Γιατί?zefira έγραψε:Τρομερό δεν είναι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα το μάτι μου πήγε πρώτα στους αριθμούς και μετά διάβασα αυτό που έγραψες![]()
![]()
Θα έχανε τίποτε το μήνυμα από την αλήθεια του, αν το έστελνε στις 11.32?
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείτε ρε κορίτσια... :shock:
Γιατί?zefira έγραψε:Τρομερό δεν είναι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα το μάτι μου πήγε πρώτα στους αριθμούς και μετά διάβασα αυτό που έγραψες![]()
![]()

Δεν θα σου έκανα αυτή την ερώτηση, γιατί θα ήταν αντιπαράθεση απλά για την αντιπαράθεση.Vaso έγραψε:Εύη μου όχι βέβαια, δεν αλλοιωνόταν τίποτα από την αλήθεια του μηνύματός μου! Εννοείται
΄Όμως υπάρχει πίσω από το 11.11. ολόκληρη «μυστική» δοξασία, για άνοιγμα πνευματικής πύλης και δραστηριοποίησης της δόνησης σε κάποια άλλη πνευματική διάσταση, που ενεργοποιείται με αυτόν τον κωδικό!
Η πράξη, η νοητική σκέψη και ο λόγος εκπέμπουν σε κάποια δονητική συχνότητα που ξεκινά από την φυσική δράση και ολοκληρώνονται στην πνευματική!
Μην με ρωτήσεις ε και?
Κάποτε μου είχε πει ο φίλος μου ο Γιαννης που στηρίζει με πολύ προσωπική προσπάθεια το σάιτ Αγγελόπολις, ότι κάθε λέξη που γράφεται στο διαδίκτυο αποκτά την σημασία της με ενεργοποίηση στον χωροχρόνο .Και ήταν αυτός ο λόγος του που με στήριξε σε φυσικό επίπεδο, στην απόφαση μου να βγάλω τα μηνύματα της καθοδήγησης στο διαδίκτυο
Δεν εξηγούνται όλα με την λογική Ευούλα μου, και ούτε πρέπει
Η εμπιστοσύνη σ αυτό που νιώθεις, χωρίς να το βλέπεις, είναι μια σημαντική πύλη που το άνοιγμά της σε οδηγεί μόνο στον Εαυτό σου!!!
![]()
... δεν θα ήταν πολύ απλό?΄Όμως υπάρχει πίσω από το 11.11. ολόκληρη «μυστική» δοξασία, για άνοιγμα πνευματικής πύλης και δραστηριοποίησης της δόνησης σε κάποια άλλη πνευματική διάσταση, που ενεργοποιείται με αυτόν τον κωδικό!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:galazia_sfaira έγραψε:Οχι ,κατι πιο απλό που δεν σκεφτηκες.........εμαθες να καταλαβαινεις τα συσκολα!!!! 8)
Για να δούμε αν απέμεινε κανένα εγκεφαλικό κύτταρο ζωντανό, μετά τις τόσες βαφές..zefira έγραψε:Γενικά οι αριθμοί έχουν κραδασμούς.
Όταν έχουμε τους ίδιους αριθμούς στη σειρά υπάρχουν και ανάλογα μηνύματα και επιβεβαιώσεις είτε για αυτό που σκέφτεσαι είτε για αυτό που κάνεις.
Αριθμοί στη σειρά όπως το 1111 ή το 4444 ή 7777 κλπ, έχουν ανάλογα μηνύματα.
Δεν ξέρω μάτια μου αν έτσι σε μπερδεύω περισσότερο.

Συγκλονιστικό γιατί όταν ακριβώς μια αλήθεια συνηχεί με την αλήθεια του Σύμπαντος τότε αυτομάτως σύμφωνα με την παραπάνω δοξασία ανοίγει η Πύλη 11:11 και την καταχωρεί.΄Όμως υπάρχει πίσω από το 11.11. ολόκληρη «μυστική» δοξασία, για άνοιγμα πνευματικής πύλης και δραστηριοποίησης της δόνησης σε κάποια άλλη πνευματική διάσταση, που ενεργοποιείται με αυτόν τον κωδικό!
Η πράξη, η νοητική σκέψη και ο λόγος εκπέμπουν σε κάποια δονητική συχνότητα που ξεκινά από την φυσική δράση και ολοκληρώνονται στην πνευματική!