ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

fab1612
Γιατί γράφεις «ξέρεις πόσο σε αγαπώ αλλά εδώ δεν συμφωνώ»?
Γιατί δεν γράφεις «εδώ δεν συμφωνώ»
Δεν το καταλαβαίνω
Γράφω , οπως νομίζω εκείνη την στιγμή ....ανάλογα του τι θελω να δημιουργήσω....η να μεταδόσω...με στόχο το πέταγμα ...
Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν γράφουμε κάπου είναι σαν να υπογράφουμε, γιατί δεν εξηγείς?
Ο τρόπος γραφής στα φόρουμ , δείχνει ποιοι είμαστε με πολλούς τρόπους...
Παρ΄ολα αυτά , αφου είσαι εδω , ανεξάρτητα του κινήτρου , πιστεύω οτι θα βρείς πολλά αντικείμενα προς εργασία και διαλογισμό.
Μια αγκαλίτσα απο εμένα , επειδή σε βλέπω ...κι ας μην το δέχεσαι..

Γιατί μου λες να διαβάσω το φορουμ και δεν μου λες που ακριβώς
αφού σε ρωτάω
Όταν εσύ ρωτάς σου λένε διάβασε μόνος σου και άντε καληνύχτα?
Αυτό που αναζητάς είναι διάσπαρτο σε όλο το φόρουμ....δεν ξέρω που θα το συναντήσεις εσυ όμως...αλλά αν επιχειρήσεις να το διαβάσεις κάπου θα βρεθεί , είμαι σίγουρη απολύτως.
Εγώ οταν ρωτάω , ακούω οτι μου απαντάνε. Απο εκεί και πέρα επεξεργάζομαι τις απαντήσεις... Αλλά μάλλον απο οτι φαίνεται κι εσύ το κάνεις.. :D

Καλώς ήρθες και πάλι
Αντε καλό απόγευμα... :flower:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Fab καλωσήρθες και απο μενα!πολλά γιατί μαζεμενα σε πολύ συγκεκριμένο ποστ και όσον αφορά άλλους!γιατί δεν μπαίνεις ν απεις καμια καλημέρα?γιατί δεν αφήνεσαι λίγο στη ροή και την ενέργεια που εκπέμπουν και τα υπόλοιπα ποστ αυτού του φόρουμ?μονο η δική σου περιήγηση θα σε ωθήσει να διαβάσεις αυτά που χρειάζεται η ψυχή σου τη δεδομ΄ενη στιγμή για να παρει απαντήσεις!φυσικά και θα υπάρχουν απορίες όσον αφορά αυτά που γράφονται εδω μεσα αλλά θεωρώ ότι δεν άφησες αρκετό χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε μας να αναρωτηθείς και να θέσεις τα γιατί σου με περισσότερη ουσία και όχι τοσο προσωποκεντρικά!! :)θεωρώ ότι υπο αυτές τις συνθηκες τα γιατί σου θα στρέφονταν σε πιο γενικού περιεχομένου θέματα! :roll:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vasο
Ευχαριστώ για την αγάπη σου
Και τις συμβουλές :D

Aetos
Δεν με βλέπεις, αφήνω να με δεις και ελπίζω να μην βλέπεις μόνο εμένα
Όπως το είπε η galazia sfaira (δεν τη λέω Καλλιοπη θυμώνει) θεόσταλτος
Αν δεν έγραφα πως θα με έβλεπες? :D

ANGELS ON EARTH
Ευχαριστώ για το καλώς ήρθες :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Kαλέ εγω θυμωσα αν με λες Καλλιοπη;
Εγω οσυ εδωσα οσα ονοματα δεν ειχα ποτε γνωστοποιήσει,κι εσυ μου λες θυμωσα;
Καλε λεγε ου οπως θες κι αν ειναι να θυμώσω οτι ονομα κι αν μουδωσεις θα εισπράξεις το συναισθημά μου!Εσο σιγουρος!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

fab1612 ανακαλύπτω ότι είσαι πράγματι θεόσταλτος.

Σπέρνεις δυσαρμονία στο φόρουμ δίνοντας μας την ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο την αρμονία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ. :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Elissavet

Ο Προεστός κοίταξε τους υιούς των ανθρώπων που είναι υιοί του Θεού. Είδε το φως τους και το σημείο που στέκονταν στο Δρόμο ο οποίος οδηγεί πίσω στην Καρδιά του Θεού. Ο Δρόμος διατρέχει κυκλικά τις δώδεκα μεγάλες Πύλες και κύκλο με κύκλο οι Πύλες ανοίγουν και οι Πύλες κλείνουν. Οι Υιοί του Θεού που είναι υιοί των ανθρώπων, προχωρούν.
Αμυδρό είναι το φως στην αρχή. Ιδιοτελής η τάση της ανθρώπινης έφεσης και σκοτεινές οι επακόλουθες πράξεις. Αργά μαθαίνουν οι άνθρωποι και μαθαίνοντας περνούν και ξαναπερνούν από τις στήλες των Πυλών. Δύσκολη είναι η κατανόηση, αλλά στις Αίθουσες της Πειθαρχίας που βρίσκονται σε κάθε τμήμα της κυκλικής κοσμικής τροχιάς, συλλαμβάνεται αργά η αλήθεια, μαθαίνεται το αναγκαίο μάθημα, η φύση εξαγνίζεται και διδάσκεται μέχρι να ειδωθεί ο Σταυρός –ο σταθερός και αναμένων Σταυρός που σταυρώνει τους υιούς των ανθρώπων, απλωμένος στους Σταυρούς εκείνων που υπηρετούν και σώζουν.
...........................................................................................................
Ο Θιβετιανός
Από το βιβλίο «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ» Α.Μπέιλη
LUCIS PRESS

Ότι αφαιρεί είναι από μένα ότι προσθέτει είναι από τους Δασκάλους

Οι ευχαριστίες σου σε αυτούς :)
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ο σταθερός και αναμένων Σταυρός που σταυρώνει τους υιούς των ανθρώπων
Εχει παρέλθει η εποχή της σταύρωσης των Υιών του ανθρώπου, απ΄όταν ο ίδιος ο Ιησούς επέλεξε να φ΄γει με αυτον τον τρόπο!αργεί όμως ο άνθρωπος να το κατανοήσει και παρατείνει ο ίδιος μεσα του το ρόλο του Σωτήρα και του θύματος! τι κρίμα...! :cry:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Στις 11 Αυγουστου θα ζητησω κατι απο 'δω

Μεχρι τοτε θα τηρησω σιγη

Ανδρεας

Σκάπυ είναι τα γενέθλια μου εκείνη την μέρα

εκτός απο το προγραμματισμένο σπάσιμο της σιγής μην ξεχάσεις να μου πεις και χρονια πολλά :lol: 8)

γιατί 11 Αυγούστου συγκεκριμένα :?:

καλά το ξέρω ότι είναι πολύ ενεργειακή η μέρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

fab αν γνωρίζεις να αποκωδικοποιείς τα σημεία των καιρών, θα γνωρίζεις ότι η φωτεινή πραγματικότητα πλησιάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς...
Αργά μαθαίνουν οι άνθρωποι
Αυτό δεν ισχύει πια! Γιατί ΄τώρα η γνώση δεν δίνεται με παραβολές αλλά με φωτεινά παραδείγματα...

Οι παραβολές και η γλώσσα του εσωτερισμού δυσκολευαν πάντα τον νου των ανθρώπων..
΄Ηταν η εποχή της σποράς

Σήμερα είναι η εποχή της ανάστασης (του θερισμού) και έτσι όλα γίνονται πιο κατανοητά και πιο γρήγορα... Γιατί τώρα δεν διδάσκεται πια η αγάπη, αλλά "εφαρμόζεται"...

και έχει τεράστια διαφορά! Γιαυτό και ο Ιησούς είναι πάλι εδώ!!!

Οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσουμε την Μπέιλη...Τώρα τον ακούμε απλά...!!!! :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

:D :D :D :thumbsup:
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ο Ιησούς με την σταύρωση έδειξε το δρόμο στους ανθρώπους
Δεν υπήρχε σταύρωση με την έννοια την τιμωρίας αλλά με την έννοια της αυτοθυσίας, σταυρώθηκε με την θέλησή του, έσπασε τον φαύλο κύκλο της βίας που καταρρακώνει όλους τους ανθρώπους
Έστρεψε και το άλλο μάγουλο κατά μια έννοια

Ο ρόλος σωτήρα και θύματος θα παιχτεί από όλους τους ανθρώπους και αφορά τον ίδιο τον άνθρωπο που τον παίζει, αυτός θυσιάζεται, αυτοθυσιάζεται, για να σωθεί ο ίδιος και να προσφέρει κάτι στους υπόλοιπους. Κάτι που από μόνο του δεν κάνει πολλά γι΄αυτό πρέπει να μαζευτούν πολλά κάτι.

ANGELS ON EARTH σέβομαι τις απόψεις σου αλλά η προσέγγισή μου είναι διαφορετική

………………………………………………………………………….....................................

Η φωτεινή πραγματικότητα πάντα εδώ ήταν εμείς δεν την βλέπαμε και δεν την βλέπουμε
Οι παραβολές και η γλώσσα του εσωτερισμού δυσκόλευαν πάντα τον νου των ανθρώπων που δεν δούλευαν
Πάντα ήταν και πάντα θα είναι η εποχή της σποράς και του θερισμού, κάθε μέρα σπέρνουμε και κάθε μέρα θερίζουμε
Ποτέ δεν διδασκόταν η αγάπη, πάντα εφαρμοζόταν
Δεν είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή δεν ήταν εδώ ο Ιησούς
Δεν καταλαβαίνω, χρειαζόταν ποτέ να διαβάσουμε την Μπέιλη?
Πάντα ακούγαμε τον Ιησού εκτός εάν φοράγαμε ωτοασπίδες

Vaso σέβομαι τις απόψεις σου αλλά η προσέγγισή μου είναι διαφορετική

Λέω στον εαυτό μου (τον στήνω απέναντι και του δίνω να καταλάβει)

Κατάλαβες ότι δεν πάμε γύρω γύρω να μαζεύουμε ότι πέσει στον δρόμο μας?
Που ξέρεις τι θα μαζέψεις? Πας σίγουρα και όταν αποκτήσεις την εμπειρία του κραδασμού τότε φέρε όσες γύρες θέλεις.
Δεν μπορείς ακόμα να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και δεν είναι κακό, αλλά πρέπει να το δεις δεν γίνεται αλλιώς.
Εντάξει έχω και αυτή την διαίσθηση που είναι ισχυρή και με κάνει να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τον απέναντι. Ναι εντάξει αλλά τι αντιλαμβάνομαι? Μήπως όσα μου επιτρέπει ο έλεγχος που μου ασκεί η προσωπικότητα? Μήπως, λέω τώρα εγώ, μήπως αυτά ακριβώς που θέλει η προσωπικότητα?
Δύσκολη είναι η κατανόηση, αλλά στις Αίθουσες της Πειθαρχίας……..

Χάρηκα που τα είπαμε
Το forum σας είναι όμορφο και είστε μια μεγάλη οικογένεια με απ΄όλα, όπως έγραψε και ο dimitrios που θα πρέπει να ομολογήσω ότι πολύ τον εκτίμησα.
Βεβαίως εκτίμησα και τους υπόλοιπους και χάρηκα πραγματικά την συζήτησή μας.
Να είστε καλά
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
(προσπάθησα να βάλω πολλά χαμόγελα, ένα για τον κάθε έναν από εσάς, ελπίζω να τα κατάφερα)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εγώ Fab με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η προσσέγισή σου. (Μαλλον απαντάς σε όλους μαζί).

Είμαι και ξανθιά :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Fab και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σου πω ότι οι απόψεις σου είναι απόλυτα σεβαστές και υπο αυτή τη συνθήκη εκφράζω την αντίθεση μου στις λέξεις θυσία ή αυτοθυσία όσον αφορά τη λύτρωση του ανθρώπου!η θυσία που δυστυχως έχει ταυτιστεί κα με την αγάπη, έχει δώσει το άλλοθι σε πολλόυς ανθρώπους που ¨θυσιάζονται¨ για άλλους ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, να βιάζουν ανθρώπινες συνειδήσεις και να στερούν την ελευθερία των άλλων!να γίνονται οι ίδιοι θύτες στο βωμό ενός δόγματος ή μιας πεποίθησης και να καταρακώνουν τις ψυχές άλλων!ακόμα αντηχούν στα δικά μου αυτιά τα υπονοούμενα των δικών μου ανθρώπων γιατί θυσιάστηκαν για να με μεγαλώσουν ή να με θρέψουν και σαν αντάλλαγμα θα έπρεπε να καταπατήσουν την δική μου ελευθερία!γιατί δυστυχώς η ¨θυσία¨με την αγνότητα προθέσεων δεν συμπορεύονται!η προσφορά αγάπης χωρίς αντάλλαγμα και μονο αυτη έχει ως προϋπόθεση και γνήσιο συμπορευτή της την αγνότητα! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”