Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Να μου επιτρέψετε να πω τις δικές μου εμπειρίες με τους κρυστάλλους. Πάνε χρόνια που ανακάλυψα τη δύναμη τους, Σήμερα έχουν θέση μοναδική στη δική μου ζωή και στο σπίτι και στη δουλειά μου. Από παντού περιτριγυρίζομαι από ακατέργαστους λίθους.
Κάτω από τον υπολογιστή μου έχω κρύσταλλο χαλαζία μαζί με μαύρη τουρμαλίνη γιατί ότι αρνητικό στέλλει ο υπολογιστής απορροφάται από τους κρυστάλλους μου και δεν αγγίζει εμένα.
Ποτέ δεν κουράστηκα και δεν ενοχλήθηκα όσες ώρες και αν δουλεύω στον υπολογιστή και αυτές δεν είναι και λίγες.

Αγαπάω όλους μα πιο πολύ αγαπάω τον αμέθυστο που δίπλα στο κρεβάτι φέρνει γλυκά και όμορφα όνειρα μαζί με ηρεμία.

Έχω κάποιες εμπειρίες που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Κράταγα ένα απόγευμα στη δύση του ηλίου στις χούφτες μου μέσα, κρύσταλλο χαλαζία και τον φόρτιζα και ξαφνικά κάτι συναρπαστικό και τρομερό έγινε, ο κρύσταλλος αναπήδησε και έσπασε στα τρία κτυπώντας σε τρία διαφορετικά σημεία του χώρου που ήμουν.

Και κάποια άλλη μέρα στο μπάνιο μέσα έκανα καθαρισμό και ο σταυρός που φόραγα από κρύσταλλο χαλαζία κόπηκε στα δυο και έφυγε.

Αγαπώ πολύ τα φιλαράκια μου, αρκεί να σας πω ότι όταν πρόσφατα πάντρεψα την μονάκριβη μου κόρη σαν δώρο μπομπονιέρα δώσαμε αυθεντικά κομμάτια αμέθυστο κάτι που όλοι εκτίμησαν σαν ξεχωριστό δώρο.

Τελικά όσα βιβλία και αν μετροφυλλίσεις όσα βιβλία και αν διαβάσεις δεν μπορεί να συγκριθεί τίποτε με αυτό που πέρνεις απο την επαφή και την ενέργεια από τους κρυστάλλους σου.

Τον δρόμο τον βρίσκει ο καθένας μας μόνος του, αφού ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και όμορφες στιγμές, ένα ταξίδι μοναδικό και ξεχωριστό για τον καθένα από εμάς.

Στη συνέχεια θα τα λεμε και εδώ μου φαίνεται....
έχω και αλλα για να πω αλλά ας μη σας κουράζω αλλο.....

απο το χαμόγελο με αγαπη
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χαμόγελο πολύ χαίρομαι που έχεις εμπειρίες να μοιραστείς μαζί μας σε αυτό το θεμα!κάθε ατομική εμπειρία με αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι τόσο μοναδική και ενδιαφέρουσα που ανυπομονώ να τη μοιραστούμε!!!! :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μήπως γνωρίζετε κάτι για το ακατέργαστο σμαράγδι; Τι ιδιότητες έχει και πως πρέπει να φοριέται;
Επισκέπτης

Να σας πω και εγω μια μικρή χθεσινοβράδυνη ιστοριούλα για τον αμέθυστο...
Πήρα ένα κολλιέ από αμέθυστο και ξεκίνησα να τον καθαρίζω. Αφού το είχα αφήσει όλη την ημέρα στο αλατόνερο και στον ήλιο, το βράδυ άναψα ένα στικ και τον τοποθέτησα από πάνω στον καπνό του στικ. Αρχισε ο καπνός να περνάει μέσα από τον αμέθυστο και μετά από λίγο ο καπνός άρχισε να αλλάζει χρώματα. Μετά από 3 λεπτά περίπου ο καπνός έγινε μπλε και στο τέλος μωβ...
Απίθανο!
Επισκέπτης

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 15 Δεκ 2008 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Δημήτρη χίλια ευχαριστώ!!!
Δεν είχα βρεί τίποτα σχετικό!
Επισκέπτης

Να εισαι καλά!!!!!!!! :)
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ακατέργαστο σμαράγδι
Πως θα ήθελα να είχα ένα!!! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
kona

Δημοσίευση από kona »

Θα ήθελα και εγώ να σας πω τη σχέση μου με τους κρυστάλλους και το πως ξεκίνησε.
Μέχρι πριν δέκα περίπου χρόνια δεν είχα ασχοληθεί και ούτε με
ενδιέφεραν.
Ενα καλοκαίρι...έχασα ξαφνικά τη μητέρα μου.....τον κόσμο μου όλο.....δε νοιαζόμουν πια για τίποτα,όλη μου η σκέψη ήταν σε εκείνη την ψυχούλα.

Ενα πρωινό περνώντας από ένα μαγαζί,είδα μία πέτρα που μου τράβηξε το ενδιαφέρον.Σκέφτηκα...τι τα θες τώρα αυτά ,τι νοιάζεσαι,τι αξία έχουν? Κάτι όμως με τράβηξε μέσα στο μαγαζί,
ρώτησα τι πέτρα είναι και πόσο κάνει.Ήταν γρανάτης και αρκετά ακριβή.......δεν είχα χρήματα και έφυγα.Καλύτερα είπα.

Την σκεφτόμουν μέρες όμως,δε ξέρω γιατί,την αγόρασα τελικά.
Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο γρανάτης με ηρέμησε,με χαλάρωσε
δε ξέρω τι να πω...έγινε ο αγαπημένος μου λίθος.
Ηταν σαν να είχα κάτι από την μητέρα μου .......περίεργο ε?

Από τότε μπορώ να πω ότι έχω γίνει ένας μικρός συλλέκτης λίθων.
Το μέτρο της αγάπης ,είναι η αγάπη χωρίς μέτρο.
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

ΓΡΑΝΑΤΗΣ

Πέτρα θεραπείας και επαναφόρτησης.
Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια από τα Τσάκρα.
Γειώνει τις θεραπευτικές ενέργειες.

:wink: :wink:
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Συμπληρώνοντας ήθελα να πω ότι ο Γρανάτης είναι ευεργετικός για δευτερο και πρώτο ενεργειακό κέντρο,βοηθά στη διοχέτευση της δημιουργικής ενέργειας, στηρίζει ψυχολογικά,ενεργοποιεί τη ροή του αίματος,βοηθά στην απόκτηση της ικανότητας να εργαζόμαστε με αγάπη στο φυσικό πεδίο!!!! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ξέρετε τίποτα για το μαύρο κοράλλι ???????
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Λοιπόν...λέγεται αλλιώς και γιούσουρι, δεν ξέρω τι προελευσης είναι ακριβώς αυτη η λέξη, σημαίνει ευλογία!!θεωρείται βαθιά πνευματικό και το χρώμα του αντιπροσωπεύει ότι όλοι οι κρύσταλλοι σε μαύρο χρώμα!!είναι για το τσάκρα της βάσης!προστασία ισχυρή, γείωση, δύναμη στη βουτιά στο υποσυνείδητο!!! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
kona

Δημοσίευση από kona »

Tο κοράλλι δημιουργείτα από το σκελετό μικροσκοπικών θαλάσσιων
οργανισμών [πολύποδων]

Το μαύρο κοράλι αναδίνει γαλήνη και ειρήνη ενώ απορροφά την
αρνητική ενέργεια.
Αποφορτίζεται σε κρύο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ήλιου.Πρέπει να προστατεύεται από τον ιδρώτα,την ζέστη
και τα καλλυντικά ,γιατί αλλοιώνουν το χρώμα του.

Καθαρίζεται μόνο με σαπούνι και νερό.
Ενεργειακό κέντρο η βάση.
Το μέτρο της αγάπης ,είναι η αγάπη χωρίς μέτρο.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Παρεπιπτώντως θα είναι καλή εμπειρία να χρησιμοποιηθεί και στο ηλιακό πλέγμα!!δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά δούλεψα με μαύρη τουρμαλίνη στο Ηλιακό και ήταν απίστευτη εμπειρία!!το προτείνω γιατί οι ιδιότητες τους είναι πολύ παραπλήσιες!!επίσης θα το τοποθετούσα και στην υπόφιση!!δεν ξέρω γιατί.....δοκίμασε Ελισσαβετί και πες μου!!! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”