άρα, fab, σωστή η διαίσθησή της!Μην ανησυχείς για τον άνθρωπο που απευθύνεσαι μέσω εμού,
΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά κόντεψες να αλλάξεις και φύλο!
Αισθανόταν την ενέργεια, αλλά δεν μπορούσε να ανιχνεύσει το ενδιάμεσό της!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
άρα, fab, σωστή η διαίσθησή της!Μην ανησυχείς για τον άνθρωπο που απευθύνεσαι μέσω εμού,
Καμιά φορά διαισθανόμαστε βάσει όσων επιθυμούμε ίσως....aetos έγραψε: Νομίζω οτι γνωρίζω τον άνθρωπο Fab. Παρ΄όλα αυτά επειδή υπαρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να κάνω λάθος απο την μια και επειδή αν εχω δίκιο είναι ενα ατομο που προσωπικά αγαπώ πολύ, θα συνεχίσω να απευθύνομαι ουδέτερα αφου ετσι θέλει.
Θα μου πείς , πάλι οτι καταθέτω σκέψεις δικές μου , που μάλλον δεν απαντάνε πουθενά... Πιθανώς αλλά εχω την αίσθηση οτι αυτά πρέπει να γράψω και πάντα η μεγάλη αγάπη μου ήταν οι καταθέσεις σκέψεων..
Τα λέμε...φιλιά
Φιλαράκι δεν μου ήρθε να απολογηθώ αλλά για να απαντήσω σε εσένα επρεπε να ''ελέγξω '' την παρόρμηση και να συντονιστώ μαζί σου. Ισως φαίνεται σαν μια μορφή χειρισμού αυτο....δεν είναι ομως , αφου ο σκοπός είναι η αγάπη και μόνο αυτή.Μην έχουμε τώρα μια δεύτερη απολογία του Σωκράτη
Προχώρα μπροστά κορίτσι μου στον δρόμο που έχεις αποφασίσει, με σθένος.
Μην ανησυχείς για τον άνθρωπο που απευθύνεσαι μέσω εμού, δεν πρόκειται να πάθει κάτι. Φαντάζομαι δηλαδή γιατί από ότι έχω καταλάβει έχουμε παρόμοιες ιδέες.
κι εγώ έτσι "δούλεψα" fab...Μόνη μου και ακόμα μόνη μου είμαι!Δουλεύω μόνος με πειθαρχία που μάλλον αρκετοί δεν την αντέχουν
Δεν φαντάστηκα τίποτα...΄Ενιωσα μόνο!Δεν είμαι αυτός που φαντάζεσαι.
Δεν ειμαστε ομάδα εσωτερισμού, ούτε ομάδα ρέικι, αν αυτό εννοείς...Δεν ξέρω από ομάδες όπως αυτή που έχετε εσείς
Μερικές σκέψεις....Είμαστε ομάδα ανθρώπων που αγαπιούνται, έτσι χωρίς λόγο!
Ο δρόμός μας είναι μοναχικός...
Μόνοι μας τον διαβαίνουμε...το μόνο που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε κομμάτια του που μας έφεραν πιο κοντά στην εσωτερική θεότητα...Μήπως αυτό το μοίρασμα, ανοίξει δρομάκια και για άλλους...
Δουλεύω μόνος με πειθαρχία που μάλλον αρκετοί δεν την αντέχουν. Δεν ξέρω από ομάδες όπως αυτή που έχετε εσείς. Για μένα ένας μιλάει οι υπόλοιποι δουλεύουν καθημερινά, εάν θέλουν να προχωρήσουν, εάν δεν θέλουν απλώς πηγαινοέρχονται σε συναντήσεις. Εδώ εσείς έχετε μια ανταλλαγή απόψεων που για μένα είναι ξένη.
Όλοι λένε για όλα και όλοι γνωρίζουν, πως γίνεται αυτό δεν το έχω καταλάβει. Εκτός εάν δεν είστε ομάδα.
Θα ήθελες να διευκρίνιζες οταν λες πειθαρχία τι εμπεριέχει αυτο για σενα;Πολλες φορες συμβαίνει να μιλαμε με τις λεξεις αλλά μεσα μας να λειτουργούν τελείως διαφορετικές έννοιες.Θα μπορούσες γιατι είναι ξέρεις μια εννοια που ειναι και παραξηγημένη.....ας πουμε μεσα στο πειθαρχώ πολλοί εχουν και το "ελεγχω","περιορίζω".....Δουλεύω μόνος με πειθαρχία που μάλλον αρκετοί δεν την αντέχουν. Δεν ξέρω από ομάδες όπως αυτή που έχετε εσείς. Για μένα ένας μιλάει οι υπόλοιποι δουλεύουν καθημερινά, εάν θέλουν να προχωρήσουν, εάν δεν θέλουν απλώς πηγαινοέρχονται σε συναντήσεις. Εδώ εσείς έχετε μια ανταλλαγή απόψεων που για μένα είναι ξένη.
Όλοι λένε για όλα και όλοι γνωρίζουν, πως γίνεται αυτό δεν το έχω καταλάβει. Εκτός εάν δεν είστε ομάδα.
τα μέλη της ομαδας αν μπορούσε να τα "δει "κανείς ως παρατηρητής θα συμπαιρανε ότι εχουν εσωτερική αρμονία ή επιβαλουν και αυτοελεγχονται για να την ΕΧΟΥΝ.