Πανούλη την είδα πρόσφατα. Έχει πλακίτσα
DVD - VIDEO
Re: DVD - VIDEO
Βασούλα θα την δω άμεσα

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
κ γω την κατεβαζω!! :lol: :lol: Ευχαριστουμε Βασουλα
Ειρηνακι αν δεν μπορεσεις να την βρεις στειλε μου πμ. Ξερει κανεις πως κανουμε upload την ταινια να μου στειλει πμ?

Ειρηνακι αν δεν μπορεσεις να την βρεις στειλε μου πμ. Ξερει κανεις πως κανουμε upload την ταινια να μου στειλει πμ?
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Μπεττούλι αν αναφέρεσαι στην ταινία που έβαλα, δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις.
Την βλέπεις απευθείας από το youtube (το link που έβαλα)
Αν αναφέρεσαι γενικά για κατέβασμα ταινιών, εγώ γιοκ...

Αν αναφέρεσαι γενικά για κατέβασμα ταινιών, εγώ γιοκ...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
την είδα. Υπέροχη

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ναι και εγώ την είδα, πολύ μου άρεσε

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
- Δεκατριούλης
Μια γλυκούλα ταινιούλα που μοιαζει με βιντεο κλιπ με τραγούδια κυρίως τον Μπιτλς.
Το across the universe.
Το across the universe.
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
- Δεκατριούλης
Στην αρχη φαινεται αργό αλλά μετά σε συνεπαίρνει. Εδω http://www.aplotaria.gr/the-man-who-planted-trees/" onclick="window.open(this.href);return false; φαινεται πιο καθαρα απο το youtube.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕ ΔΕΝΤΡΑ
Η αλληγορική ιστορία του Γάλλου συγγραφέα Jean Giono βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα γράφτηκε το 1953 και μεταφέρθηκε στην οθόνη το 1987 από το Ράδιο Καναδά. Η νουβέλα του Jean Giono θεωρείται εμβληματική του οικολογικού κινήματος και περιγράφει την ιστορία του ενός βοσκού, του Elzéard Bouffier, που φύτευε επί 30 χρόνια δένδρα σε μια ερημική και άνυδρη περιοχή με αποτέλεσμα να τη μεταμορφώσει σε πραγματικό δάσος με πλούσια βλάστηση, ρυάκια και λίμνες, πουλιά και ζώα, καταφέρνοντας έτσι να δώσει ζωή σε μια ερημωμένη κοιλάδα στους πρόποδες των Άλπεων στη Προβηγκία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Η ιστορία πρωτοδημοσιεύτηκε το 1953 έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και σήμερα είναι ελεύθερα διαθέσιμη. Η ταινία βραβεύτηκε με το Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένου σχεδίου το 1988.http://www.aplotaria.gr/the-man-who-planted-trees/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕ ΔΕΝΤΡΑ
Η αλληγορική ιστορία του Γάλλου συγγραφέα Jean Giono βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα γράφτηκε το 1953 και μεταφέρθηκε στην οθόνη το 1987 από το Ράδιο Καναδά. Η νουβέλα του Jean Giono θεωρείται εμβληματική του οικολογικού κινήματος και περιγράφει την ιστορία του ενός βοσκού, του Elzéard Bouffier, που φύτευε επί 30 χρόνια δένδρα σε μια ερημική και άνυδρη περιοχή με αποτέλεσμα να τη μεταμορφώσει σε πραγματικό δάσος με πλούσια βλάστηση, ρυάκια και λίμνες, πουλιά και ζώα, καταφέρνοντας έτσι να δώσει ζωή σε μια ερημωμένη κοιλάδα στους πρόποδες των Άλπεων στη Προβηγκία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Η ιστορία πρωτοδημοσιεύτηκε το 1953 έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και σήμερα είναι ελεύθερα διαθέσιμη. Η ταινία βραβεύτηκε με το Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένου σχεδίου το 1988.http://www.aplotaria.gr/the-man-who-planted-trees/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Παναγιώτη
ωραια φαινεται απ'την περιγραφη , μπορει να κατσω πιο μετα να τη δω.
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
ακούγεται ενδιαφέρουσα ιστορία 
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
Μόλις την είδα...
Παναγιώτη...

Παναγιώτη...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Vaso έγραψε:Μπεττούλι αν αναφέρεσαι στην ταινία που έβαλα, δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις.
Αν αναφέρεσαι γενικά για κατέβασμα ταινιών, εγώ γιοκ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
και αυτή είναι μεταγλωτισμένη στο youtube, Μπεττούλα...
κοιτα να μου απαντήσεις πάλι μετά από τρεις μήνες...
κοιτα να μου απαντήσεις πάλι μετά από τρεις μήνες...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό