καρδούλες, ευχαριστώ για τα λουλουδάκια, που είναι μια ένδειξη ότι διαβάσατε το άρθρο μου...
παραπέρα? δεν έχετε τίποτα να πείτε γι' αυτό που νιώθετε σαν αλήθεια?
Είναι σαν να δικάζετε, χωρίς απολογία...
Θα μοιραστώ κάτι από εμένα...
Από μικρή, το μόνο που με ξεχώριζε από τους άλλους, δεν ήταν ότι έβλεπα αύρες ή το αόρατο...αυτά είναι τίποτα!
Αυτό που με ξεχώριζε ήταν ότι είχα έναν αυθόρμητο τρόπο να γράφω τους άλλους και την ηθική τους στα παλιά μου τα παπούτσια και να κάνω πάντα αυτό που ήθελα. Ήμουν τόσο σίγουρη για αυτό που ένιωθα ότι θα ήταν το σωστό για εμένα, που αφηνόμουν και στα λάθη μου...Γνώριζα εντελώς ότι ο Εαυτός μου θα κάνει τα πάντα για να μην βλάψω ούτε εκείνον, ούτε κανέναν άλλον...
΄Οσα λάθη έκανα με τούτον τον αυθόρμητα ειλικρινή τρόπο, ήταν λάθη για τους άλλους, για εμένα ήταν καθαρή εμπειρία που με πήγανε πάντα μακρύτερα, όσο μακρύτερα ήταν και ο Θεός μέσα μου...
Γιατί ο Εαυτός μου (και όχι οι γονείς μου) με απέτρεψε από σοβαρά λάθη που θα με έβλαπταν χωρίς δυνατότητα επανόρθωσης, όπως πχ. τα ναρκωτικά...Μπήκα μέσα στα ναρκωτικά, χωρίς καμία ανάγκη να αποφύγω τους άλλους που έκαναν χρήση, μα ούτε και με ανάγκη έστω να δοκιμάσω...
Πολλά πράγματα ηθικής δεν ακολούθησα...το μόνο που ακολούθησα ήταν πάντα ένα Θέλω...και ότι και να Θέλησα το πέτυχα...
Ήθελα να παντρευτώ? χέστηκα αν δεν ήθελαν οι γονείς μου (μεγάλες φασαρίες τότε)...
Ήθελα να χωρίσω? χέστηκα αν δεν ήθελαν οι γονείς μου (άλλες φασαρίες επίσης)...
Σε τίποτα επί της Ουσίας του δεν έβλαψα κανέναν..
Η διαφοροποίησή μου λοιπόν δεν ήταν στην επαφή μου με το αόρατο, αλλά στην παράδοσή μου στο αόρατο...
Αν το Πνεύμα που είναι άυλο είναι υπεύθυνο για την Ύλη, εγώ του παραδόθηκα...
Και ακόμα τώρα μου είναι δύσκολο να καταλάβω, γιατί ο άνθρωπος να παραμένει αδύναμος και άβουλος, ενόσω ξέρει την διαστρέβλωσή του...Γιατί?
Δεν δέχομαι την εύκολη απάντηση "από φόβο"...γιατί στην ουσία αυτό δεν προσδιορίζει κάτι συγκεκριμένο...Όποιον και να ρώτησα τι φοβάται, απάντηση επί της Ουσίας δεν πήρα...
Για πάμε λοιπόν...
Εδώ μέσα είστε κάποιοι πολλά χρόνια πάνω στην αυτογνωσία...Μα και ένας χρόνος αυτογνωσίας να μεσολαβήσει, είναι ικανός να χαλαρώσει τις άμυνες του εγώ...Αν το εγώ δεν έχει βοηθήσει με την άμυνα, δεν θα βοηθήσει ούτε με την επίθεση...Αν δεν έχει βοηθήσει στην αντίληψη, δεν θα βοηθήσει ούτε στην ανοησία...
Η ερμηνεία του κόσμου είναι καθαρά πνευματική υπόθεση, που σημαίνει ότι έχει Λογική...
Αν πιστεύετε απόλυτα ότι ο Άνθρωπος είναι πνευματικό Ον, τούτο σημαίνει ότι πιστεύεται στην Λογική του, που τον ξεχωρίζει από τα άλλα είδη του Φυσικού Κόσμου...
Πολύ θα ήθελα να σας ακούσω...