η Νοημοσύνη της Φύσης

Ερευνες, αξιολογήσεις, εικόνες, στοιχεία
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: η Νοημοσύνη της Φύσης

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:D Θα έρθουμε κι εμείς μαζί σου! :)) :)) :)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τον ξέρεις τον αόρατο άνθρωπο, Δημητρούλα μου?

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Έλα Βασούλα!!! Η Αυστραλία σε χρειάζεται!!!
Έχουμε και καγκουρώ εδώ, κοάλα...
Έχουμε και Μάνο που θα σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!!!
>:d< >:d< >:d<

:flags-australia: :flags-australia: :flags-australia:
Στην Αυστραλία συναντάμε διαφορετικά κλίματα, μια ενδιαφέρουσα μορφολογία, ζώα που δεν υπάρχουν στον υπόλοιπο κόσμο και μια ιστορία που ελκύει την προσοχή μας. Η Αυστραλία είναι το μεγαλύτερο κράτος της Ωκεανίας και περιλαμβάνει την ομώνυμη νήσο, την Τασμανία και άλλα μικρότερα νησιά. Η χώρα βρέχεται βορειανατολικά από τον Ειρηνικό Ωκεανό και νοτιοδυτικά από τον Ινδικό. Το έδαφός της είναι γενικά επίπεδο με λίγους ορεινούς όγκους που βρίσκονται κυρίως κεντρικά και ανατολικά, εκεί όπου υπάρχουν και οι εύφορες πεδινές εκτάσεις, ενώ στη δύση κυριαρχούν οι έρημοι και οι στέπες.
Έλα και θα σε πάω στα καλύτερα!!!!!!! :dance: :dance: :dance:

>:d< >:d< >:d<
:x :x :x @};- @};- @};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Χρειάζεται να το καθοδηγήσεις στο να μπει μέσα σ' αυτόν τον μαγικό κόσμο και να αφεθεί να τον βιώσει, αλλιώς θα τον γνωρίσει μόνο από τις απαντήσεις σου...
Βάσω έγραψε:Όταν μόνο γνωρίζεις, δεν μπορούμε με τίποτα να πούμε ότι αυτό είναι ένα βίωμα, γιατί ο νους του ανθρώπου είναι εκπαιδευμένος να περιορίζει την εμπειρία σε καλή ή κακή και την κατεύθυνση γι' αυτό την δίνουν τα συναισθήματα μέσα στο μη συνειδητό του μέρος...
Χρειάζεται στην αρχή να γνωρίσει ο άνθρωπος ότι ο νους του είναι περιορισμένος...Αυτή η γνώση θα τον κάνει πιο παρατηρητικό σ' αυτό που συμβαίνει...Βήμα βήμα θα γνωρίσεις τον Εαυτό σου και σίγουρα όχι με το παιχνίδι των ερωτήσεων-απαντήσεων...
Βάσω έγραψε:Το λέγω για να σε βοηθήσω σ' αυτήν σου την νέα διάθεση να μάθεις πράγματα για εσένα...
Εδώ μέσα ίσως προετοιμαστείς να αλλάξεις την διάθεσή σου για να μάθεις για εσένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό
...Άρα Βασούλα, συνεχίζω ακάθεκτος το σκάψιμο, προσπαθώντας να γνωρίσω τον εαυτό μου όσο καλύτερα γίνεται μέσα από αυτό, ενώ ταυτόχρονα θα προετοιμάζομαι για την αλλαγή...
Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου γιατί είχα απογοητευτεί πολύ το πρωι...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Για την Αυστραλία το σκέφτομαι σοβαρά, Μάνο μου και αν έχω και έναν φίλο εκεί, είναι ότι καλύτερο...

όσο για την απογοήτευση...όχι!!!! ποτέ απογοήτευση!!! ποτέ πια!!!!

Το πιο πολύπλοκο είναι να διαστρεβλώσει ο άνθρωπος τις Ποιότητές του και να χάσει την επαφή με τον Εαυτό του...Οπότε μας μένει το πιο απλό...

:) :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Αχ Μανο μου να ξερεις οτι σε νιωθουμε... ολοι περασαμε απο το σταδιο αυτο... εγω οχι μονο δεν θυμομουν στην αρχη μου ηταν και σαν κινεζικα οσα διαβαζα..
Θα ερθει στιγμη που θα κατανοησεις και την καθε τελεια στα [ποστ της Βασουλας και σε ανυποπτο χρονο θα ερχετοντε απο μονα τους στην μηνμη σου... και θα λες α ... ου καθε μερα μου συμβαινει πια..
Πχ η Βασουλα μιλαγε για "φραχτες" που βαζουμε στα συναισθηματα και το κοιμοισμενο μου νοητικο εφτανε μονο να κανει εικονα τον "φραχτη στα κτηματα που εβαζε η γιαγια.. και αλλα πολλα απειρα παραδειγματα..
Ειμαι κοντα της 7 χρονια και μεσα σε ομαδες και μολις περσυ ειδα τοσα πραγματα που νοητικα τα ειχα εμπωσει πια αλλα μεσα απο προκληση ζωης να ερχεται η ωρα της πραξης..
Τωρα υπαρχουν στιγμες που λεω μα καλα γιατι δεν τα εβλεπα τοσα χρονια αφου νοητικα τα ηξερα αλλα δεν ειναι ετσι καρδουλα... ερχεται η στιγμη που πρεπει να δεις μονος σου μεσα σου... Φυσικα η Βασουλα ηξερε τα παντα και μαθηματικη ακριβεια και με τον τροπο της με προειτιμαζε οπως και αλλες συνοιδιποροι να εβλεπαν αυτα που εγω αρνουμον να ωριμασω και ανεβαλα την ευθυνη της αυταρκειας μου και πολλα αλλα..

Πρεπει να φυγω για δουλιτσα αν σε μπερδεψα εδω ειμαι... θα τα ξαναπουμε...

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μάνο έτσι είναι όπως τα λέει το Αμαλάκι
έτσι όπως σε διάβασα μου θύμισες πολύ εμένα όταν πρωτομπήκα εδώ στο φόρουμ και είχα ξεκινήσει είδη με το ρέικι ,ήθελα να μάθω τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ,έσκαψα όλο το φόρουμ ,χώρια και το ότι σε λιγότερο από 1 ένα χρόνο διάβασα περίπου 20 βιβλία αυτογνωσίας , και ρωτούσα συνεχώς καθώς είμαι και ανυπόμονη και θέλω να γίνονται όλα όποτε θέλω εγώ και το αποτέλεσμα ήταν να φορτώσω το μυαλό μου με ένα πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών εκ των οποίων όλα ήταν εμπειρίες άλλων ανθρώπων.
άλλα τα καταλάβαινα (λίγα φυσικά :D ) και όλα τα άλλα κινέζικα
το πρώτο '' κακό ''' με μένα ήταν ότι μπήκα στον δρόμο της αυτογνωσίας με μία απίστευτη αλαζωνία και εγωισμό τρομάρα μου ,και καλά ήμουνα εγώ ο γαμάω και δέρνω και θα τα κατάφερνα γρήγορα ,όλο νόμιζα εγώ ,αλλά το νομίζω με την αλήθεια έχουν μία τεράστια απόσταση.
καμία φορά διαβάζω κάτι παλιά μου πόστ και προσπαθώ να θυμιθώ αν έπινα τίποτα εκείνο το διάστημα,στο καζάνι της αλαζωνίας είχα βουτήξει μικρή :-D
το δεύτερο '' κακό '' ήταν ότι ήμουνα πολύ παραπάνω από όσο νόμιζα βολεψάκιας ακόμα και σε απλά θέματα
μία χαρά είχα βολευτεί που εγώ ρωτούσα και η Βασούλα μαζί με πολλά άλλα παιδιά μου απαντούσαν ,έτοιμα όλα και υποτημούσα και τον εαυτό μου.
ένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία μπορώ να ευχαριστήσω την Βασούλα και τα άλλα παιδάκια είναι που δεν με υποτήμισαν και που έδειξαν όμορφα πώς να ξεβολευτώ και να αρχίζω να σκέφτομαι ,να ψάχνω και να παρατηρώ με ειλικρίνεια μέσα μου.

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

παιδάκια @};- @};- :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:όσο για την απογοήτευση...όχι!!!! ποτέ απογοήτευση!!! ποτέ πια!!!!

Το πιο πολύπλοκο είναι να διαστρεβλώσει ο άνθρωπος τις Ποιότητές του και να χάσει την επαφή με τον Εαυτό του...Οπότε μας μένει το πιο απλό...
Ναι Βασούλα μου! Ποτέ πια!
8-> 8-> 8->

Αμαλία μου, Ιωάννα μου,
σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
Ιωάννα έγραψε:μία χαρά είχα βολευτεί που εγώ ρωτούσα και η Βασούλα μαζί με πολλά άλλα παιδιά μου απαντούσαν, έτοιμα όλα και υποτημούσα και τον εαυτό μου.
Κι εγώ δηλαδή αυτό κάνω αυτή τη στιγμή;;; Έχω βολευτεί;;; :-ss Αν ναι, να μου το πείτε! Επίσης αν ναι, πως θα ξεβολευτώ;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Μάνος έγραψε:ί;;; :-ss Αν ναι, να μου το πείτε! Επίσης αν ναι, πως θα ξεβολευτώ;
=)) =)) =)) =)) =)) =)) Παρατηρησες τι εκανες μολις τωρα? =)) =)) =)) =))
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

τον ξέρεις τον αόρατο άνθρωπο, Δημητρούλα μου?
Εσύ, λατρεμένη μου Βασούλα, δεν θα είσαι ποτέ αόρατη για μένα! :* :* :* :* :*

Όπου και να πας, θα σε βρω! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

8-x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Επιστροφή στο “Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ”