Μάνο έτσι είναι όπως τα λέει το Αμαλάκι
έτσι όπως σε διάβασα μου θύμισες πολύ εμένα όταν πρωτομπήκα εδώ στο φόρουμ και είχα ξεκινήσει είδη με το ρέικι ,ήθελα να μάθω τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ,έσκαψα όλο το φόρουμ ,χώρια και το ότι σε λιγότερο από 1 ένα χρόνο διάβασα περίπου 20 βιβλία αυτογνωσίας , και ρωτούσα συνεχώς καθώς είμαι και ανυπόμονη και θέλω να γίνονται όλα όποτε θέλω εγώ και το αποτέλεσμα ήταν να φορτώσω το μυαλό μου με ένα πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών εκ των οποίων όλα ήταν εμπειρίες άλλων ανθρώπων.
άλλα τα καταλάβαινα (λίγα φυσικά

) και όλα τα άλλα κινέζικα
το πρώτο '' κακό ''' με μένα ήταν ότι μπήκα στον δρόμο της αυτογνωσίας με μία απίστευτη αλαζωνία και εγωισμό τρομάρα μου ,και καλά ήμουνα εγώ ο γαμάω και δέρνω και θα τα κατάφερνα γρήγορα ,όλο νόμιζα εγώ ,αλλά το νομίζω με την αλήθεια έχουν μία τεράστια απόσταση.
καμία φορά διαβάζω κάτι παλιά μου πόστ και προσπαθώ να θυμιθώ αν έπινα τίποτα εκείνο το διάστημα,στο καζάνι της αλαζωνίας είχα βουτήξει μικρή
το δεύτερο '' κακό '' ήταν ότι ήμουνα πολύ παραπάνω από όσο νόμιζα βολεψάκιας ακόμα και σε απλά θέματα
μία χαρά είχα βολευτεί που εγώ ρωτούσα και η Βασούλα μαζί με πολλά άλλα παιδιά μου απαντούσαν ,έτοιμα όλα και υποτημούσα και τον εαυτό μου.
ένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία μπορώ να ευχαριστήσω την Βασούλα και τα άλλα παιδάκια είναι που δεν με υποτήμισαν και που έδειξαν όμορφα πώς να ξεβολευτώ και να αρχίζω να σκέφτομαι ,να ψάχνω και να παρατηρώ με ειλικρίνεια μέσα μου.
