Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
Έφη

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από Έφη »

Μάνο μου , πολλές πολλές αγκαλιές ... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Μανούλη μας γλυκιέ , πολλές και ζεστές αγκαλιές :* :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Εγώ και οι άλλοι...Οι συναισθηματικές μεταβολές σου αλλοιώνουν εντελώς την αίσθηση του ποιός είσαι εσύ σε κάθε στιγμή. Και ενώ εσύ είσαι ίδιος, τα στιγμιότυπα της Ζωής σε κάνουν να είσαι λυπημένος ή χαρούμενος, ανάλογα με το που σε τραβάνε τα συναισθήματα, λόγω συνθηκών. Ο Εαυτός σου παραμένει ίδιος και αναλλοίωτος, είτε το βλέμμα σου βλέπει την Ακρόπολη, είτε βλέπει τους καταρράκτες του Νιαγάρα...Και αυτό είναι μια μεγάλη ανακάλυψη, στο πως μπορείς να διαχειρίζεσαι μια βιωμένη εμπειρία, τόσο που να μην σε συνθλίβει
:x :x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ellaki »

Μανούλη μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Βασούλα πολύ σημαντικό :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μανούλη >:d< >:d< >:d< :x :x

Βασούλα :x :x :x >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μανούλη :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Βασούλα @};- :x :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Μανούλη μια μεγάλη αγκαλιά >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Εγώ και οι άλλοι...Οι συναισθηματικές μεταβολές σου αλλοιώνουν εντελώς την αίσθηση του ποιός είσαι εσύ σε κάθε στιγμή. Και ενώ εσύ είσαι ίδιος, τα στιγμιότυπα της Ζωής σε κάνουν να είσαι λυπημένος ή χαρούμενος, ανάλογα με το που σε τραβάνε τα συναισθήματα, λόγω συνθηκών. Ο Εαυτός σου παραμένει ίδιος και αναλλοίωτος, είτε το βλέμμα σου βλέπει την Ακρόπολη, είτε βλέπει τους καταρράκτες του Νιαγάρα...Και αυτό είναι μια μεγάλη ανακάλυψη, στο πως μπορείς να διαχειρίζεσαι μια βιωμένη εμπειρία, τόσο που να μην σε συνθλίβει
@};- @};- :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μανούλη μεγάλη αγκαλιά και απο μένα :x >:d< >:d< >:d< >:d<

Βασούλα :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Μανούλη γλυκέ μου Άνθρωπε >:d< >:d< >:d< >:d<
Βασούλα μου >:d< >:d< >:d<
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μεγάλη αγκαλίτσα του, Μανούλη.... :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Βασούλα :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Μάνο μας >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Βασούλα :x :x
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βασούλα μου :x :x :x
Παιδάκια όλα :x :x :x
>:d< >:d< >:d<
Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη αυτή!
Βάσω έγραψε:Όμως δεν είναι οι άνθρωποι που αφήνεις, που σου δημιουργούν αυτά τα συναισθήματα, αλλά οι καταστάσεις που πέρασες μαζί τους.
Αυτό ακριβώς μωρέ Βασούλα! Έτσι το νιώθω. Έτσι το ένιωθα ανέκαθεν δηλαδή και όταν είχα πρωτοέρθει θυμάμαι...
Βάσω έγραψε:Διαπίστωσα ότι αυτά που κάναμε μαζί, ήταν που μου έλειπαν και όχι οι άνθρωποι. Και επειδή αυτό το θεώρησα ανώριμο και εγωιστικό για την δική μου συνείδηση, το διαχειρίστηκα και το θεράπευσα, αφήνοντας την Ζωή να απλώσει το πέπλο της σε κάθε στιγμή και να μην την απομονώνω σε μερικά μόνο στιγμιότυπα, γιατί έτσι έχανα το ολόκληρό της.
Εδώ έχω κάποιες ερρωτησούλες:
Καλά ανώριμο, το κατανοώ. ...Αλλά γιατί εγωιστικό; Τι εννοείς λέγοντας "εγωιστικό για τη δική μου συνείδηση";
Λες επίσης πως το διαχειριστικες και το θεράπευσες; Πως γίνεται αυτό; ...Γιατί στη φάση την οποία βρίσκομαι εγώ δεν ξέρω κατά πόσο είμαι σε θέση να διαχειριστώ κάποιο συναίσθημα τέτοιου μεγέθους! (για να μην αναφερθώ στο κομμάτι της θεραπείας, που αυτό είναι ακόμα πιο τζιζ)
Βάσω έγραψε:. Και ξέρεις...η ομορφιά της Ζωής δεν μπορεί να κλειστεί σε λίγα μόνο στιγμιότυπα, γιατί τότε έρχεται ο τραγικός διαχωρισμός του φυσικού κόσμου σε όμορφο και άσχημο, αυτή η αναθεματισμένη πόλωση, που αν μπει μέσα στα συναισθήματά σου σε κάνει αγνώμων για την Ύπαρξή σου την ίδια...
Παρά το γεγονός ότι δεν κατανοώ την πόλωση έτσι όπως την χρησιμοποιείς, καταλαβαίνω την αγνωμωσύνη για την Ύπαρξη μου! Σαφέστατα είναι κάτι πολύ πιο πάνω από το οποιοδήποτε στιγμιότυπο, αλλά μέσα στο μυαλό μου, επειδή το έχω δεδομενάκι, ρίχνω υποσεινήδητα το βάρος σε εκείνες τις στιγμές που πέρασα με αγαπημένους φίλους...
Βάσω έγραψε:Κλάψε καρδούλα...Όμως παράλληλα αναζήτησε και την αλήθεια!
Έκλαψα Βασούλα μου... Έκλαψα σα κακομαθημένο που του πήρανε το παιχνιδάκι του, ΟΜΩΣ θέλω να προχωρήσω στο να βρώ και την αλήθεια...

Τώρα που σας γράφω και πάλι από Μελβούρνη, έχω να σας πω κάτι το οποίο δεν περίμενα: Η δεύτερη φορά που ερχόμουν ήταν πολύ πιο οδυνηρή από την πρώτη!!! Τόσο που με έκανε να σκεφτώ πως όλο αυτό το πράγμα που βίωσα δεν θέλω να το ξαναβιώσω και όταν θα επιστρέψω Ελλάδα θα είναι πια για τα καλά! Δεν ξέρω γιατί αλλά πόνεσε πολύ παρά το γεγονός ότι ήξερα πως επιστρέφωντας θα βρώ το σπίτι μου, τις δουλειές μου και τη ρουτίνα μου... Όπως και να έχει ακόμα θεωρώ τη Μελβούρνη ξένο τόπο για μένα...
Αυτά...
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μανούλη σε νιώθω γιατί και εγώ πολλές φορές λόγο το ότι τα καλοκαίρια φεύγω σεζόν νιωώθω πολλά τέτοια συναισθήματα κατά διαστήματα

αγκαλίτσες πολλές >:d< >:d< >:d< >:d<
Και ξέρεις...η ομορφιά της Ζωής δεν μπορεί να κλειστεί σε λίγα μόνο στιγμιότυπα, γιατί τότε έρχεται ο τραγικός διαχωρισμός του φυσικού κόσμου σε όμορφο και άσχημο, αυτή η αναθεματισμένη πόλωση, που αν μπει μέσα στα συναισθήματά σου σε κάνει αγνώμων για την Ύπαρξή σου την ίδια...
αυτό ακριβώς ένιωσα πρίν 2 μέρες ,λίγο η κούραση από την πολύ δουλειά ,λίγο το ότι δεν έχω παρέα εδώ ,λίγο το ότι το ίντερνετ είναι σκατά ,παρατήρισα το συναίσθημα μου και έβγαλα πολύ θυμό και όλας .
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μανούλη, Ιωαννάκι, >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
sofia sourra

Δημοσίευση από sofia sourra »

Mανουλη, >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< !!

Βασουλα @};- @};- :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μανούλη >:d< >:d< >:d< >:d<

Ιωαννάκι >:d< >:d< >:d< >:d<

:x >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”