε. και μετα ημουν κυριολεκτικα για λυπηση. Εξ ου και οι ρεγγες!!
Νοιωθω ευγνωμων καποιες στιγμες που μου δινεται η ευκαιρια (σχετικα αναιμακτα κιολας!)
μεσα αποαυτην την ανθρωπινη (με μικρο αλφα) σχεση να ερθω αντιμετωπος με αυτες τις
προκλησεις και υπαρχουν και αλλες στιγμες που θελω κυριως να με - αλλα και να την- στειλω στο
διαολο. Ειναι η μοναδικη γυναικα μεχρι τωρα που μπορει να το καταφερει αυτο.
Και την επομενη μερα, κατα τη διαρκεια της αυτοθεραπειας μου, ξεκινησα να δακρυζω στο πεμπτο και μολις φτανω στο τεταρτο, μπηγω ενα κλαμα και αισθανομουν ενα παιδακι να φωναζει απελπισμενο ''θελω τη μαμα μου''.
Εκεινη την ωρα τρομαξα λιγο μιας και ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα ομως και
στη συνεχεια, στο τριτο, το ιδιο παιδακι (δεν το εβλεπα ομως το ενοιωθα και σαν να το ακουγα), φοβισμενο και κλαίγοντας,
ελεγε ''γιατι μου το κανεις αυτο;; δεν καταλαβαινω. γιατι;;'' μαλλον στην μανα του, αν και δεν μπορουσα να τη νοιωσω ή δω
οπως δεν καταλαβαινα και τι ειχε γινει πριν. Ηταν συγκλονιστικο για μενα και μου πηρε καμια ωρα να το σκεφτομαι μετα. υπηρξε και μια παρορμηση να το υποβαθμισω και να το κανω πιο ουδετερο εκ των υστερων (το καριολακι που λεει η Μπεττυ??) ομως δεν το αφησα και, καλως ή κακως, ακομη συγκινούμαι οταν μουρχεται στο νου εκεινη η κατασταση.
Γενικα, μου τη δινει πως καποια πραγματα που νοιωθω/κανω, τα πιανω σχετικα γρηγορα ομως περα απο αυτο δεν μπορω
να το παω παρακατω. ωρες ωρες ειναι εξοργιστικο και λυπηρο.
Κρατω κατι που μου ειπε ο Κωνσταντινος το Σαββατο, δλδ πως σιγα σιγα περπατωντας το μονοπατι της ομαδας, εχω τη επιλογη να το κανω. Τοτε/Εκει να δουμε!!!!! ( Θα περασουμε ωραια Βασω μου! ..

)
νομιζω και ελπιζω πως εχει μια συναφεια το μοιρασμα μου, ειδικα σε σχεση με το ανωριμο και εγωιστικο, που ανεφερε η Βασω σε μια απαντηση της στον Μανουλη.
αυτα απο μενα! Σας φιλω γλυκα και μια μεγαλη αγκαλια σε ολους!

"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος