Καλά κατάλαβα Βασούλα;

τι καταπίεση κι αυτή....Vaso έγραψε:κάποια φίλη μου είχε πει ότι της άρεσε πολύ να στρώνει το κρεββάτι της...Τι να πω κι εγώ περί ορέξεως
Μετά από συζήτηση συνειδητοποίησε ότι όταν δεν ζούσε μαζί με τον σύντροφό της, ούτε που ασχολιόταν..
και που ξεκινάει το όριο σε αυτό που αναφέρει η ΒασούλαΕύη έγραψε:Όταν είμαι χαρούμενη και ήρεμη το σπίτι μου είναι καθαρό, τακτοποιημένο, μυρίζει υπέροχα και είναι γεμάτο λουλούδια.
Μέσα μου νιώθω πολύ μπρεδεμένος!Βάσω έγραψε:κάποια φίλη μου είχε πει ότι της άρεσε πολύ να στρώνει το κρεββάτι της...Τι να πω κι εγώ περί ορέξεως
Μετά από συζήτηση συνειδητοποίησε ότι όταν δεν ζούσε μαζί με τον σύντροφό της, ούτε που ασχολιόταν..
Μα πραγματικά!!! Και τώρα που το σκέφτομαι, βρες μου έστω ένα από τα άρθα τα οποία έχεις αναρτήσει Βασούλα μου, το οποίο να μη με αφορά!!!! Τα αντιλαμβάνομαι στο βαθμό που μπορώ και πορεύομαι...Βάσω έγραψε:μάλλον Μάνο μου σε αφορά το σημερινό μου άρθρο...
[/quote] Άντε μωρέ Βασούλα μου πάλι με συγκίνησες! Στις δυο τελευταίες σου ατάκες συμπεριέλαβες όλη μου τη ζωή!!!Βάσω έγραψε:Για τον Άνθρωπο έχουν αξία άλλα πράγματα, από εκεί που τον έμαθαν να εστιάζει...
Γι' αυτό είναι και δυστυχισμένος...Γιατί αλλού κοιτά, από εκεί που αληθινά θέλει να κοιτάξει
Μάνο μου, αυτά τα αποφθέγματά σου κάποιες φορές πολύ τα διασκεδάζω...Αλλά ως γνωστόν "αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως!"
Για τον Άνθρωπο έχουν αξία άλλα πράγματα, από εκεί που τον έμαθαν να εστιάζει...
Γι' αυτό είναι και δυστυχισμένος...Γιατί αλλού κοιτά, από εκεί που αληθινά θέλει να κοιτάξει
Vaso έγραψε: φύσα Θεέ μου να γίνει πεταλούδα...που έλεγε και ο Ποιητής
ζητώωωωωωωωωΘοδωρής έγραψε:
Ζήτω τα τσαλακωμένα βρακιά!
(Ντάξει Φωτεινούλα, το διαβάζω στην φωνή σουFotini έγραψε: μερικές φορές χρειάζεται να χαλαρώνουμε για να νοιώσουμε τον Εαυτό μας και την απλότητα του,
ο νους γεμάτος εντολές μεταφράζει τις νέες πληροφορίες σε καινούργιες εντολές, να τις βάλει σε κουτάκια, παράνοια το ξέρω![]()