Ο Ιησούς με την σταύρωση έδειξε το δρόμο στους ανθρώπους
Δεν υπήρχε σταύρωση με την έννοια την τιμωρίας αλλά με την έννοια της αυτοθυσίας, σταυρώθηκε με την θέλησή του, έσπασε τον φαύλο κύκλο της βίας που καταρρακώνει όλους τους ανθρώπους
Έστρεψε και το άλλο μάγουλο κατά μια έννοια
Ο ρόλος σωτήρα και θύματος θα παιχτεί από όλους τους ανθρώπους και αφορά τον ίδιο τον άνθρωπο που τον παίζει, αυτός θυσιάζεται, αυτοθυσιάζεται, για να σωθεί ο ίδιος και να προσφέρει κάτι στους υπόλοιπους. Κάτι που από μόνο του δεν κάνει πολλά γι΄αυτό πρέπει να μαζευτούν πολλά κάτι.
ANGELS ON EARTH σέβομαι τις απόψεις σου αλλά η προσέγγισή μου είναι διαφορετική
.....................................
Η φωτεινή πραγματικότητα πάντα εδώ ήταν εμείς δεν την βλέπαμε και δεν την βλέπουμε
Οι παραβολές και η γλώσσα του εσωτερισμού δυσκόλευαν πάντα τον νου των ανθρώπων που δεν δούλευαν
Πάντα ήταν και πάντα θα είναι η εποχή της σποράς και του θερισμού, κάθε μέρα σπέρνουμε και κάθε μέρα θερίζουμε
Ποτέ δεν διδασκόταν η αγάπη, πάντα εφαρμοζόταν
Δεν είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή δεν ήταν εδώ ο Ιησούς
Δεν καταλαβαίνω, χρειαζόταν ποτέ να διαβάσουμε την Μπέιλη?
Πάντα ακούγαμε τον Ιησού εκτός εάν φοράγαμε ωτοασπίδες
Vaso σέβομαι τις απόψεις σου αλλά η προσέγγισή μου είναι διαφορετική
Λέω στον εαυτό μου (τον στήνω απέναντι και του δίνω να καταλάβει)
Κατάλαβες ότι δεν πάμε γύρω γύρω να μαζεύουμε ότι πέσει στον δρόμο μας?
Που ξέρεις τι θα μαζέψεις? Πας σίγουρα και όταν αποκτήσεις την εμπειρία του κραδασμού τότε φέρε όσες γύρες θέλεις.
Δεν μπορείς ακόμα να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και δεν είναι κακό, αλλά πρέπει να το δεις δεν γίνεται αλλιώς.
Εντάξει έχω και αυτή την διαίσθηση που είναι ισχυρή και με κάνει να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τον απέναντι. Ναι εντάξει αλλά τι αντιλαμβάνομαι? Μήπως όσα μου επιτρέπει ο έλεγχος που μου ασκεί η προσωπικότητα? Μήπως, λέω τώρα εγώ, μήπως αυτά ακριβώς που θέλει η προσωπικότητα?
Δύσκολη είναι η κατανόηση, αλλά στις Αίθουσες της Πειθαρχίας
..
Χάρηκα που τα είπαμε
Το forum σας είναι όμορφο και είστε μια μεγάλη οικογένεια με απ΄όλα, όπως έγραψε και ο dimitrios που θα πρέπει να ομολογήσω ότι πολύ τον εκτίμησα.
Βεβαίως εκτίμησα και τους υπόλοιπους και χάρηκα πραγματικά την συζήτησή μας.
Να είστε καλά

:)
(προσπάθησα να βάλω πολλά χαμόγελα, ένα για τον κάθε έναν από εσάς, ελπίζω να τα κατάφερα)