ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Άβαταρ μέλους
Μάνος

Re: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Μάνος »

Οικογένεια...
Είναι από αυτές τις λέξεις που στο βωμό της γίνονται απίστευτα εγκλήματα στο όνομα της αγάπης!!!
Οι ανάπηροι γονείς γεννούν ανάπηρα παιδιά και όλοι μαζί "ζούν" σε μια ανάπηρη κοινωνία...
Κοιτάω το 5 μηνών παιδί της αδερφής μου από το skype και πανικοβάλομαι! Στεναχωριέμαι πραγματικά... ...Ειδικά από τότε που έχω ξεκινήσει να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται στην κοινωνία μας και κατάφερα να εντοπίσω την "τερατώδη" αγάπη των γονιών μου...
...Αλλά τι να πω; Ποιός έχει όρεξη να ακούσει; Και στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσω;;;
Δεν ξέρω...
Παντού ακούω να γεννοβολάνε δεξιά και αριστερά στηριζόμενοι όλοι στους γονείς τους! Ωραία υπευθυνότητα!!! Το ξύλο και την τιμωρία στα μικρά παιδιά όλοι το έχουν ψωμοτύρι... Έχετε ποτέ παρατηρήσει αγριεμένο γονιό να φωνάζει στο παιδί του; Εκείνη τη στιγμή νιώθει πως έχει απίστευτη εξουσία και εκεί βγάζει το θυμό του για τα πάντα!!! Του φωνάζει λες και αυτό φταίει για όλα τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει! Αγνοεί ο δυστυχής πως ο μόνος που φταίει είναι ο εαυτός του... Που πας μωρέ κακομοίρη, μου θες και παιδιά;;; Ντροπή σου και μόνο που το σκέφτηκες!!! Πόσο μάλλον που τα έκανες κι όλας!!!!!!! Τί εγωισμός!
Δυστυχώς αυτές είναι οι οικογένειες του 2014...
...Για να μην αναφερθώ στους ομοφιλόφιλους ανθρώπους που μου σήκωσαν μπαϊράκι και αρχίζουν και κάνουν παιδιά σε αυτή την ανάπηρη κοινωνία!!! Ας μην το ανοίξω καλύτερα!!! Έχω τόσο θυμό μέσα μου, γιατί οι ψυχούλες που έρχονται εδώ κάτω δεν φταίνε σε τίποτα να γίνουν σαν τα μούτρα τους!
...Και καλά να βρεθεί στο δρόμο αυτών των παιδιών μια Βασούλα! Τί γίνεται ΑΝ ΔΕΝ;;;
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συνήθως η αφύπνιση παίρνει αρκετό γήινο χρόνο...Η εξέλιξη προκύπτει μέσα από τον τροχό των ενσαρκώσεων, αργά, όμως προκύπτει, γιατί όλα στο Σύμπαν εξελίσσονται, ανεξάρτητα από ΄τον τρόπο που νομίζουμε εμείς ότι εξελίσσονται...

Κάποια στιγμή, ο κάθε άνθρωπος θα δει τις ευκαιρίες που του δίνονται να ολοκληρωθεί...

Όμως αυτό που λες για την οικογένεια, Μάνο μου...Αν ήξερες τι συμβαίνει μέσα σ' αυτήν, αν ήξερε ο κάθε άνθρωπος...Τώρα μόνο΄υποψίες μπορεί να έχει και με αυτές τις υποψίες συνεχίζει την διαιώνιση...Γιατί αυτή, λένε, είναι η ζωή...Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...

:-( @};- @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- :-(
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

:-( >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...
:cry: @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:cry: :cry: @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Γιατί αυτή, λένε, είναι η ζωή...Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...
:-( :-(
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Γιατί αυτή, λένε, είναι η ζωή...Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...
:-( :-( @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Γιατί αυτή, λένε, είναι η ζωή...Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...
:cry: :cry: :cry:
^:)^ ^:)^ ^:)^
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:-( @};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Γέννηση-πόνος-θάνατος...Και ανάμεσα σ' αυτές τις τρεις καταστάσεις, μια ψευδαίσθηση, μια ελπίδα, ότι θα σε αφήσει ήσυχο ο θεός, να ζήσεις κρυμμένος, κρατώντας την ανάσα σου, για να μην σε πάρει είδηση η ζωή...
Πόσο αλήθεια :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:cry: @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ετσι περνάνε την ζωή τους οι άνθρωποι και έχουν την ψευδαίσθηση πως ζούνε :cry:
Μέχρι νάρθει η στιγμή να ανοιξουν τα μάτια της ψυχής τους να "δουν " ,
και να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους για να ξεκινήσουν το δρόμο της ολοκλήρωσης @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

Αυτο Αλεξάκι μου!!!! >:d< >:d< >:d<
O:-) O:-) O:-)
Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”