Μουσικά βίντεο

Η μουσική και η ποίηση στη ζωή μας...
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Re: Μουσικά βίντεο

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Fotini έγραψε:
Και σκέφτομαι πολλές φορές αυτό το "ο αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος την πέτρα" με την ερμηνεία του χαμένου μας στόχου, σαν Άνθρωποι...Σε τούτην την δύσκολη εποχή ο κάθε άνθρωπος ακολουθεί τους λανθασμένους τους δρόμους και κάποιοι χρειάζεται να το φωνάξουν δυνατά, ότι χάσαμε σαν ανθρωπότητα τους στόχους μας, μέσα από την ίδια την γελοιοποίηση της σοβαροφάνειας...

Το κουστούμι δεν κάνει τον άντρα, άντρα, όπως και το φουστάνι δεν κάνει την γυναίκα, γυναίκα...Μέσα στον συναισθηματικό του κόσμο ο καθένας πραγματικά δεν ξέρει τι είναι...Αν υπήρχε τρόπος να εμφανιστεί τούτη η αγωνία του ποιός είμαι, από τον κάθε άνθρωπο, θα είχαμε πολλές γελοίες εμφανίσεις, κατά τα κοινωνικά πρότυπα...
αυτό σκεφτόμουν και αντέδρασα στα σχόλια που άκουσα το Σάββατο το βράδυ....
δεν μας ενοχλεί για παράδειγμα η αναταραχή μέσα σε κάθε άνθρωπο,
σε μια γυναίκα πχ που γίνεται μάνα και διαιωνίζει την παθογένεια
δεν μας ενοχλούν οι γεμάτες εκκλησίες και τα πανηγύρια
δεν μας ενοχλεί το ύπουλο και επικίνδυνο παθογενές γιατί έχει καταγραφεί σαν φυσιολογικό
μας ενοχλεί όμως μια τέτοια παρουσία
υποκρισία... @};-

διάβασα, και τι δεν διάβασα στο φβ για αυτόν τον άνθρωπο...
Από το ότι προετοιμάζει το έδαφος για τον αντίχριστο, μέχρι ότι είναι κακό παράδειγμα για τα πρότυπα των παιδιών...

ενώ ας πούμε τα πρότυπα του τραμπουκισμού δεν τους ενοχλούν...Η Χρυσή Αυγή πχ. είναι υγιές πρότυπο...ή οι παπάδες παιδεραστές...

Μου αρέσει αυτός ο κόσμος τελικά...Παρουσιάζει μια ποικιλομορφία στην ασθένεια, τόσο ώστε να μην πλήττεις...

@};- @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

πολύ όμορφο τραγούδι! @};- για τη φωνή και τους στίχους δεν έχω λόγια! @};-

:x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε:Μου αρέσει αυτός ο κόσμος τελικά...Παρουσιάζει μια ποικιλομορφία στην ασθένεια, τόσο ώστε να μην πλήττεις...
Αχαχαχαχαχα, κλαίω :)) :)) =)) =)) =))
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Τι μου θύμησες τώρα... Κάποτε, με είχαν ρωτήσει εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούν να βάλουν στον υπολογιστή για να κόβει τα "κακά" sites στο internet. Αφού λοιπόν εξήγησα τι είναι και πώς δουλεύουν τα parental controls είπα ότι εφόσον το παιδί είναι ακόμα μικρό (8 αν θυμάμαι καλά), η προσωπική μου άποψη είναι να βρίσκεται ο υπολογιστής σε κάποιο κοινόχρηστο δωμάτιο και να μπορεί να τον χρησιμοποιεί όσο είναι και οι γονείς μαζί του. Γιατί δεν είναι μόνο τα τσοντοσάιτ και μπλα μπλα μπλα...

Η απάντηση που πήρα: "Ρε είναι πολλή δουλειά αυτό. Εγώ γυρνάω κομμάτια από τη δουλειά και θα κάθομαι από πάνω του όσο παίζει στον υπολογιστή; Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να τα κάνει μόνο του όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ εγώ;"

Προφανώς λοιπόν και έχει κατακλυστεί το internet σήμερα από οργισμένους "γονείς" που δεν διανοούνται πώς θα εξηγήσουν ένα μούσι στο παιδί τους. :-D

Η Conchita Wurst είναι η drag persona του Thomas Neuwirth, ο οποίος είναι cis, γκέι άντρας. Όταν υποδύεται την Conchita, χρησιμοποιεί θηλυκά άρθρα, όταν δεν την υποδύεται χρησιμοποιεί αρσενικά.

Είναι σαν να λέμε πως μια γυναίκα ηθοποιός υποδύεται σε ένα έργο έναν άντρα. Δεν παύει να είναι γυναίκα, απλώς υποδύεται έναν άντρα. Αυτό δεν την κάνει με κάποιο μαγικό τρόπο τρανς άντρα (εκτός αν όντως στη ζωή της έξω από το έργο αρχίσει να αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας).

Προσωπικά χαίρομαι που κέρδισε μια drag queen. Γενικά, μην δω κάτι αντισυμβατικό να ταράζει τα πράγματα, αμέσως να σκατοχαρώ... (Για να μην πω πως είναι και κοντά στην αισθητική μου, οπότε έξτρα πλας :D )

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Isilwen έγραψε: Προσωπικά χαίρομαι που κέρδισε μια drag queen. Γενικά, μην δω κάτι αντισυμβατικό να ταράζει τα πράγματα, αμέσως να σκατοχαρώ... (Για να μην πω πως είναι και κοντά στην αισθητική μου, οπότε έξτρα πλας :D )
Ενταξει, πεθαινω με την παρτη σου :)) :)) :)) :)) >:d< >:d< >:d< >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ετοιμαστείτε για μάχη στο φβ

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

Εικόνα

Ετοιμη :violence-guntoting: (Εγω εχω διπλη μαχη :D )
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Αχαχαχα, έτοιμη έτοιμη :-D :-D :-D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

δώσε! :D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:violence-blades:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Vaso έγραψε:ετοιμαστείτε για μάχη στο φβ

O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
:)) :)) :)) :violence-blades:

Sοφάκι :D :D :D @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Παιδάκια συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λέτε! Με όλες αυτές τις δηθενιές της κοινωνίας μας και με όλο αυτό το κακό θέατρο στο κοινωνικό, θρησκευτικό και οικογενειακό περιβάλλον! Διάβασα διάφορα στο facebook για την εν λόγω κυρία. Η καραμέλα για τα πρότυπα των μικρών παιδιών πήγε και ήρθε φυσικά! Ενώ όλα τα άλλα ερεθίσματα που εισπράτουν τα ίδια παιδάκια είναι καλώς καμωμένα, μόνο η νικήτρια της Eurovision μας ενόχλησε...! Αι σιχτηρ!

Προσωπικά άκουσα το τραγούδι και δεν με ενθουσίασε. Το βρήκα ένα τραγούδι του μέσου όρου. Όσο για τη σκηνική παρουσία, πολύ στατική τη βρήκα για γιουροβίζιον, δίνοντας έμφαση σε ένα μακρύ φόρεμα με ουρά, σε δυο χέρια, σε έναν ανεμιστήρα και σε ένα μουσι...(!) Το άκουσα δεύτερη φορά, χωρίς να έχω εικόνα και εξακολούθησε να μη μου κάνει κούκου... Οκ, γούστα είναι αυτά. (Προσωπική μου άποψη επαναλαμβάνω) Πολύ όμως φοβάμαι πως όπως όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις, έτσι και αυτό: Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στη Eurovision και άλλη τρανσέξουαλ, και άλλοι γκέι καλλιτέχνες (άντρες και γυναίκες). Ομολογουμένος η τρανσέξουαλ συνταγή είναι μια συνταγή πιασάρικη και που σίγουρα προκαλλεί... Μην ξεχνάτε πως ακόμα και μια αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση! "Αν αυτή τη φορά η τρανσέξουαλ αφήσει και μούσι, να δείς που θα βγεί και νικήτρια!!!" Αποκλείεται δηλαδή να είναι μια σκέψη και κατ επέκταση μια κίνηση μάρκετινγκ όλο αυτό;;; (...λέω εγώ τώρα!) Και καλά να έγινε συνειδητά από τη μεριά της τραγουδίστριας! Αν αναγκάστηκε να παίξει το παιχνίδι των δισκογραφικών και του μάρκετινγκ προκειμένου να προβληθεί δημόσια; (...ξαναλέω εγώ τώρα!) Συνήθως σε αυτές τις πειρπτώσεις οι δισκογραφικές εκμεταλλεύονται ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν από έναν καλλιτέχνη, τον "ξεζουμίζουν", θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της δόξας και του χρήματος... Όπως και να έχει το μούσι έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα... ...Και δεν πιστεύω πως άλλαξε κάτι ουσιαστικό στην ψηφοφορία της Eurovision και ούτε πως ξαφνικά έπαψαν οι άνθρωποι που ψηφίσζουν να είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι. (Προσωπική μου άποψη τονίζω!) Οι κλίκες και οι συμμαχίες συνέχισαν να υπάρχουν και φέτος για τα καλά! Σας θυμίζω πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τα τέρατα που είχαν βγεί νικητές στην Αθήνα το 2000κάτι... Όλα για την εικόνα, όλα για το μάρκετινγ, όλα για το χρήμα, ολα για τη δοξα... Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν...
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ω σαφώς μπορεί να έχεις και δίκιο Μάνο μου...

όμως εγώ δεν το βλέπω ούτε από την πλευρά του νικητή, ούτε καν από την πλευρά του τραγουδιστή (έχει πολύ ωραία φωνή πάντως)...
Ο ίδιος μπορεί να το έκανε για χίλιους λόγους που αναφέρεις και άλλους χίλιους που μας διαφεύγουν...Όπως και όλα να είναι προϊόντα της αρνητικής διαφήμισης όπως λες, γιατί και αυτή παίζει στην ζωή...

Εγώ το εξετάζω μόνο από εσωτερική άποψη...Αυτό έγραψα και στο φβ, χωρίς απαραίτητα να θέλω να υποστηρίξω την Conchita...Δηλαδή δεν την λυπήθηκα, δεν πήρα απλά το μέρος της...Αλλά ρε φίλε, εσύ που κατακρίνεις για το ότι σου προσβάλλει την ηθική σου και τα πρότυπα, εσύ ο ίδιος μπορεί να σπας και το παιδί σου στο ξύλο, αν δεν διαβάζει...Μπορεί να του κόψεις και την καλημέρα, αν διαπιστώσεις ότι δεν έγινε όπως το ήθελες...Εσύ είσαι που έκανες πως δεν άκουσες όταν όλος ο κόσμος βούιξε για τις παιδεραστίες του Βατικανου, και συνέχισες να πηγαίνεις στην εκκλησία και να επευφημείς τον πάπα...Εσύ που ανέχεσαι την Χ.Α. και τον τραμπούκο...Εσύ που κουνάς το κεφάλι σου για το πως κατάντησε η ανθρωπότητα και δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις μέσα σου αυτήν την κατάρα, αλλά ρίχνεις πέτρα και όποιον πάρει ο χάρος...

Μάνο δεν είναι απλά τα πράγματα...Ούτε αφορούν την κάθε Τρανσεξουαλ και τις επιδιώξεις της...Όμως και αυτό το ανθρώπινο ον, κάποιος παπάρας το γέννησε...Κάποιος παπάρας που δεν το στήριξε στην διαφορετικότητά του, δεν το αγκάλιασε, δεν το αγάπησε σαν αυτό που ήταν...
Αυτήν την μοναξιά αυτού του ανθρώπου, το πως μπορεί να ένιωσε, πόσο μπορεί να έκλαψε, πόσο να φοβήθηκε, πριν βγει σήμερα να εκτεθεί, το σκέφτηκε κανείς? Σήμερα η Conchita Wurst φαίνεται κυνική και αδιάφορη για τις επικρίσεις...Μέχρι να φτάσει εδώ όμως, μπορεί κανείς να φανταστεί έστω, τι έχει περάσει?
Εγώ μπορώ...Γιατί δεν διαφέρει από τόσα άλλα πλάσματα που έχουν φοβηθεί και κλάψει, τραυματισμένα στην Ψυχή τους, γιατί τούτος ο κόσμος δεν αγκαλιάζει, μόνο φτύνει και επικρίνει τις Conchites φανερά και κρυφά τις ζηλεύει που τα κατάφεραν...

:cry:

Εικόνα

Βασουλα έγραψε:Μέχρι να φτάσει εδώ όμως, μπορεί κανείς να φανταστεί έστω, τι έχει περάσει?
Εγώ μπορώ...Γιατί δεν διαφέρει από τόσα άλλα πλάσματα που έχουν φοβηθεί και κλάψει, τραυματισμένα στην Ψυχή τους, γιατί τούτος ο κόσμος δεν αγκαλιάζει, μόνο φτύνει και επικρίνει τις Conchites φανερά και κρυφά τις ζηλεύει που τα κατάφεραν...
:cry:

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΙΚΗ-ΠΟΙΗΣΗ”