Σ΄ΑΓΑΠΩ...

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: Σ΄ΑΓΑΠΩ...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Σ'αγαπώ... @};-

Τόσο απλό... Θεραπεύει την καρδιά να το λες.... @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Σ' Άγαπω :romance-heartbeating: Σ'Αγαπω :romance-heartbeating:
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Αγαπάω...
Δεν το εχω νιώσει πραγματικά θεωρώ , όμως πιστεύω πως είναι ένα ρήμα που ξεκινάει από το "α" και τελειώνει στο "ω". Πολοί το λένε "αγαπώ" και άλλοι το λένε "αγαπάω". Προσωπικά προτιμώ το αγαπάω γιατι θεωρώ πως γεμίζει το στόμα σου όταν το προφέρεις όπως και η καρδιά σου... Όπως και να έχει είναι το α και το ω της ζωής μας!

...Είναι λοιπόν κάποιοι που θεωρούν πως το σκορπάνε, γιατί αν το λες συνέχεια (σου λέει) χάνει την αξία του από ένα σημείο και μετά... Μα ρε μεγάλε αυτό συμβαίνει μόνο όταν δεν το νιώθεις! Πως να μη χάσει την αξια του λοιπόν; Είναι άλλοι πάλι που δεν το λένε ποτέ περιμένωντας τον πρίγκηπα του παραμυθιού (ρε μεγάλε πες το το ρημάδι όταν το νιώσεις και μην το ψειρίζεις το θέμα! Η στιγμή περνά και χάνεται! :violin: Πως θα το επικοινωνήσεις στον άλλον; Με ταχυδρομικό περιστέρι ή με σήματα καπνού;;; Είναι και άλλοι που όποτε το λένε το εννοούν, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν...(!) Άτιμο πράγμα η αυταπάτη...!!! Ο καθένας ωστόσο είναι ελεύθερος να το χτησμοποιήσει όπως εκείνος επιθυμεί, ξέρει και αντέχει...

Διαβάζοντας τα προηγούμενα μυνήματα λοιπόν σκέφτηκα να το πώ στον εαυτό μου για πρώτη φορά στη ζωή μου, έτσι για πρωτοτυπία! Πως είναι δυνατόν να θες να αγαπήσεις κάποιον, αν πρώτα δεν έχεις αγαπήσει τον ίδιο σου τον εαυτό...;

Μόνο για σήμερα με αγαπάω! Με τα ελλατώματα μου, με τα λάθη μου, με τα όλα μου!!!
Μάνο μου :romance-heartbeating:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ Μάνο μου...
Και η φυσική μου μητέρα φύλαγε το καλό σερβίτσιο της για την ειδική ημέρα...
Και το θέμα είναι ότι δεν το χάρηκε...
Έτσι και το "σ΄αγαπώ"...Φυλάγεται από φόβο μην το πεις εκεί που δεν αξίζει...
Και ξέρεις ποιό είναι το θέμα? ότι μέχρι να καταλάβεις ποιό είναι αυτό που αξίζει, έχεις χάσει χιλιάδες ευκαιρίες να αγαπήσεις...

Ο δάσκαλός μου έλεγε

Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...

Γι' αυτό κάνεις πολύ καλά που ξεκινάς από εσένα, γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτό που φοβάται κανείς περισσότερο, είναι αυτό που δεν πρόλαβε να γνωρίσει σαν Αγάπη...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eirini »

Vaso έγραψε:Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...

Γι' αυτό κάνεις πολύ καλά που ξεκινάς από εσένα, γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτό που φοβάται κανείς περισσότερο, είναι αυτό που δεν πρόλαβε να γνωρίσει σαν Αγάπη...
:x :x :x :x :x :x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

@};- >:d< >:d< >:d< @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Μανος έγραψε:Μόνο για σήμερα με αγαπάω! Με τα ελλατώματα μου, με τα λάθη μου, με τα όλα μου!!!
Μάνο μου :romance-heartbeating:
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Βασούλα έγραψε:Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...

Αχ,αχ,αχ.....έτσι ακριβώς....και αντε και προστατεύτηκα.Τώρα τι να κάνω που καντήτησα αναπηρρος για να αγαπάω αλλά και για να με αγαπούν...είμαι προστατευμενος και μόνος....και ολα μου φταίνε....εγω μου φταίω...που πίστεψα όλους τους άλλους εκτός απο μενα.... @};-
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...
Βάσω μου πολύτιμη... >:d< >:d< >:d<
Αχ,αχ,αχ.....έτσι ακριβώς....και αντε και προστατεύτηκα.Τώρα τι να κάνω που καντήτησα αναπηρρος για να αγαπάω αλλά και για να με αγαπούν...είμαι προστατευμενος και μόνος....και ολα μου φταίνε....εγω μου φταίω...που πίστεψα όλους τους άλλους εκτός απο μενα.... @};-
Λαζαράκο μου, σε νιώθω... Θα φύγει αυτή η αναπηρία από πάνω μας σύντομα... ...Γιατί τώρα ξέρουμε(!)
Δουλίτσα χρειάζεται, επιμονή, υπομονή και κανά γκασμά κοίτα να έχεις πρόχειρο... =))
@};- >:d< >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μάνο μου >:d< >:d< >:d< :x :x :x

Λαζαράκο >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Θοδωράκο μου >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:-( @};- @};- @};-
Μόνο για σήμερα με αγαπάω! Με τα ελλατώματα μου, με τα λάθη μου, με τα όλα μου!!!
σε όποιο τόπικ πάω σήμερα για αγάπη μιλάμε :-(

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”