Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
Έφη

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από Έφη »

Μανούλη ... >:d< >:d< >:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Μάνο :cry: :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ίσως μια πικρία (για να μην πω ζήλια) που εκείνος μοιράζετε τη ζωή του με κάποιον. Συν το γεγονός ότι θα φύγει εξωτερικό με αποτέλεσμα να χαθεί το σημείο σηνάντησης μας... Πραγματικά ποιός ξέρει πότε θα τον ξαναδώ... Μπήκα στο ταξί να γυρίσω σπίτι και με το ζόρι κρατούσα τα μάτια μου να μην τρέξουν...
Αυτό έγινε...
Αυτά ένιωσα...
καρδούλα γλυκιά :cry: >:d< >:d< >:d<

Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να αντέξεις τα συναισθήματα σου και όχι το ίδιο το γεγονός που στα προκάλεσε, παρ' όλο που φαίνεται το αντίθετο. Στην ουσία διαφοροποιείται το επίπεδο που βιωνεις κάποια συναισθήματα και αυτό οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν. Η στενοχώρια είναι μια αληθινή συναισθηματική κατάσταση, το βούλιαγμα όμως μέσα στην στενοχώρια είναι μια κατάσταση των ψευδαισθήσεων, γιατί δεν έμαθαν να διαχειρίζονται με υγεία τα συναισθήματά τους και γίνονται έρμαια τους, στην προσπάθειά τους να εστιάσουν στο γεγονός και όχι στον Εαυτό τους.

Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τα υγιή συναισθήματα της λύπης δημιουργούν τις προϋποθέσεις του πένθους, κάτι που σπάνια οι άνθρωποι βιώνουν με ουσία. Η απόγνωση και ο πόνος της απώλειας σε κάνουν να βουλιάζεις γι' αυτό που έχασες και όχι για αυτό που χάθηκε...Πάλι δηλαδή ο άλλος ήταν η ευκαιρία σου να χαρείς και αυτό δημιουργεί τις συνθήκες βουλιάγματος και αβάστακτου πόνου...
Είναι αυτή η γμν συνήθεια να εξαρτάμε τα πάντα από τους άλλους...

Και αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε δημιουργήσει δεσμό, η ελπίδα θα σε έκανε να κοιτάς σε λανθασμένη κατεύθυνση μεν, αλλά θα σε στήριζε κιόλας, άσχετα αν αυτό το στήριγμα ήταν σάπιο...
Η απογοήτευση και η ελπίδα είναι οι δύο πόλοι μιας ίδιας ψευδαίσθησης, δυστυχώς

>:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Μανούλη :x :x >:d< >:d<

Βασούλα :x :x :x @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μάνο μας.... :cry: :cry: @};- >:d<
Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τα υγιή συναισθήματα της λύπης δημιουργούν τις προϋποθέσεις του πένθους, κάτι που σπάνια οι άνθρωποι βιώνουν με ουσία. Η απόγνωση και ο πόνος της απώλειας σε κάνουν να βουλιάζεις γι' αυτό που έχασες και όχι για αυτό που χάθηκε...Πάλι δηλαδή ο άλλος ήταν η ευκαιρία σου να χαρείς και αυτό δημιουργεί τις συνθήκες βουλιάγματος και αβάστακτου πόνου...
Είναι αυτή η γμν συνήθεια να εξαρτάμε τα πάντα από τους άλλους...
:x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε: Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να αντέξεις τα συναισθήματα σου και όχι το ίδιο το γεγονός που στα προκάλεσε, παρ' όλο που φαίνεται το αντίθετο. Στην ουσία διαφοροποιείται το επίπεδο που βιωνεις κάποια συναισθήματα και αυτό οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν. Η στενοχώρια είναι μια αληθινή συναισθηματική κατάσταση, το βούλιαγμα όμως μέσα στην στενοχώρια είναι μια κατάσταση των ψευδαισθήσεων, γιατί δεν έμαθαν να διαχειρίζονται με υγεία τα συναισθήματά τους και γίνονται έρμαια τους, στην προσπάθειά τους να εστιάσουν στο γεγονός και όχι στον Εαυτό τους.
@};- @};-

Μανουλη :romance-caress: >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε: σε κάνουν να βουλιάζεις γι' αυτό που έχασες και όχι για αυτό που χάθηκε..
σκεφτομαι οτι ειναι οντως πολυ διαφορετικος ο συναισθηματικος αντικτυπος μεσα σου αν πεις τον εχασα με το χαθηκε η ευκαιρια πχ.. :eusa-think: με το "τον εχασα" μου γυρνουσε ολο σε ανικανοτητα και απαξιωση που δεν μπορεσα εγω να τον κρατησω τον αλλο, που δεν ημουν αρκετα καλη κτλ
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να αντέξεις τα συναισθήματα σου και όχι το ίδιο το γεγονός που στα προκάλεσε, παρ' όλο που φαίνεται το αντίθετο.
Βάσω έγραψε:Είναι αυτή η γμν συνήθεια να εξαρτάμε τα πάντα από τους άλλους...
Βάσω έγραψε:Και αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε δημιουργήσει δεσμό, η ελπίδα θα σε έκανε να κοιτάς σε λανθασμένη κατεύθυνση μεν, αλλά θα σε στήριζε κιόλας, άσχετα αν αυτό το στήριγμα ήταν σάπιο...
Η απογοήτευση και η ελπίδα είναι οι δύο πόλοι μιας ίδιας ψευδαίσθησης, δυστυχώς
Αχ Βασούλα μου... Ο διαχειρισμός συναισθημάτων... Πόσο δύσκολη υπόθεση ΚΑΙ αυτό!!!
Ειδικά όταν μπαίνει και ο εγωισμός στη μέση και δεν σε αφήνει να εστιάσεις στην όποια απώλεια που χάθηκε (το οποίο θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει) αλλά σε κάνει να εστιάζεις σε αυτό που χάνεις και έτσι βρίσκεσαι ξαφνικά μέσα σε μια κινούμενη άμμο κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις. Και όσο πιο σπασμωδικά αντιδράς τόσο περισσότερο βουλιάζεις...
Για να μην αναφερθώ στη συνήθεια της εξάρτησης που τώρα έχει γίνει πια δεύτερη φύση μας!!! Έχεις πολύ δίκιο σε όλα όσα λες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο βαθμό που μπορώ να τα κατανοήσω, αλλά θέλω χρόνο και πολύ δουλειά με τον εαυτό μου για να κάτσουν αυτές οι πληροφορίες μέσα μου και να μου γίνουν επίγνωση και βίωμα...
Το σχόλιο σου δε με το σάπιο στήριγμα... Εντάξει τί να πω... Ωραιότατο το ανοξείδωτο!!!!

Μπέττυ έγραψε:σκεφτομαι οτι ειναι οντως πολυ διαφορετικος ο συναισθηματικος αντικτυπος μεσα σου αν πεις τον εχασα με το χαθηκε η ευκαιρια πχ.. :eusa-think: με το "τον εχασα" μου γυρνουσε ολο σε ανικανοτητα και απαξιωση που δεν μπορεσα εγω να τον κρατησω τον αλλο, που δεν ημουν αρκετα καλη κτλ
Έτσι ακριβώς Μπεττούλα μου!!! Πω... Πω... Σα να διαβάζεις το συναίσθημα μου!!!!

Παιδάκια όλα σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
>:d< >:d< >:d<
:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μανούλη :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Μάνο μας >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μανούκο >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Mανουλη μου :-( Μια πολυ ζεστή αγκαλιτσα >:d< >:d< >:d< >:d<
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Μανούλη >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μανο μας μια ζεστη αγκαλια.. >:d< >:d< >:d< >:d<