Περί των "πνευματικών" ανθρώπων

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

galazia_sfaira έγραψε: Ουφ ας παω να βγάλω το νυχτικο μου.
σφαιρουλα εισαι θεα!!!

σε λατρευω

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

γιατι καλε;
τι ειπα και με λατρεψες;
με το που σηκώθηκα κατα τι 9.40 ισα που πλύθηκα πριν βγω απο την κρεβατοκάμαρα.......μετα εκατσα να δω τον γαμο του Ρείκι οποτε ξεμεινα με το νυχτικό,ακουσον ακουσον :shock: :shock: ποιός εγω που δεν το χωνεύω καθολου ακουσον ακουσον :twisted: :shock:
Αφου ομως εγινε αλλη μια αιτία να με λατρεψει το πιο καλο κι αισθητο πλασμα του foroym δόξα ναχει ο Γιαραμπη! :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Βάσω , ευχαριστώ :D . Ακόμη και απο εκεί , μαζί μας ασχολείσαι..

Καλλιόπη, σε κατάλαβα.

Δεν λεώ όχι στο μοίρασμα αλλά λέω ναι στο επιλεκτικό μοίρασμα..

Πες το φόβο, πες το προνόηση , πες το πρότυπο....δεν ξέρω...

Μέχρι τώρα , δεν είδα παρά ενα η το πολύ δύο [ αν είναι τόσοι] ανθρώπους που να κρατήσαν το ''μόιρασμα'' με τον σεβασμο που του έπρεπε.
Είδα όμως πολλούς που μόλις διαφωνούσαμε η άλλαζε η άποψη μας η η δόνηση η η σχολή μας κλπ...χρησιμοποιούσαν αυτά που ήξεραν για να μπορέσουν να ΄''χτυπήσουν''.
Και ναι μεν δεν τα κατάφεραν να χτυπήσουν στον στόχο αφου ήταν ήδη φωτεινός αλλά μου εμαθαν οτι πρέπει να προστατεύουμε οτι ωραιότερο εχουμε και αυτό είναι η ψυχή μας.

Την τελευταία φορά ....που όλοι εδω θυμούνται....η αιτία που εγω έσπασα τα όρια ενω εβλεπα τι θα συμβεί....ήταν οτι παραβιάστηκε ενα δικό μου, εστω αόρατο απο κάθε άλλον.

Είδα μια έλλειψη σεβασμού και μια αδιόρατη ειρωνία που ήταν χειρότερη απο ενα άλλο φίλο με τον οποίο είχαμε βριστεί δημοσίως και μάλιστα χυδαία...αυτός τουλάγχιστον ήταν ευθύς και γι αυτό, εστω και μετα απο ενα χρόνο είμασταν πάλι μαζί.

Λοιπόν επιμένω στην προσοχή ...γι αυτό εχουμε και τα μέιλ και τις ομάδες και το τηλ......

Φιλάκια απειρα.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Kαταλαβαίνω τι λες,Νοιώθω τι λες,ξέρω τι λες γιατι κι εγω το υπέστην αλλά ακόαμ κι ετσι για μενα ειναι καλυτερα να σπαζουν τα ορια για να μπορείς να βρείς και που θα βαλεις τους πασάλους σου. :D
Φιλιάααααααααααααα!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

galazia_sfaira έγραψε:γιατι καλε;
τι ειπα και με λατρεψες;
με το που σηκώθηκα κατα τι 9.40 ισα που πλύθηκα πριν βγω απο την κρεβατοκάμαρα.......μετα εκατσα να δω τον γαμο του Ρείκι οποτε ξεμεινα με το νυχτικό,ακουσον ακουσον :shock: :shock: ποιός εγω που δεν το χωνεύω καθολου ακουσον ακουσον :twisted: :shock:
Αφου ομως εγινε αλλη μια αιτία να με λατρεψει το πιο καλο κι αισθητο πλασμα του foroym δόξα ναχει ο Γιαραμπη! :D

Μα τη παναγια σου λεω σφαιρουλα αμα κατορθωσω καποτε και γινω 3Α θα ερθω καρφι εκει που μενεις και θα να ζητήσω το χερι σου απο τον Ταξιαρχη!

εισαι θεα!!!!

:D :D :D :D

εκατσα να δω τον γαμο του ρεικι λεει!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κλαιω που λεει και η βασω!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 14 Αύγ 2008 12:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βρε Γιαννάκη, αν είναι για ιερό σκοπό, έλα τέλος Αυγούστου που θα γυρίσω από τις διακοπές, να στον δώσω...

Ελεος βρε παιδί μου, στις τυπικούρες θα κολλήσουμε?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

χαχαχα Ευτυχως Γιάννη μου που θα με ζητησεις απο τον Ταξιάρχη για να εχετε βρε κια μια διαφορα ηλικίας γιατι άμα με ζητησεις απο τους μεγαλους θα με κραξουν....
Πω ρε τι παθαμε .......... :roll:
Παρε όμως συ τον 3Α να εισαι ετοιμος και Θεες εδω μεσα ειναι ολες,πέστεψε με αλλα δεν το ξερουν και οι ίδιες καλε :wink:
Να σαι καλα Για ννη μου νασαι καλα!
Παρε μια αγκαλια 3Α :D

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Παρε μια αγκαλια 3Α
Παρακαλώ να ερθει κι απο εδω μια τέτοια , γιατί ζήλεψα....

και αν είναι δυνατόν εις διπλουν επειδή εχω μέσο...
Άβαταρ μέλους
toxotis

Δημοσίευση από toxotis »

Αετουλίνι μου πάρε κι απο δω όσες αγκαλιές θέλεις καλό μου
:cheers: :cheers: :cheers:

σου χω μια τεράααααααστια αγκαλιά!!!!
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)

http://vickytoxotis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

χαχα εσυ με εχεις Λενιω μου ολοκληρη με 3Α.Τι να την κανεις την αγκαλια,ψυχη και σωματι 3Α καλε.

Γεια σου Τοξοτινα που χθες μιλαγαμε για την γεννα και την ρεικογεννα που καναμε εμεις οι εξω.
Ναι ναι ρε τρα θα φτειαξουμε κι αλλα ....Ρεικκογέννα!!!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Ευχαριστώ κορίτσια και ανταποδίδω :colors:
Πάντα ερχονται την κατάλληλη στιγμή...σοφό το σύμπαν... :D
Επισκέπτης

:D :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 18 Αύγ 2008 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, ξανακοίταξε τις παραθέσεις, γιατί δεν φαίνεται που αρχίζει η δική σου απάντηση και που είναι η παράθεση από τον αετό! :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

aetos έγραψε: Νομίζω οτι εδω υπάρχει μια αντίφαση. Λες οτι θέλεις να εξαλείψεις αυτά που αναγνωρίζεις ως κατώτερα στοιχεία της προσωπικότητας σου για να ενωθείς με το άνω.

Η πρώτη ερώτηση που σκέφτομαι είναι τι θεωρείς ως άνω και γιατί νομίζεις οτι θα πρέπει να εξαλείψεις τα κατώτερα...
Τι είναι αυτά που ονομάζεις ως κατώτερα και γιατί ?
Και ερχόμαστε στο βασικότερο...πως έκρινες οτι είναι η δεν είναι ανώτερο η κατώτερο κάτι χωρίς την χρήση της λογικής που δεν υπάρχει???
Για να σου απαντήσω στα ερωτήματά σου καλέ μου αετέ, κατώτερα εννοώ τα συναισθήματα της ζήλιας, τους φόβου και της πολύ αναλυτικής σκέψης με βάση τη λογική. Δεν τα κρίνω με την λογική αλλά απλά μου χαλάνε τις όμορφες δονήσεις που με κάνουν να νοιώθω ευφορία και χαρά. Μόνο έτσι τα ξεχωρίζω!

Τωρα πως θα τον κρίνω το κάθε ένα ως αποδεχτό απο εμενα....
Με βάση τα κριτήρια και τις προσωπικές μου αξίες , οποια κι αν είναι αυτά. Παρατητηρώ τι λέει, τι νίωθω οταν το ακούω, αν μπορώ αυτή την στιγμή να το κατανοήσω .....επίσης βλέπω πως είναι , τι είναι και πως ζεί το συγκεκριμένο άτομο. Αν ολα αυτά συνάδουν με τα δικά μου δεδομένα της εποχής , εχει καλώς...
Πιθανώς να μην είναι αντικειμενικά σωστά σαν κριτήρια , αλλά είναι δικά μου και μου ταιριάζουν.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... "Νοιώθω" και "διαισθάνομαι" και φυσικά είναι δικά μου κριτήρια...
Σεβαστή πάντα η κάθε άποψη...
Επισκέπτης

Ελενα :D , κατα την γνώμη μου και θα ήθελα και των αλλων σε αυτό αν εχουν διάθεση , είναι οτι

<< Η διαίσθηση είναι η δια της άισθησης λογική >>.

Για να πω τη αλήθεια ποτέ δεν κατάφερα να δω ενα γεγονός στεγνά και μαθηματικά χωρίς να μεσολαβεί ενα είδος συναισθηματικής λειτουργίας.

Λέγεται οτι το ανώτερο συναισθηματικό και το ανώτερο διανοητικό κέντρο δεν διαφέρουν.

Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε αυτό , αφου κρίνουμε απο το αποτέλεσμα , αλλά νομίζω οτι είναι σωστό.

Μέχρι τώρα , σε καταστάσεις δύσκολες , κατάφερνα να παγώσω το συναίσθημα ωστε να υπάρξει κάποια ψυχραιμία στην λήψη αποφάσεων που δεν μου άρεσαν αλλά επρεπε να γίνουν.
Τωρα το καταργώ και αυτό αφου το είδα σαν αυταπάτη.
Νομίζω οτι η λογική για να λειτουργήσει ακόμη και στεγνά , πρέπει να εχει προηγηθει αναγνώριση του συναισθήματος ....αφομοίωση.

Πιο πέρα δεν ξέρω ....για την ώρα..... :P

Επιστροφή στο “ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ”