Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
κ γω την κατεβαζω!! :lol: :lol: Ευχαριστουμε Βασουλα
Ειρηνακι αν δεν μπορεσεις να την βρεις στειλε μου πμ. Ξερει κανεις πως κανουμε upload την ταινια να μου στειλει πμ?
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕ ΔΕΝΤΡΑ
Η αλληγορική ιστορία του Γάλλου συγγραφέα Jean Giono βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα γράφτηκε το 1953 και μεταφέρθηκε στην οθόνη το 1987 από το Ράδιο Καναδά. Η νουβέλα του Jean Giono θεωρείται εμβληματική του οικολογικού κινήματος και περιγράφει την ιστορία του ενός βοσκού, του Elzéard Bouffier, που φύτευε επί 30 χρόνια δένδρα σε μια ερημική και άνυδρη περιοχή με αποτέλεσμα να τη μεταμορφώσει σε πραγματικό δάσος με πλούσια βλάστηση, ρυάκια και λίμνες, πουλιά και ζώα, καταφέρνοντας έτσι να δώσει ζωή σε μια ερημωμένη κοιλάδα στους πρόποδες των Άλπεων στη Προβηγκία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Η ιστορία πρωτοδημοσιεύτηκε το 1953 έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και σήμερα είναι ελεύθερα διαθέσιμη. Η ταινία βραβεύτηκε με το Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένου σχεδίου το 1988.http://www.aplotaria.gr/the-man-who-planted-trees/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Vaso έγραψε:Μπεττούλι αν αναφέρεσαι στην ταινία που έβαλα, δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις.
Την βλέπεις απευθείας από το youtube (το link που έβαλα)
Αν αναφέρεσαι γενικά για κατέβασμα ταινιών, εγώ γιοκ...
με μια μικρη καθυστερηση μολις 3 μηνων (τελικα χρειαζομαι λιγακι χρονο παραπανω μεχρι να τα πιασω ;) ) αναφερομουνα στην ταινια Συζητηση με τον Θεο Βασουλα μου την αλλη την ειδα που ειπες ηταν πολυ καλη οντως..
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο