σφαιρουλα εισαι θεα!!!galazia_sfaira έγραψε: Ουφ ας παω να βγάλω το νυχτικο μου.
σε λατρευω

galazia_sfaira έγραψε:γιατι καλε;
τι ειπα και με λατρεψες;
με το που σηκώθηκα κατα τι 9.40 ισα που πλύθηκα πριν βγω απο την κρεβατοκάμαρα.......μετα εκατσα να δω τον γαμο του Ρείκι οποτε ξεμεινα με το νυχτικό,ακουσον ακουσον :shock: :shock: ποιός εγω που δεν το χωνεύω καθολου ακουσον ακουσον:shock:
Αφου ομως εγινε αλλη μια αιτία να με λατρεψει το πιο καλο κι αισθητο πλασμα του foroym δόξα ναχει ο Γιαραμπη!
Για να σου απαντήσω στα ερωτήματά σου καλέ μου αετέ, κατώτερα εννοώ τα συναισθήματα της ζήλιας, τους φόβου και της πολύ αναλυτικής σκέψης με βάση τη λογική. Δεν τα κρίνω με την λογική αλλά απλά μου χαλάνε τις όμορφες δονήσεις που με κάνουν να νοιώθω ευφορία και χαρά. Μόνο έτσι τα ξεχωρίζω!aetos έγραψε: Νομίζω οτι εδω υπάρχει μια αντίφαση. Λες οτι θέλεις να εξαλείψεις αυτά που αναγνωρίζεις ως κατώτερα στοιχεία της προσωπικότητας σου για να ενωθείς με το άνω.
Η πρώτη ερώτηση που σκέφτομαι είναι τι θεωρείς ως άνω και γιατί νομίζεις οτι θα πρέπει να εξαλείψεις τα κατώτερα...
Τι είναι αυτά που ονομάζεις ως κατώτερα και γιατί ?
Και ερχόμαστε στο βασικότερο...πως έκρινες οτι είναι η δεν είναι ανώτερο η κατώτερο κάτι χωρίς την χρήση της λογικής που δεν υπάρχει???
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... "Νοιώθω" και "διαισθάνομαι" και φυσικά είναι δικά μου κριτήρια...
Τωρα πως θα τον κρίνω το κάθε ένα ως αποδεχτό απο εμενα....
Με βάση τα κριτήρια και τις προσωπικές μου αξίες , οποια κι αν είναι αυτά. Παρατητηρώ τι λέει, τι νίωθω οταν το ακούω, αν μπορώ αυτή την στιγμή να το κατανοήσω .....επίσης βλέπω πως είναι , τι είναι και πως ζεί το συγκεκριμένο άτομο. Αν ολα αυτά συνάδουν με τα δικά μου δεδομένα της εποχής , εχει καλώς...
Πιθανώς να μην είναι αντικειμενικά σωστά σαν κριτήρια , αλλά είναι δικά μου και μου ταιριάζουν.