ω σαφώς μπορεί να έχεις και δίκιο Μάνο μου...
όμως εγώ δεν το βλέπω ούτε από την πλευρά του νικητή, ούτε καν από την πλευρά του τραγουδιστή (έχει πολύ ωραία φωνή πάντως)...
Ο ίδιος μπορεί να το έκανε για χίλιους λόγους που αναφέρεις και άλλους χίλιους που μας διαφεύγουν...Όπως και όλα να είναι προϊόντα της αρνητικής διαφήμισης όπως λες, γιατί και αυτή παίζει στην ζωή...
Εγώ το εξετάζω μόνο από εσωτερική άποψη...Αυτό έγραψα και στο φβ, χωρίς απαραίτητα να θέλω να υποστηρίξω την Conchita...Δηλαδή δεν την λυπήθηκα, δεν πήρα απλά το μέρος της...Αλλά ρε φίλε, εσύ που κατακρίνεις για το ότι σου προσβάλλει την ηθική σου και τα πρότυπα, εσύ ο ίδιος μπορεί να σπας και το παιδί σου στο ξύλο, αν δεν διαβάζει...Μπορεί να του κόψεις και την καλημέρα, αν διαπιστώσεις ότι δεν έγινε όπως το ήθελες...Εσύ είσαι που έκανες πως δεν άκουσες όταν όλος ο κόσμος βούιξε για τις παιδεραστίες του Βατικανου, και συνέχισες να πηγαίνεις στην εκκλησία και να επευφημείς τον πάπα...Εσύ που ανέχεσαι την Χ.Α. και τον τραμπούκο...Εσύ που κουνάς το κεφάλι σου για το πως κατάντησε η ανθρωπότητα και δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις μέσα σου αυτήν την κατάρα, αλλά ρίχνεις πέτρα και όποιον πάρει ο χάρος...
Μάνο δεν είναι απλά τα πράγματα...Ούτε αφορούν την κάθε Τρανσεξουαλ και τις επιδιώξεις της...Όμως και αυτό το ανθρώπινο ον, κάποιος παπάρας το γέννησε...Κάποιος παπάρας που δεν το στήριξε στην διαφορετικότητά του, δεν το αγκάλιασε, δεν το αγάπησε σαν αυτό που ήταν...
Αυτήν την μοναξιά αυτού του ανθρώπου, το πως μπορεί να ένιωσε, πόσο μπορεί να έκλαψε, πόσο να φοβήθηκε, πριν βγει σήμερα να εκτεθεί, το σκέφτηκε κανείς? Σήμερα η Conchita Wurst φαίνεται κυνική και αδιάφορη για τις επικρίσεις...Μέχρι να φτάσει εδώ όμως, μπορεί κανείς να φανταστεί έστω, τι έχει περάσει?
Εγώ μπορώ...Γιατί δεν διαφέρει από τόσα άλλα πλάσματα που έχουν φοβηθεί και κλάψει, τραυματισμένα στην Ψυχή τους, γιατί τούτος ο κόσμος δεν αγκαλιάζει, μόνο φτύνει και επικρίνει τις Conchites φανερά και κρυφά τις ζηλεύει που τα κατάφεραν...