Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Re: Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

Δημοσίευση από Fotinoula »

Μαράκι μας γλυκό Δυνατά :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρει η Βασούλα @};-
Vaso έγραψε:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...
@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Μαράκι να σου πω μια σύντομη ιστορία…
Κάποια στιγμή μετά από χρόνια καθώς η επιστήμη προχωρούσε και έφτασε στην ταυτοποίηση του DNA αποδείχτηκε η αθωότητα κάποιου που είχε φυλακιστεί άδικα με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και είχε περάσει σχεδόν όλη την ζωή του στην φυλακή.
Μετά την δικαίωση του και κατά την έξοδό του από την φυλακή, σε προχωρημένη ηλικία, πλήθος δημοσιογράφων τον περίμενε με το ερώτημα πως αισθάνεται… και η απάντηση του ήταν:
«…ήταν μια υπέροχη εμπειρία…»

@};-

Όλα τα υλικά μπορούν να μας τα πάρουν Μαράκι, αυτό που δεν θα μπορέσουν να μας πάρουν ποτέ είναι το εσωτερικό μας ΦΩΣ… Τη Πύρινη Εστία της Ζωής Μας!
…μόνο εμείς μπορούμε να τους την παραδώσουμε…
Συγκεντρώσου Σε Αυτό…

Σου εύχομαι Δύναμη και Ζωντάνια! :x

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

«Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής»
Μαχάτμα Γκάντι.

@};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...
Μαρακι μου και εγω σου ευχομαι με ολη μου την καρδια την ευχη της Βασουλας... @};-

Και να σου και κατι και εγω εχασα το 2013 πολλα μα πανω απο ολα κοντεψα να χασω εμενα αλλα μεσα απο το τιποτα βρηκα εμενα οτι πολυτιμοτερο εμενα και δημιουργησα απο την Αρχη το δικο μου παραδεισο..
Τωρα ολο αυτο εγινε μονο εμπειρια .. Δες το ετσι καθε προκληση ειναι για το καλο μας.. @};-

Δυνατα κοριτσακι μου εδω ειμαστε.. @};- :x :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Μαράκι μου γλυκό , εύχομαι όλα να πάνε καλά ,
, έχεις περάσει πολλά και τάχεις καταφέρει , προχώρα δυνατά , θα περάσουν τα δύσκολα :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν νομίζω ότι θα περάσουν τα δύσκολα, Αλεξιάκι μου...Όσοι το περίμεναν πριν από αιώνες, ακόμα το περιμένουν...
Δεν αλλάζουν οι καταστάσεις, αλλά εγώ...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μαράκι μου >:d< >:d< >:d< Δυνατά @};-

Βασούλα μου :x :x :x

Αλέξανδρε O:-) @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Όταν όμως το ξέρεις, πάντα ανοίγονται δρόμοι για να ξαναθυμηθείς...

Σίγουρα αυτή η εποχή φαίνεται δύσκολη και ακραία, μα αν το δεις από μια πιο εσωτερική θέαση, είναι και η εποχή που δίνει στους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες να θυμηθούν αυτό που είναι και να παλέψουν για να το φέρουν στο Φως...
Μαράκι ....οι κατάστασεις ξαναέρχονται για να μας διδάξουν ...ότι μας υπολέιπεται ακόμα ......μπορει να ειναι οι ιδιες ...αλλα Εμείς Οχι Πια .......Πέφτουμε και θα ξαναπέσουμε ....αλλα οι Στιγμες με το Φως μέσα μας είναι πιο δυνατες πια ...να μας <<ωθήσουν να ξανασηκωθούμε >>και να μην μείνουμε σ αυτο <<που ξέρουμε>>...από εγωισμό .......Εχουμε όπλα ...ας τα χρησιμοποιησουμε διαφορετικα ...αυτη την φορά....... :sunny: Το λες και στην υπογραφή σου ..... ;) >:d<

<<Πολέμα και Οραματίσου ......>> ;) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

δυνατά Μαράκι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Mαράκι δυνατά >:d< :x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vaso έγραψε:δεν νομίζω ότι θα περάσουν τα δύσκολα, Αλεξιάκι μου...Όσοι το περίμεναν πριν από αιώνες, ακόμα το περιμένουν...
Δεν αλλάζουν οι καταστάσεις, αλλά εγώ...
@};- @};- @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Μαρία σιγουρα δεν ειμαστε μόνοι. Μπορούμε να ζητησουμε βοηθειες απο το σύμπαν, απο τονεαυτό μας απο το διπλανό μας.
>:d< @};- >:d<
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
ksan8oulla

Δημοσίευση από ksan8oulla »

Ξεχασα πως ειναι να ζεις!!

Ημουν τοσα πολλα χρονια κλεισμενη στο σπιτι, που ξεχασα τον τροπο ζωης εξω απ αυτο....σαν τον φυλακισμενο, που αφου τον αφησουν μετα απο χρονια ελευθερο ,αυτος ζηταει να ξαναγυρισει στην φυλακη του...Ειναι ο μονος χωρος που νιωθει ελευθερος!!!

Σας ευχαριστω για οσα μου γραψατε...Πριν χρονια απο δω μεσα πηρα δυναμη και παλια απο δω θα αρχισω!!!! >:d<
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

panagiotis o dekatrioulis έγραψε:Μαρία σιγουρα δεν ειμαστε μόνοι. Μπορούμε να ζητησουμε βοηθειες απο το σύμπαν, απο τονεαυτό μας απο το διπλανό μας.
>:d< @};- >:d<

Μαράκι, μην το ξεχνάς...Δεν είμαστε μόνοι μας, καρδούλα
Και είμαι σίγουρη ότι αυτό το θυμάσαι...

>:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από elenaki »

Μαρακι δεν εισαι μονη σου!!Δυνατα σηκω και προχωρα με Θεληση και Θαρρος!!Εδω Ειμαστε Μαζι!! @};- :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μαράκι μας Δυνατά!!! @};- :x :x :x :x

Πάλεψες μία και Νίκησες! Ας είναι αυτό, η απόδειξή σου πως ΜΠΟΡΕΙΣ :sunny:

Κι αν αυτή τη στιγμή πιστεύεις το αντίθετο γιατί δεν αναγνωρίζεις διάθεση να παλέψεις, να σου πως από μόνο του το γεγονός ότι σε δυσαρεστεί η κατάσταση την οποία βιώνεις, δείχνει ότι βαθειά μέσα σου, έχεις την επιθυμία για αλλαγή. Αν δεν υπήρχε καθόλου, δεν θα σου προκαλούταν κανένα δυσάρεστο συναίσθημα. Δεν έχει σβήσει λοιπόν η διάθεσή σου, έχει χαλαρώσει... Δυνατά κοριτσάκι μας @};- Το έχεις κάνει μία, θα το καταφέρεις και δεύτερη... γιατί γνωρίζεις αποδεδειγμένα από τον ευατό σου τον ίδιο, πως μπορείς @};- :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”