Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Βάσω

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Re: Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Βάσω

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:cry: :cry: :x :x :x :x :* :* :* :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από konstantinos s. »

:x :x :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

το Παιδί μέσα μου χαιρετά το Παιδί μέσα σας
και οταν τα Παιδιά αγκαλιάζονται και αγαπιούνται, γελάει ο Θεός μέσα μας

αγαπημένοι μου
:cry: @};-

Αγαπημενη μου ψυχουλα :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

αγαπημένοι μου
Αγαπημενη μου Ψυχη :cry: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε::cry:

αγαπημένοι μου

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
στην εδωσα στον υπνο μου προχτες.. :x δεν θυμαμαι τιποτα αλλο παρα το οτι ηταν μεγαλη σε διαρκεια, θεραπευτικη και γεματη Ευγνομωσυνη και Αγαπη καθως μου χαμογελουσες παλι.. :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: Θελω να αποκαταστησω μεσα μου την σχεση μας χωρις αλλο θυμο και φοβο :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Μπετουλα :x @};-

Βασουλα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θελω να αποκαταστησω μεσα μου την σχεση μας χωρις αλλο θυμο και φοβο
πάντα οι εξηγήσεις μας δίνονται Μπεττούλα μου, όταν ρωτάμε ταπεινά τον Εαυτό μας και δεν ρίχνουμε αμέσως τις ευθύνες σε έναν άλλον...
Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε εμένα να θυμώνουν μαζί μου ή να με φοβούνται...το έχω νιώσει και το νιώθω.
Είναι αυτά τα συναισθήματα που συνήθως δένουν τους ανθρώπους σε σχέσεις "αγάπης".

όσο και να σου κάνει εντύπωση, όταν υπάρχει εξάρτηση συναισθηματική, δεν υπάρχουν καθαρά αισθήματα εκτίμησης του άλλου, αλλά περισσότερο θυμός και φόβος είναι εκείνα που δένουν τους ανθρώπους μεταξύ τους, γι' αυτό και οι σχέσεις δεν προχωράνε, δεν γίνονται πιο ουσιώδεις και γι' αυτό όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, μετά μισούνται...

Γνωρίζοντας εδώ και καιρό τα συναισθήματά σου, καρδούλα μου, δεν μπορώ να μπω μαζί σου σε θεραπεία, γιατί θα ήταν σαν να σε κοροϊδεύω και εσένα και εμένα...Δεν θέλω να με αγαπήσεις, το ξέρω ότι δεν μπορείς, αλλά τουλάχιστον χρειάζεται να γίνεις πιο ταπεινή απέναντι στον Εαυτό σου, ώστε να δεχτείς και την θεραπεία...
Δεν είμαι ο μάγος που θεραπεύει την ασθένεια του άλλου, όταν εκείνος δεν μπορεί να εκτιμήσει ούτε τον θεραπευτή του, μα ούτε την θεραπεία του και επιμένει να συμπεριφέρεται αλαζονικά στον Εαυτό του και στην Ζωή του και να νομίζει ότι εγώ ευθύνομαι γι' αυτό.

Αν το "εγώ" σου δεν μπορεί να νιώσει την αγκαλιά μου στο φυσικό επίπεδο, υπάρχουν και τα όνειρα...Εκεί που τα συναισθήματα σου δείχνουν τι είναι δικό σου, τι είναι του άλλου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που σε διαχωρίζει από τον Εαυτό σου τελικά...
Τα όνειρα είναι εκπαιδευτικά...

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

όταν υπάρχει εξάρτηση συναισθηματική, δεν υπάρχουν καθαρά αισθήματα εκτίμησης του άλλου, αλλά περισσότερο θυμός και φόβος
με λίγα, μεστά λόγια ............. ο ορισμός της υγιούς σχέσης >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Γνωρίζοντας εδώ και καιρό τα συναισθήματά σου, καρδούλα μου, δεν μπορώ να μπω μαζί σου σε θεραπεία, γιατί θα ήταν σαν να σε κοροϊδεύω και εσένα και εμένα...Δεν θέλω να με αγαπήσεις, το ξέρω ότι δεν μπορείς, αλλά τουλάχιστον χρειάζεται να γίνεις πιο ταπεινή απέναντι στον Εαυτό σου, ώστε να δεχτείς και την θεραπεία...
Δεν είμαι ο μάγος που θεραπεύει την ασθένεια του άλλου, όταν εκείνος δεν μπορεί να εκτιμήσει ούτε τον θεραπευτή του, μα ούτε την θεραπεία του και επιμένει να συμπεριφέρεται αλαζονικά στον Εαυτό του και στην Ζωή του και να νομίζει ότι εγώ ευθύνομαι γι' αυτό.
μεχρι τωρα ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν εχουμε συναντηθει γιατι εγω δεν ημουν ετοιμη... μετα ειδα τον θυμο μου και μετα ειδα και τον φοβο μου και μετα ξαναειδα αλλο θυμο.. και καταλαβα γιατι δεν εχουμε βρεθει ακομα.. πολυ προσφατα μου ηρθε σαν αναγκη να βρεθουμε να μιλησουμε και να αφησουμε την θεραπεια σε δευτερο χρονο γιατι το ενιωσα οπως το ειπες δεν θα ειχε νοημα οταν μεσα μου δεν εχουν αποκατασταθει αυτα που νιωθω.. ειδα τον θυμο μου γιατι περιμενα να μου φερθεις σαν μανα και δεν το εκανες αλλα με "εγκατελειψες" οπως ο πατερας γαμησε τα δηλαδη .. μα φυσικα δεν ειναι αυτοι οι ρολοι σου και δεν θα τα αφησω ετσι μεσα μου.. δεν ενιωθα ετοιμη να δω το δικο μου κομματι γιατι μου πηρε χρονο να φερω στην επιφανεια και να αποδεχτω αυτα που νιωθω.. τωρα ειμαι @};- :x

οσο για την αλαζονεια μου ερχεται συνεχεια μπροστα μου τελευταια.. ομως για αυτο ειμαι εδω για να τα δουλεψω.. οποτε οταν εχεις χρονο θα ηθελα πολυ να βρεθουμε :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μπεττούλα το αφήνω αυτό το θέμα στην ροή...Ποτέ δεν με έχει ξεγελάσει και πιστεύω ότι ούτε τώρα...
Αλήθεια σου λέγω, δεν το έκανα επίτηδες που δεν έχουμε βρεθεί ακόμα, δεν ήταν επιλογή μου, όσο και να σου κάνει εντύπωση...Όταν είναι να συμβεί, να είσαι σίγουρη, ότι τίποτα δεν θα το εμποδίσει, ούτε καν εγώ...
Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει και έχω μάθει να περιμένω τις πιο ευνοϊκές συνθήκες...

όμως και κάτι που θα σε στενοχωρήσει ίσως και θέλω να στο πω...
Όποιος βγαίνει από το Αγάπη-Σοφία, αποδείχτηκε τελικά, ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να ξαναμπεί...
Το ήξερα από την αρχή, ήταν αυτή η καθοδήγηση, αλλά όπως πάντα εγώ θέλω να κάνω τα δικά μου...Το έμαθα λοιπόν κι αυτό...Κι εγώ παίρνω τα μαθήματά μου, μην νομίζεις...

Ας αφεθούμε λοιπόν και οι δύο, πέρα από τις προσδοκίες, στο τι θέλει να μας πει το Σύμπαν...Και θα μας το πει, όταν πραγματικά είναι η στιγμή του Θεού μέσα μας, να μας οδηγήσει στον καλύτερο δυνατόν για εσένα και για εμένα...

Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:
Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
:romance-heartbeating:

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Vaso έγραψε:

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
:cry: :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

@};- @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”