ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Re: ΘΕΛΩ......!!!

Δημοσίευση από ksan8oula »

.
Χρειάστηκα όμως βοήθεια και υποστήριξη στον εσωτερικό διχασμό, στον πόλεμο και στον φόβο, μέχρι να αποκαταστήσω την σχέση με τον Εαυτό μου...
Δε θα σε ρωτησω απο που πηρες βοηθεια Βασουλα μου, ουτε θελω να μου πεις τι σε εβγαλε απο τον διχασμο.Θα σε ρωτησω ομως κατι αλλο!!Πως αναγνωρισες το αληθινο,πως αναγνωρισες τον φιλο ...πως ηξερες οτι δεν ειναι πλανη???

Εξηγησε μου λιγο αυτο που ειπες<Ο Χριστος δεν ειναι ο Κυριος>

Το αποσπασμα αυτο απο που ειναι??
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι μου, μην με ευχαριστείς...
Εσύ με άκουσες καρδούλα...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Δε θα σε ρωτησω απο που πηρες βοηθεια Βασουλα μου, ουτε θελω να μου πεις τι σε εβγαλε απο τον διχασμο.Θα σε ρωτησω ομως κατι αλλο!!Πως αναγνωρισες το αληθινο,πως αναγνωρισες τον φιλο ...πως ηξερες οτι δεν ειναι πλανη???

Εξηγησε μου λιγο αυτο που ειπες<Ο Χριστος δεν ειναι ο Κυριος>

Το αποσπασμα αυτο απο που ειναι??
Μαράκι μου, με βοήθησε ο Ιησούς...Και όταν η καρδιά είναι ανοιχτή, σίγουρα αναγνωρίζεις τον Φίλο σου...
Και αν ήταν πλάνη τι?
Αν δεν τολμούσα, να τον εμπιστευθώ, σήμερα δεν θα μιλάγαμε...Ρισκάρεις Μαράκι μου...Και εγώ ρίσκαρα, γιατί ένιωθα την αλήθεια, ήξερα που θα με οδηγήσει...

Το απόσπασμα είναι από το βιβλίο της κυρίας Ρυντεν "Η αληθινή εν Θεώ Ζωή"
http://www.egolpion.com/vasoula.el.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ο Ιησούς δεν είναι Κυριος, γιατί ο κάθε Κύριος έχει υπηρέτες...Ο Ιησούς ήταν Άνθρωπος και δεν ενδιαφερόταν καθόλου ούτε για υπηρέτες, ούτε για οπαδούς...Όμως για να καταλάβει η εκκλησία τι σημαίνει Άνθρωπος, χρειάζεται πρώτα να καταλάβει τι σημαίνει Θεός, για να καταλάβει και τον Ιησού...

Αυτό΄το θρησκευτικό ανδείκελο που δημιούργησαν ποτέ μου δεν το πίστεψα, από τον καιρό που γεννήθηκα...Ήταν εντελώς ξεκάθαρο μέσα μου τι ήταν αυτός και τι ήταν Εκείνος...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε:.Και όταν η καρδιά είναι ανοιχτή, σίγουρα αναγνωρίζεις τον Φίλο σου...
Και αν ήταν πλάνη τι?
Μμμμ, να κάτι που χρειαζόμουν να ακούσω :x @};- @};- @};-
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

[quote="]Ο Ιησούς δεν είναι Κυριος, γιατί ο κάθε Κύριος έχει υπηρέτες...Ο Ιησούς ήταν Άνθρωπος και δεν ενδιαφερόταν καθόλου ούτε για υπηρέτες, ούτε για οπαδούς...Όμως για να καταλάβει η εκκλησία τι σημαίνει Άνθρωπος, χρειάζεται πρώτα να καταλάβει τι σημαίνει Θεός, για να καταλάβει και τον Ιησού...[/quote] ^:)^ ^:)^ ^:)^
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Αν δεν τολμούσα, να τον εμπιστευθώ, σήμερα δεν θα μιλάγαμε...Ρισκάρεις Μαράκι μου...Και εγώ ρίσκαρα, γιατί ένιωθα την αλήθεια, ήξερα που θα με οδηγήσει..
Κι εγω συνεχειζω τις ερωτησεις....Δε ξερω αν οι υπολοιποι εδω μεσα εχουν παρομοιες εμπειριες κι αν θελουν να τις μοιραστουν.
Μιλατε βασω?
Ειπες μιλατε......Με την γλωσσα της ψυχης η ακους τον ηχο της φωνης του??
Γνωριζεις την μορφη του?
Το οτι ηρθε καποτε στην γη σαν ανθρωπος αυτο τι μας λεει .....??Οτι δεν εχει καμμια ομοιοτητα με εμας ?
Ειναι αυλος? Ειναι πνευμα? <κατ εικονα και ομοιωση>
Δε ξερω αν ειναι σωστο να ρωταω τοσα πολλα και μαλιστα προσωπικα σου,αλλα πιστευω πως ΑΞΙΖΕΙ να το μοιραστουν ολοι οσοι εχουν επαφη μαζι του!!

Ειπες οτι ρισκαρες γιατι ενιωσες την αληθεια και θυμηθηκα τα λογια σου !!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Σιγουρα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που μιλανε μαζι του!!! Αν συναντιοσουν μαζι τους ,πιστευεις οτι θα αναγνωριζες τις αδελφες ψυχες ??
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το οτι ηρθε καποτε στην γη σαν ανθρωπος αυτο τι μας λεει .....??
ενώ εσύ, πχ. σαν τι έχεις έρθει εδώ στην Γη, Mαράκι μου? :roll:

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Για εμένα η Ζωή έχει άλλη κατεύθυνση, ο Ναός μου δεν έχει αρχηγούς και υπηκόους...Είναι ελεύθερος!
Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...
:x :x :x

Φωτεινουλι... :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Η Ειρήνη είναι μια διαρκής εσωτερική διαδικασία πολέμου, μέχρι να μην υπάρχει μέσα σου παρά μόνο αυτό που Είσαι...Και ο Ιησούς μας υποστηρίζει περισσότερο σ' αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο, παρά σ' αυτήν την εξωτερική ειρήνη, πάντα κατά πως τον έχω νιώσει εγώ...

Γιατί ΄καλά τα λόγια περί ειρήνης, μέσα στον κάθε άνθρωπο όμως συμβαίνει πόλεμος και αν δεν τον φροντίσουμε πρώτα, η ειρήνη θα πάει περίπατο, έτσι κι αλλιώς, τι μία εκκλησία έχουμε, τι δύο, τι δέκα...
:x @};- >:d< >:d< >:d< >:d<

Φωτεινουλα :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

ενώ εσύ, πχ. σαν τι έχεις έρθει εδώ στην Γη, Mαράκι μου? :roll:
Δε καταλαβες Βασουλα μου τι ηθελα να πω!Στην γη ο Χριστος ηρθε,οπως γνωριζουμε ολοι,σαν ανθρωπος.Πριν ερθει στη γη πως ηταν.... κι οταν εφυγε απ την γη που πηγε ......Αν μιλατε ισως γνωριζεις.Να την κανω πιο απλη την ερωτηση μου.Η μορφη του Χριστου πως ειναι......Υπαρχει οπτικη επαφη μεταξυ σας η μονο πνευματικη/ψυχικη?

Κι εγω σαν ανθρωπος ηρθα καρδουλα μου, ετσι πιστευω τουλαχιστον........αλλα εγω δεν ειμαι εκεινος....
:x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι μου σίγουρα δεν είσαι εκείνος, όπως δεν είσαι και η Βάσω, όπως και εγώ δεν είμαι εσύ..
Αυτό όμως τι σημαίνει? ότι ο καθένας μας είναι κάτι άλλο?

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι μόνο η πνευματική μας εξέλιξη και η αντίληψη που έχουμε για τον Εαυτό μας.

Είναι πολύ λογικό να εμπλέκεσαι στους μύθους και εσύ μιλάς για τον ιστορικό Ιησού, που η ύπαρξή του είναι αμφίβολη...
Στην εποχή του, αυτός ο Άνθρωπος δεν ήταν κάτι σημαντικό, ώστε να καταγραφεί στα ιστορικά γεγονότα...
Δεν υπάρχουν αναφορές ιστορικές για τον Ιησού...Τα ευαγγέλια ήταν πολλά, γραμμένα όμως 150 χρόνια μετά...

Ερεύνησε το θέμα, αφού τόσο σε ενδιαφέρει ο Ιησούς και μην μένεις στο τι έχεις μάθει θρησκευτικά για εκείνον...Δεν έχει καμία σχέση με ότι έχεις μάθει...

Και εγώ δεν θα ήθελα να επιδράσω στην αντίληψη κανενός για τον Ιησού, γιατί για εμένα δεν είναι ο θεός του Χριστιανισμού, αλλά ένας Άνθρωπος σαν και εμένα, Φιλος της Ψυχής μου, Αγαπημένος, και δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω σαν αυθεντία γι' αυτόν...

όπως εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις σαν αυθεντία για εμένα...Νιώθεις τι είμαι, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να με νιώθει διαφορετικά...
Η αντίληψη που έχουμε για έναν άλλον, προκύπτει από την ουσιώδη σχέση μας μαζί του...

Και αν εσύ είπες
Βασουλα μου δε σε συγκρινω ματια μου με κανενα και η αγαπη μου για σενα ειναι εξω απο θρησκειες και προφητειες........ΔΕ χρειαζομαι ενα αποσπασμα για να αποφασισω αν πρεπει να σ αγαπω και να σε σεβομαι....Οι περισσοτεροι εδω μεσα σε εχουν γνωρισει απο κοντα ,εγω αγαπησα το πνευμα σου και την καθαροτητα της ψυχης σου...
υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι, που θα με νιώθουν διαφορετικά...Θα σου αλλάξουν, λες, αυτήν την αντίληψη που έχεις για εμένα?

Ότι κι αν πουν για τον Ιησού, ότι κι αν είναι αυτό που θα πουν, όπως και να το πουν, εμένα δεν θα μου αλλάξουν την σχέση μου μαζί του...Ότι και να είναι αυτό...Γιατί υπάρχει στην Ψυχή μου και αυτό δεν αλλάζει, όπως και να γίνει...

Τα μόνα επιχειρήματα που μπορείς να βρεις, είναι μέσα από την δική σου έρευνα, να αφήσεις την Αγάπη να σε οδηγήσει στον Φίλο της Ψυχής σου και όχι τον φόβο...Οι πληροφορίες που ζητάς δεν θα σε βοηθήσουν να τον νιώσεις σαν αυτό που Είναι...όπως δεν μπορείς να νιώσεις και τον Εαυτό σου, σαν αυτό που Είσαι...

Άνθρωπος είμαι, λες, και διαφοροποιείσαι από εκείνον, που ήρθε ακριβώς για να σου δείξει αυτό...Ότι είσαι Άνθρωπος, αλλά ο φόβος και η άγνοια σε έκαναν να νιώθεις ότι ο Θεός είναι έξω από εσένα και ενσαρκώθηκε μόνο μία φορά στο πρόσωπο του Ιησού...
Δεν νομίζω να μας είπε κάτι τέτοιο ποτέ...Αν η Αλήθεια που μας είπε μέσα από τον ίδιο του τον Εαυτό, έγινε θρησκεία, δεν χρειάζεται να σου πω ότι αυτός που την συνέταξε, απλά μας είπε την δική του...

Η Αλήθεια δεν λέγεται και δεν διδάσκεται από κανέναν...Όσα μας είπε ήταν απλά για να μας ανοίξουν τον Δρόμο να βρούμε τον Εαυτό μας, που τόσο μας έπεισαν ότι ειναι μικρός, ασήμαντος, φοβισμένος και αμαρτωλός...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

@};- @};- :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

@};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”