ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Άβαταρ μέλους
Katerina

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δημοσίευση από Katerina »

ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006) ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ METRO, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ" (ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΣΑΚΑΚΙ.ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ.ΓΥΡΙΣΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤ'ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ. Η ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΙΑΖΟΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΗΣΕΤΕ. ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΑΡΕΑ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΡΩΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Η ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΙ ΕΓΝΟΙΕΣ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ. ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.
ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ. ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ. ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΣΥ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ...ΘΕΛΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ(?)

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ.
ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ. "ΜΕΓΑΛΕ!", ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΕΕΙ, "ΜΕΓΑΛΕ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?". ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΚΟΙΤΑ! ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ!
ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΠΙΕΖΕΣΑΙ. ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ? "ΑΛΛΗ ΩΡΑ", ΤΟΥ ΛΕΣ. ΕΤΣΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ελπίζω να μην φανώ σκληρή αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πατεράδων του Σαββατοκύριακου έχουν ένα ρόλο χωρίς ξεκάθαρο αντικείμενο, χωρίς υπευθυνότητα και αυτό μάλλον τους βολέυει...
Δε θα αγχωθούν ας πούμε αν επιστρέφοντας το παιδί από την εκδρομή στο χιονοδρομικό έχει μια εβδομάδα πυρετό και χάσει μαθήματα, ούτε και θα χρειαστεί να το ξενυχτήσουν παίρνοντας άδεια από τη δουλειά. Σίγουρα θα το παρηγορήσουν τάζοντας ή αγοράζοντάς του ένα νέο μοντέλο κινητού, η τα ακριβά αθλητικά που πάντα ήθελε...

κλαπ κλαπ κλαπ
:x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ Αγγέλα μου,

Μετά μου λέει ο Deodonus ότι είμαι απόλυτη και σκληρή!

Είναι μια αλήθεια "ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, που σ' αυτήν όμως δεν θυσιάζουμε την έννοια "πατέρας"!

΄Ομως, πρακτικά, ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, είναι αυτός που αναπαράγει το μοντέλο του σύγχρονου ανθρώπου...Παράδειγμα προς αποφυγήν! Και σύζυγος...τρεχάτε ποδαράκια μου...!!!

Είναι ο ίδιος, που αγοράζει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στα παιδιά του για να τον αφήσουν ήσυχο.

Είναι ο ίδιος που αναπαράγει την μοναξιά μέσα στην οικογένειά του

Είναι ο ίδιος που γνωρίσαμε...και αναγνωρίσαμε!

Είναι ο ίδιος που είδε τα παιδιά του στα ναρκωτικά και είπε "τι γονείς έχουν αυτά τα παιδιά...!"

Αυτός είναι...τον ξέρουμε πια!

Θυσιάζεται για την οικογένειά του! Δουλεύει ατέλειωτες ώρες...

Μιλώντας μια μέρα με έναν τέτοιον πατέρα, όταν τον ρώτησα γιατί δουλεύει τόσες ατέλειωτες ώρες, μου είπε "τι να κάνω σπίτι, έχει φασαρία..."
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Όλοι ξέρουμε τι είναι ο πατέρας του σαββατοκυριακου.. το θέμα είναι τώρα που το ξέρουμε να κανουμε κατι για να μην γινουμε και εμείς γονείς του σαββατοκυριακου αργότερα... να καταλαβαίνουμε τι είναι σημαντικό στη ζωή μας και να μην βάζουμε προτεραιότητες που αργότερα καταλαβουμε ότι ήταν ασήμαντες..
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ευελπιστούμε ότι η νεότερη γενιά, θα καταφέρει να σταματήσει ότι μπορεί να δημιουργήσει ψυχολογικά βιώματα σε ένα παιδί. Να μπορεί αυτό το παιδί να βιώνει μόνο αγάπη, να μάθει να ευγνωμονεί και να δέχεται με αγάπη ότι υπάρχει γύρω του!! Οι γονείς είναι μεγάλοι δάσκαλοι… αρκεί να έχουν αποφοιτήσει… ακόμη και αν δεν πήραν άριστα!!!!!!!
8)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν μπορεί κανείς να βιώσει την αγάπη, με την συμπαντική της μορφή, αν δεν κατανοήσει το ρόλο του μέσα στο Σύμπαν.

Η αγάπη, σαν συναίσθημα, θα τον κάνει πάντα να βάζει πρότυπα για να την επιτύχει, και έτσι θα διαχωρίζεται πάλι.

Η αγάπη, σαν συναίσθημα, έχει κι αυτή όρους και παραμέτρους.

Η ηθική της αγάπης ακολουθεί κι αυτή τις υλικές οριοθετήσεις.

Αν πεις σε κάποιον γονιό περί ελευθερίας του παιδιού του, θα αναρωτηθεί "που σταματάει η ελευθερία;"

Πως θα βρω τα σωστά όρια, ώστε να του χαράξω την πορεία του σαν άνθρωπο καλό?

Πως θα το εκπαιδεύσω, ώστε να μην βγει καταπιεσμένο παιδί, αλλά να μην βγει και τύρανος?

΄Ολα είναι σε λεπτές ισορροπίες, που ανατρέπονται συνέχεια.

΄Οτι θεωρείς εσύ καλό, δεν είναι και για μένα
΄Οτι θεωρείς εσύ δίκαιο, δεν είναι και για μένα
΄Οτι θεωρείς εσύ ηθική, δεν είναι και για μένα

Βλέπεις, λοιπόν, ότι ο,τιδήποτε χρειάζεται "όρια" κρίνεται από το σύνολο!

Για κάποιους είναι ηθική τα παιδιά τους να έχουν όλα τα καλά, και αγωνίζονται γι' αυτό!
Για κάποιους άλλους είναι ηθική, τα παιδιά τους να μάθουν τα όρια μέσα από την "ανέχεια" και δεν τους προσφέρουν σχεδόν τίποτα.
Ποιός έχει δίκιο?

Για κάποιους ηθική είναι τα παιδιά τους να υπακούουν
Για κάποιους άλλους ηθική είναι τα παιδιά να είναι ελεύθερα.
Ποιός έχει δίκο?

Προβληματισμό θέτω...

Και ποιά είναι η γνώμη σας???
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Εγώ θεωρώ ότι κάπου ανάμεσα είναι η χρυσή τομή..

αλλά δεν πιστεύω ότι οριοοθετείς την αγάπη.. οριοοθετείς ότι θεωρούμε υλικές εκφράσεις της αγάπης που νιώθουμε.. για αυτό παίρνουμε δώρα.. για να εκφράσουμε την αγάπη μας προς κάποιον...

Την ηθική τα παιδιά θα την μάθουν από τους γονείς..Αν οι γονείς δεν λένε ψέματα δεν θα πεί και το παιδί.. θα μάθει ότι το να πεί την αλήθεια είναι το σωστό..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πότε θεωτείται ότι ένας γονιός απεφόιτησε;
Γιατι εγω εχω τρί απαιδια 29,27 και 12 χρονων και ...........διαδασκω και διδασκομαι.
Η "κριτική" οσον αφορα τα παιδια ειναι κι αυτο παρακιδνυνευμενο.
Επισης δεν υπαρχει σωστο και λαθος αλλα λειτουργικό και μη.
Το σωστο και το λάθος λειτουργει μεσα σε προτυπα!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Όταν λέω ότι ένας γονιός αρκεί να έχει αποφοιτήσει και ας μην έχει πάρει άριστα, δεν εννοώ ότι ο γονιός σταματάει ποτέ να μαθαίνει από τα παιδιά του. Απλά έχει πάρει το μάθημα της ζωής του και είναι έτοιμος να το περάσει στα παιδιά του.., γιατί οι γονείς είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι των παιδιών!! :wink:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

θα συμφωνησω απολυτα λαμβανοντας την απαντηση ως το μισο του ολου.........γαιτι τα παιδιά σε διδασκουν και αυτα.ίσως εινα οι καλυτερο δασκαλοι γιατι αποτελουν τους καθρεφτες μου αρα μας εχουμε μπροστα μας,μας βλεπουμε ,και μας υφισταμεθα ,άρα.........δεν μπορουμε να μην δουμε την αληθεια μας μεσω και των παιδιών μας. :D
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Το βρήκα στο http://romeo-juliett.blogspot.com και σας το παραθέτω αυτούσιο να χαμογελάσουμε όλοι μαζι, σίγουρα κάποια μας είναι γνώριμα...

Πράγματα Που Έμαθα Από Τη Μητέρα Μου:
1. Από τη μητέρα μου έμαθα να εκτιμώ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ."Αν είναι να σκοτωθείτε, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το καθάρισμα."

2. Από τη μητέρα μου έμαθα την ΘΡΗΣΚΕΙΑ."Προσευχήσου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. Από τη μητέρα μου έμαθα ΛΟΓΙΚΗ."Επειδή το είπα, για αυτό."

4. Από τη μητέρα μου έμαθα ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ."Αν πέσεις από την κούνια και σπάσεις τον λαιμό σου, δεν έχει βόλτα το απόγευμα."

5. Από τη μητέρα μου έμαθα ΕΙΡΩΝΕΙΑ."Αν δεν σταματήσεις να κλαις, θα σε δείρω και θα έχεις για τι να κλάψεις."

6. Από τη μητέρα μου έμαθα για το φαινόμενο ΤΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ."Κλείσε το στόμα σου, και φάε το φαγητό σου."

7. Από τη μητέρα μου έμαθα για τα ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ."Κοίτα πόσο βρώμικος είναι ο αυχένας σου!"

8. Από τη μητέρα μου έμαθα για τα ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ."Το δωμάτιό σου δείχνει σαν να πέρασε ανεμοστρόβιλος."

9. Από τη μητέρα μου έμαθα για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ."Σου το χω πει ένα εκατομμύριο φορές. Μην υπερβάλλεις!"

10. Από τη μητέρα μου έμαθα για τον ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ."Εγώ σε έφερα σε αυτόν τον κόσμο, και μπορώ να σε γυρίσω πίσω."

11. Από τη μητέρα μου έμαθα για την ΖΗΛΕΙΑ."Υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο που δεν έχουν τους υπέροχους γονείς που έχετε εσείς."

12. Από τη μητέρα μου έμαθα για τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ."Καλά, κάτσε να φτάσουμε σπίτι."

13. Από τη μητέρα μου έμαθα ΙΑΤΡΙΚΗ."Αν δεν σταματήσεις να αλληθωρίζεις, τα μάτια σου θα μείνουν έτσι για πάντα."

14. Από τη μητέρα μου έμαθα ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ."Φόρεσε το πουλόβερ σου. Νομίζεις πως δεν ξέρω πότε κρυώνεις;"

15. Από τη μητέρα μου έμαθα ΧΙΟΥΜΟΡ."Όταν κόψεις τα γυμνά σου πόδια πάνω στα βράχια, μην έρθεις τρέχοντας σε μένα."

16. Από τη μητέρα μου έμαθα ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ."Αν δεν τρως τα λαχανικά σου, δεν θα μεγαλώσεις ποτέ σου."

17. Από τη μητέρα μου έμαθα ΓΕΝΕΤΙΚΗ."Είσαι ίδιος ο πατέρας σου."

18. Από τη μητέρα μου έμαθα για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ."Κλείνε και καμιά πόρτα. Θα νομίζουν ότι γεννήθηκες σε σταύλο."

19. Από τη μητέρα μου έμαθα ΣΟΦΙΑ."Όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου, θα καταλάβεις."

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:Από την μητέρα μου έμαθα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ."Μία μέρα θα κάνεις και συ παιδιά, και ελπίζω να είναι ακριβώς σαν κι εσένα!"

Εκτός όμως από Όοοοοολα τα παραπάνω, μου δίδαξε & τη δύναμη της Αγάπης της αληθινής, της ανιδιοτελούς, της παντοτινής!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ,

Σ΄ ΑΓΑΠΩ!
Rainmaker

Απίστευτο φοβερο φανταστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακόμα γελάω... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :lol:
Άβαταρ μέλους
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

ΦΟΒΕΡΟ ANGELA ΜΟΥ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

6 ΧΡΟΝΩΝ
"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ"

10 ΧΡΟΝΩΝ
"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ"

15 ΧΡΟΝΩΝ
"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"

20 ΧΡΟΝΩΝ
"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ"

30 ΧΡΟΝΩΝ
"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ"

40 ΧΡΟΝΩΝ