Τόσο απλό... Θεραπεύει την καρδιά να το λες....

Vaso έγραψε:Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...
Γι' αυτό κάνεις πολύ καλά που ξεκινάς από εσένα, γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτό που φοβάται κανείς περισσότερο, είναι αυτό που δεν πρόλαβε να γνωρίσει σαν Αγάπη...
Μανος έγραψε:Μόνο για σήμερα με αγαπάω! Με τα ελλατώματα μου, με τα λάθη μου, με τα όλα μου!!!
Μάνο μου
Αχ,αχ,αχ.....έτσι ακριβώς....και αντε και προστατεύτηκα.Τώρα τι να κάνω που καντήτησα αναπηρρος για να αγαπάω αλλά και για να με αγαπούν...είμαι προστατευμενος και μόνος....και ολα μου φταίνε....εγω μου φταίω...που πίστεψα όλους τους άλλους εκτός απο μενα....Βασούλα έγραψε:Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...
Γι' αυτό κάνεις πολύ καλά που ξεκινάς από εσένα, γιατί αν το καλοσκεφτείς αυτό που φοβάται κανείς περισσότερο, είναι αυτό που δεν πρόλαβε να γνωρίσει σαν Αγάπη...
Βάσω μου πολύτιμη...Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...
Λαζαράκο μου, σε νιώθω... Θα φύγει αυτή η αναπηρία από πάνω μας σύντομα... ...Γιατί τώρα ξέρουμε(!)Αχ,αχ,αχ.....έτσι ακριβώς....και αντε και προστατεύτηκα.Τώρα τι να κάνω που καντήτησα αναπηρρος για να αγαπάω αλλά και για να με αγαπούν...είμαι προστατευμενος και μόνος....και ολα μου φταίνε....εγω μου φταίω...που πίστεψα όλους τους άλλους εκτός απο μενα....
Αν το καλοσκεφτείς, ο άνθρωπος χάνει τόσο πολύ χρόνο για να προστατευτεί από τους φόβους του, που στο τέλος δεν μένει καθόλου χρόνος για να Αγαπήσει, ούτε καν τον Εαυτό του...
σε όποιο τόπικ πάω σήμερα για αγάπη μιλάμεΜόνο για σήμερα με αγαπάω! Με τα ελλατώματα μου, με τα λάθη μου, με τα όλα μου!!!