Ελλάκι έγραψε:προχωράμε........σε αγκαλιάζω, με αγκαλιάζεις και μαθαίνουμε απ' την αρχή να ζούμε.
Ελλάκι μου
Θοδωρής έγραψε:Μία νέα ανθρώπινη ύπαρξη που ήρθε στην Γη με όλη την χαρά και τον ενθουσιασμό να ζήσει, πως θα νιώσει εάν, έστω και μόνο μία φορά, υποστεί τόση σωματική βία, από τους ανθρώπους που υποτίθεται τον "αγαπούν";Τρομερός κλονισμός εμπιστοσύνης...
Για να γράψω την ατάκα "φυσιολογικά επίπεδα ξύλου" αυτό σημαίνει πως θεωρώ φυσιολογικό ένας γονιός να χτυπάει το παιδί του! Έστω και λίγο!!!! Άκουσον, άκουσον!!! Φαντάσου τι μου έχει περαστεί... ...Και για να ακριβολογώ τι έχω επιτρέψει να μου περαστεί...
Μόλις θυμήθηκα κάτι: Πίσω από την πόρτα της κουζίνας υπήρχε πάντοτε μια ζώνη... ...Ώστε να την έχουν πρόχειρη την ώρα που την χρειάζονται...
Επίσης ο μα****κας ο παπούς μου όταν έκανα κάτι κατ' εκείνον κακό, με χτύπαγε και μου έλεγε μετά: μην τυχόν και το μαρτυρήσεις στον μπαμπά σου, γιατί θα φας κι άλλες! Να μάθεις να μη μαρτυράς στη ζωή σου!!! ...Και κατ' αυτόν τον τρόπο μεγάλωσε και τη μάνα μου... Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά...
...Και μετά αναρωτιέμαι γιατί φοβάμαι!
Καλό;
Αυτά...