Προαφανώς δεν εγινα αντιληπτή η μάλλον ο καθένας , κατάλαβε μπορούσε.
Ελένη μου εγω ακόμα γκουρου δεν εγινα ουτε ζήτησα τετοιες τιμες απο κανεναν .Εγω γραφοντας το παρακάτω και το επαναλαμβάνω
Εδω αλλοι ειναι χρονια στον καρα - αποκρυφο εσωτερισμο και τους ρωτας αν ειναι αντρας ή γυναικα κι αλλαζουν φυλο.Ασε λοιπον το παραμυθι να φτασει στο τελος και να φανει ο λυκος του καθενος,αν μη τι αλλο,δεν αποποιείται τον εαυτο του,απλά του φοραει μάσκες μεχρι να τις βγαλει,ολοι το κανουμε! και παραπέμπω στην Fab,
εξέφρασα με παραδειγμα το πως ειναι δυνατόν χρονια μυημενοι στο Εσωτερisμο που εpικαλεισαι να χανουν την ταυτοτητα τους,πόσο μαλλον άνθρωποι που αν μη τι αλλο δεν το δηλωνουν καιδεν κανουν τους γκουρου του εσωτερισμου.
Οταν δε το εγραφα ειμουν κατενθουσιασμένη γιατι ολα στην ζωή εκδηλωνονται και φανερώνονται κι απο την καλη κι απο την ανάποδη.
Αρα δεν εισεπραξες απο μενα αρνητισμό αλλα εσύ ετσι ένοιωσες για τους δικους σου λογους.ΑΠο μενα δεν εξεπέμφθη να εισαι σίγουρη.
Επισης οπως μπορω να μιλησω για ότι αντιλαμβανομαι για τους αλλους σιγουρα μπορω να βγαλω και τα δικα μου στην φορα.Δεν διακατέχομαι απο τον φοβο μην τυχον και χασω το οτιδηποτε γιατι οτι εχω ειναι ότι ειμαι μεσα μου και με το σκοταδι μου και με το φως.
Εμαθα δε και το εξης πολυ σημαντικό οτι ,ανεξάρτητα το τι καταλαβαινω για τους αλλους,σημειώνω μόνο ότι παραβίαζει εμενα.Οι αλλοι το βλεπουν ή όχι δενμε αφορα,άσχετα αν το βλεπω εγω.Κρατάω όμως πλεον τα όριά μου.
Που αναφέρθηκα εγω σε εσένα ρε συ Καλλιόπη ?
Ποιός σε είπε γκουρού κλπ???
Γιατί υποθέτεις οτι ενιωσα αρνητισμό απο εσένα?
Λοιπόν ας αναλύσω τις θέσεις μου για την ώρα..
Παράθεση:
Δεν θα το εκδηλώσω προς τα εξω, δεν υπάρχει λόγος. Εγω το είδα , με ξέρω , με γνωρίζω .....αρα θα πρέπει να μην το στείλω σε κάποιον άλλο , επειδή αν το κάνω παραβάινω τις αξίες του εσωτερισμού που ακολουθώ.
Eλενη μου αλλο αναμεταδοση στην βαση του μοιράσματος και του συναισθηματος μας και του τρόπου που φτασαμε να το αναγνωρίσουμε κι αλλο στελνω ενεργεια σε καποιον βασει προθεσης.Δεν ξερω τελικά ποιες ειναι αυτες οι αξίες του εσωτερισμου περα απο το να μπορεσει ο ενας να βοηθήσει τον αλλον οταν πρωτα εχει βοηθήσει τον εαυτο του (σε οποιο βαθμό).
Η σκεψη είναι ενέργεια απο μόνη της. Μεταδίδεται. Το ξέρουμε επειδη το αισθανόμαστε ...σχεδόν ακούμε μερικές φορές.
Λέω λοιπον οτι αν μου ερθει ας πούμε, εμένα , ενα αίσθημα ανάρμοστο για κάποιον η μια κατάσταση δεν θα το εκδηλώσω προς τα εξω [ αν και όσο μπορέσω]. Δεν θα αποφύγω να το αναγνωρίσω η να το δω πιο μέσα αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να.... βρίσω επειδή ετσι μου ήρθε....δημοσίως.
Επίσης είπα οτι κατα την άποψη μου , οι μεταφυσικές εμπειρίες καλό θα ήταν να μην αναφέρονται. Γιατί κάθε στάδιο ανταποκρίνεται σε ενα βαθμό κατανόησης , και τις περισσότερες φορές υπάρχει μια καλπάζουσα φαντασίωση...ακόμη πιο αναλύτικά ....εγω δεν πιστεύω οτι ο Χριστός παρουσιάζεται σαν οτιδήποτε .....ορατό. Θα μου πεις , οι άλλοι το πιστεύουν...Καλως , αλλα στο βαθμό κατανόησης που εχω εγω τώρα, αυτό μου φαίνεται παρανοϊκό.
Επειδή όμως δεν αποκλείω κάποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ να μπορούν να μεταφερθούν σε ενα άλλο επίπεδο συνέιδητότητας και να δούν διάφορα...σκέφτομαι οτι αυτά τα τόσο ''προχωρημένα '' και μοναδικά ας μην ανακοινώνονται ....
Για μενα , το να ακούω τώρα οτι σχεδόν όλοι εχουν επαφή με το θείο και μάλιστα ΟΡΑΤΑ....είναι εκτός πραγματικότητας εντελώς.
Ακριβως αυτο που λες παραπανω,μπορεί να γίνει όταν ΕΙΣΑΙ μεσα στο συναισθημα κι όταν ακόμα ουτε εσυ η ίδια εχεις ανακαλυψει την αιτια ώστε να το μετααστοιχειώσεις.Τοτε δεν μποιραζεσαι το τρόπο της διαδιακασίας αλλα την ενεργεια του συναισθηματος της ζήλειας., αυτο και ΕΙΣΑΙ και εκπεμεπεις στο ΣΥμπαν και αυτο θα επαναεισπράξεις,αν οι δονησεις σου ειναι αυτες.Ειναι νόμος ΣΥμπαντικός.
Αλλο μοιράζομαι την διαδικασία κι αλλο ΕΙΜΑΙ ζηλιαρα και σκαω απο το κακό μου και σας βλεπω με μισο ματι.Αρραγε δε τωρα που ειπα ολα αυτα εσυ τι λες;
Συμφωνώ . Αν είμαστε συνειδητοί και σε εγρήγορση , το αντιλαμβανόμαστε αμέσως και είναι εύκολο να το μεταστοιχειώσουμε αν ΘΕΛΟΥΜΕ.
Η ταχύτητα με την οποία θα βγούμε απο το συναίσθημα , εξαρτάται απο την σχέση που εχουμε με το άιτιο του. Ομως , προσωπικά μέχρι να βγώ και να το εξαγνίσω σκέφτομαι οτι είναι καλύτερο να μην χειροτερεύω την κατάσταση λεκτικά.
Για μενα μιλάω , το πως σκέφτομαι γενικώς... οταν τυγχάνει να ενοχλούμαι.
Εισεπραξες την δονηση των συναισθηματων μου;
Γιατι μεσας στις λεξεις αυτές δεν εμπεριέχεται δικη μου προθεση.
Η δικη μου προθεση ειναι συνδεδεμένη με την αγαπη.
Εμέις ενεργοποιούμε τις λεξεις και δονουνται βασει προθέσεως.
Σωστά, εμεις τις ενεργοποιούμε αλλά υπάρχουν και ορισμένες λέξεις που απο μόνες τους παραπέμπουν σε κατι όμορφο η άσχημο κλπ.
Δεν είχα καμία πρόθεση σχετικά με εσένα ομως...απλως γράφω επάνω σε αυτά που διαβάζω...
Αντίθετα οταν νοιώθεις οτι κανεις κατι αναρμοστο αυτο απο μονο του εμπεριεχει συναισθημα και μαλιστα φοβο.
Ο Φοβος δεν μπορεί να σε συνδεει με την πηγή οσο κι αν τον καμουφλαρεις με αναρμοστο, μη πρέπον, αλλο λεω δημόσια κι αλλο εκφραζω μέσα μου.........
Τι σχέση εχει αυτό με οτι λέω?
Δλδ αν σε μια συζητηση εκνευριστώ και πω σε κάποιον << κόψε τις μ.....ες >> θα μου φύγει ο φόβος? Δεν θα είναι καλύτερα να συμμαζέψω τα νεύρα μου μέχρι να καταφέρω αν φιλοσοφήσω η να κατανοήσω έστω την βλακεία ?
Βέβαια το ιδεατό ισως να ήταν , μια κατάσταση οπου δεν θα μας περνάει καν απο την σκέψη κάτι ασχημο η αρνητικό για τον συνάνθρωπο μας αλλά μεχρι τότε ας κρατάμε τα προσχήματα ...[ δικη μου ρότα ] με την βούληση , αφου το συναίσθημα περιφέρεται..