πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρει η Βασούλα

Vaso έγραψε:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...

Vaso έγραψε:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...
Μαρακι μου και εγω σου ευχομαι με ολη μου την καρδια την ευχη της Βασουλας...Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...
Μαράκι ....οι κατάστασεις ξαναέρχονται για να μας διδάξουν ...ότι μας υπολέιπεται ακόμα ......μπορει να ειναι οι ιδιες ...αλλα Εμείς Οχι Πια .......Πέφτουμε και θα ξαναπέσουμε ....αλλα οι Στιγμες με το Φως μέσα μας είναι πιο δυνατες πια ...να μας <<ωθήσουν να ξανασηκωθούμε >>και να μην μείνουμε σ αυτο <<που ξέρουμε>>...από εγωισμό .......Εχουμε όπλα ...ας τα χρησιμοποιησουμε διαφορετικα ...αυτη την φορά.......Όταν όμως το ξέρεις, πάντα ανοίγονται δρόμοι για να ξαναθυμηθείς...
Σίγουρα αυτή η εποχή φαίνεται δύσκολη και ακραία, μα αν το δεις από μια πιο εσωτερική θέαση, είναι και η εποχή που δίνει στους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες να θυμηθούν αυτό που είναι και να παλέψουν για να το φέρουν στο Φως...
Vaso έγραψε:δεν νομίζω ότι θα περάσουν τα δύσκολα, Αλεξιάκι μου...Όσοι το περίμεναν πριν από αιώνες, ακόμα το περιμένουν...
Δεν αλλάζουν οι καταστάσεις, αλλά εγώ...
panagiotis o dekatrioulis έγραψε:Μαρία σιγουρα δεν ειμαστε μόνοι. Μπορούμε να ζητησουμε βοηθειες απο το σύμπαν, απο τονεαυτό μας απο το διπλανό μας.
![]()
![]()