ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλώς ήρθες αγαπητή fab1612 :D .

Θα μου πείς, πως ξέρω το φύλο σου...ελα μου ντε!!! Αν πω οτι διαισθάνομαι θα είναι κάπως ...αν πω οτι είναι λογικό συμπέρασμα θα είναι ακόμη πιο ''παλαβό''....
Αλλά στο κόσμο των αγγγέλων , ολα είναι επιτρεπτά και αναπάντεχα...ετσι κι εγώ σε καλωσορίζω και ευχομαι να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε μια και όλα οσα γίνονται μας οδηγούν στο σκοπό μας.
:sunny:
Επισκέπτης

Το ζήτημα των θρησκειών δεν νομίζω οτι είναι το ζητούμενο μια και ουτε ποτέ οδήγησε , ουτε θα οδηγήσει κανένα στην αλήθεια αλλα στο δογματισμό.
Θα πρέπει να κάνουμε μια διάκριση μεταξύ της έννοιας θρησκείας και διδασκαλίας ΄, διότι η μεν διδασκαλία είναι ίδια παντού , τα δε δόγματα και οι κανόνες που θεσπίσαν οι εκάστοτε θρησκείες διαφέρουν και προσαρμόζονται.
Υπάρχουν ομως συνάνθρωποί μας που βρίσκουν γαλήνη σε αυτές και κατα την γνώμη μου καλά κάνουν, αν αυτό τους βοηθάει στην ζωή τους.
Νομίζω οτι κάθε ένας μας , αν το παρατηρήσουμε , ψάχνει να βρεί μαι σταθερά απο την οποία να ξεκινάει. Υπάρχουν ορισμένες θεωρίες που αναφέρουν οτι αυτή η σταθερά , είναι ακριβώς που μας εμποδίζει να ''δούμε'' αλλά οσον αφορά εμένα στην παρούσα φάση, εχω καταλήξει οτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι κανείς κυριολεκτικά στον αέρα.... αν επιθυμεί να ζεί εδω και να μην αποκοπεί απο την ύλη και την πραγματικότητα της. Προφανώς κάποιοι ασκητές, μύστες κλπ να κατάφεραν να αφεθούν ολοκληρωτικά στην Χαρη Του .... κι αν ....

Εφ όσον λοιπόν ζούμε εδω και επιζητούμε την εσωτερική σταθερότητα...χτιζουμε το δικό μας οικοδόμημα...άλλοι με ετερόκλητα υλικά που ''μαζεύουν'' ....γύρωθεν και άλλοι με άλλα πιο ''παραδοσιακά'' που είναι ''ετοιμα''.

Οπως και ναναι , πάντως κάτι χτίζουμε και τελικά λίγο ενδιαφέρει η πηγή των υλικών αλλά η χρησιμότητα του κτιρίου.

Με αυτά θέλω να στηρίξω την άποψη οτι είτε ακολουθούμε μια θρησκεία η ενα σύστημα γνωστό , είτε φτιάχνουμε κάτι ''δικό '' μας στο τέλος πειθαρχούμε στον εαυτό μας αν θέλουμε να συνεχίσουμε.
Η διαφορά και όλη η διαμάχη γίνεται για να αποδείξει ο καθένας οτι το δικό του είναι το καλύτερο....κάτι δλδ σαν τα αυτοκίνητα...που οταν κινούνται γύρω απο την πλατεία Ομονίας όλα πάνε με 20 χιλ ανεξάρτητα του κυβισμού και των αξεσουάρ....αρα μοιάζουν πολύ...
Επισκέπτης

Μα το επιβεβαιώνεις ότι εισαι θεόσταλτος!
Τι αλλο θα μπορουσες να επισημανεις μεσα στο φορουμ αν μη τι αλλο την δυσαρμονία!!!!!!!!!!!!

Τουλάχιστον ο αετος εχει δει και την αρμονία!!!!!!!!!
Γαλάζια μου , ξέρεις πόσο σε αγαπώ, αλλα εδω δεν συμφωνώ...

Το νέο μέλος , είδε αυτό που είδε και για να πω την αλήθεια κυττάζοντας με τα μάτια της λογικής και εμένα τα ίδια με ενόχλησαν. Και αυτό διότι αν κάποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν , και δεί τις παραθέσεις θα παραξενευτεί...
Και δυστυχώς , αυτό είναι κατι που μπορεί να συμβεί στα φόρουμ και στις συζητήσεις οταν δεν ξέρουμε όλα τα στοιχεία.
Παλαιότερα , προσωπικά είχα εμπλακεί σε συζήτηση που μέλος απαντούσε δημόσια σε θέματα που είχαμε αναφέρει τηλεφωνικώς...
το αποτέλεσμα ήταν όλοι όι άλλοι να προσπαθούν να συνδέσουν τα ασύνδετα...

Δεν είμαστε φυτά εδώ μέσα...Μια περιήγηση να κάνεις θα διαπιστώσεις ότι είμαστε ολοζώντανοι...Η γαλήνη που σε έκανε να μπεις στο φόρουμ δεν κρύβεται πίσω από την πλασματική αρμονία...

Κρύβεται πίσω από την αγάπη που ΖΕΙ, απλά, ακόμα και μέσα στην δυσαρμονία της...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Φίλη μου [ ελπίζω να μην εχω πέσει εξω.. :shock: ] υπάρχει οντως μια αγάπη που είναι διάχυτη επάνω και μεσα στο φόρουμ και στα αγγελούδια που φερουγίζουν εδω γύρω..

υγ Μην μου πειράζετε τον Σκαπανέα.... να τωρα που κάνει λέει σιγή.... :(
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Καλλιοπη
Γιατί λες τι άλλο θα μπορούσα να επισημάνω?
Εσύ άνοιξες το θέμα
Ο aetos έγραψε για δυσαρμονία και τέτοια
Εγώ πήρα φράσεις που βρήκα και τις έβαλα όλες μαζί
Εντάξει δεν το έκανα μόνος, με βοήθησε και ένας φίλος

Δεν καταλαβαίνω αυτά με τα πιστεύω και τα βλέπω
Έχουν σχέση με αυτά που λέμε?

Dimitrios σε ευχαριστώ πολύ

Vaso
Καλλιόπη, γιατί αυτό κατάλαβα ότι προτιμά
Εάν προτιμούσε το galazia sfaira δεν θα έγραφε στο τέλος το Καλλιόπη

Έτσι φαίνεται,
είμαι ο μόνος που καταλαβαίνει τον Σκαπ-whatever
εντάξει δεν πειράζει

Ξέρεις άραγε που βαδίζω?

Aetos
Πως φαντάστηκες το φύλο μου? Κάνεις κάτι με τηλεπάθεια?
Αγόρι είμαι αλλά εσύ τι κάνεις και λες για διαίσθηση?
Τι είναι αυτό με τον κόσμο των αγγέλων? Που μπορώ να διαβάσω γι΄αυτό?

Είδα που γράφεις για λογικό συμπέρασμα
Γιατί?

Ωραία αυτά με τις θρησκείες :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μην μου πειράζετε τον Σκαπανέα.... να τωρα που κάνει λέει σιγή
Βρε αετούλι μου, αλήθεια πες μου που τον πείραξα?

Σαν να τον τσίμπησε μύγα, επειδή στις καλημέρες έκανα την σχετική μου πλάκα για το πως κάποιοι έκαναν τον "γάμο" επιχείρήση...

Αλήθεια, επειδή κι εσύ αναφέρεις δυσαρμονία σε ότι ελέχθη, είδες πουθενά να αναφέρω για θρησκεία?

Τι φταίει βρε παιδιά ο Χριστός, αν κάποιοι πούλησαν σε φυλαχτά τον σταυρό του?
Δηλαδή αν πούμε για το πόσο ανόητοι είναι οι χτίστες, βλάπτουμε το οικοδόμημα, ειδικά αν εκείνο "επιτηρείται" από τον Αρχιτέκτονα?

Αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω...

Τα προσωπκά μου με τον Σκαπανέα, δεν προέρχονται από το αστείο μου...Γι' αυτό σε διαβεβαιώ...Υπάρχουν πιο βαθιές αιτίες, που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να τις εκφωνήσει, γι'αυτό τηρεί σιγή...

Το ξέρει ότι ΈΙΜΑΙ εδώ... :wink:

Αυτά, για να μην νομίσεις ότι στον "πειράξαμε"... :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 15 Ιούλ 2008 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

fab1612 , οταν γράφουμε κάπου είναι σαν να υπογράφουμε...

Για τα υπόλοιπα διάβασε το φόρουμ να σε ενδιαφέρει ...
Αντε καληνύχτα.
Επισκέπτης

Βασο μου, ενιωσα άσχημα με την δόνηση που έλαβα απο αυτά που διάβασα και οχι τόσο με το κείμενο αυτού καθ εαυτού...αλλά μάλλον πήρε μεγάλη έκταση...και δεν χρειάζεται...

Το επιθυμήτο είναι η ενότητα και η αγάπη. Το σύνολο που είναι η ενότητα περιέχει τα πάντα , αγκαλιές, φιλάκια, καυγάδες , φωνές, γέλια δάκρυα κλπ.... Η αγάπη απο την αλλη είναι μια κατάσταση δική μας επειδή εμείς θέλουμε και καμία σχέση δεν εχει με τα φαινόμενα...Για μενα όλα αυτά υπάρχουν εδω ....

Οσον αφορά στον Σκαπανέα, μου εχει κολλήσει να θέλω να τον νταντεύω..ε μην μου το χαλάτε...που θα πάει ....θα βγάλει και αυτός πουπουλάκια στο τελος... :D
Επισκέπτης

Δηλαδή αν πούμε για το πόσο ανόητοι είναι οι χτίστες, βλάπτουμε το οικοδόμημα, ειδικά αν εκείνο "επιτηρείται" από τον Αρχιτέκτονα?
Κατηγορηματικά όχι. Δεν φταίει η διδασκαλία αν οι άνθρωποι αδυνατουν να την κατανοήσουν.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D

Οσον αφορά στον Σκαπανέα, μου εχει κολλήσει να θέλω να τον νταντεύω..ε μην μου το χαλάτε...που θα πάει ....θα βγάλει και αυτός πουπουλάκια στο τελος...
Βγάζει μωρέ...αλλά μετά τον πιάνει κάτι και τα ξυρίζει!!! :(

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε……………………….
υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και μετά διαβλέψεις εκβάλειν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου»
θα σκεφτόμουν ξανά και ξανά την σύνδεσή μου με τον άνθρωπο διαβάζοντας το παρακάτω
«Θεωρώ άδίκη την επίθεση του αγαπητού Σκαπανέα»
επίθεση, επίθεση, επίθεση……………..
ποια επίθεση?
Την άποψη
Η προσωπική επίθεση είναι για μένα επιεικώς απαράδεκτη...
Γιατί χαρακτηρίζεται από ελλειπή κριτήρια και ασχετοσύνη!!!»
αυτός άσχετος εγώ σχετικός
ποιος το λέει?
Μα φυσικά εγώ!!!
με βοήθησε και ένας φίλος με κάποια πράγματα
ο φίλος μου λέει πάντα, έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν
κάτι τέτοιο
Εντάξει καταλαβαίνω
’λλο η θεωρία άλλο η πράξη, δύσκολα γίνονται….
Ε΄ίπα γεια, είχα ξεχάσει να πω στην αρχή
Τι είναι το αποκαλύψου, δε καταλαβαίνω

Πήρα κι εγώ κάποια τμήματα από τις εκφάνσεις σου, αγαπητέ fab, για να αντιληφθείς ότι μερικά μόνο αποσπάσματα, δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν μια ολόκληρη σύνθεση… :D

Η κριτική που τόσο εύκολα προβάλλεις σαν απόληξη μιας σωστής ηθικής συμπεριφοράς, έχει ρίζα σε ολόκληρο το φόρουμ και το κομμάτι που σε έκανε να νιώσεις άβολα, συνεχίζεται μέσα σε όλα τα τόπικ… Με μια μικρή περιήγηση ίσως κατάφερνες να βγάλεις ατομικά συμπεράσματα για την ισορροπία και την γαλήνη και να δεις την διαφορά της πράξης από την θεωρία, μέσα στην ζωή και όχι σε κάποιες «πεταμένες» λέξεις, εδώ και εκεί!

Δεν πειράζει, εγώ προσωπκά, χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ και φυσικά έχεις όλο τον χρόνο να στηρίξεις τις απόψεις σου, με πιο βαθύτερη επεξεργασία του μοιράσματος που γίνεται εδώ μέσα, χωρίς να έχεις την ανάγκη ενός φίλου για να σε οδηγεί…
Ούτε για την θρησκεία μιλάω
Ούτε εγώ μίλησα για θρησκεία…Είναι κάτι που δεν με αφορά, στα στενά πλαίσια της καινής διαθήκης, αφού ο Λόγος του Ιησού είναι μέσα στο είναι μου! :D

Το αποκαλύψου για μένα σημαίνει…
Φέρε μας την προσωπική σου αλήθεια, αν θέλεις να νιώσεις μαζί μας το ταξίδι και δεν είσαι απλά ένας ταξιδιώτης που ήρθε στιγμιαία να περάσει μόνο μία στάση του ταξιδιού μαζί μας!

Σ’ αυτήν την αποκάλυψη, να ξέρεις δεν χρειάζεσαι τον φίλο σου να σου μεταφράζει την καινή διαθήκη…΄Ισως ανακαλύψεις ότι η θεωρία της, έχει σαν πράξη απλά την ζωή μας!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Aγαπητέ οσον αφορα το προτιμώ Καλλιοπη ή όχι..............
Οπως κι αν με ακποκαλεσεις Ειμαι αυτο που ειμαι.
Υπογραφω ομως παντα κατω απο αυτα που γραφω οταν θελω να τονίζω οτι εχω πλήρη επιγνωση των οσων γραφω ,ακριβως γιατι ειναι καυστικά και πηγαια.

ΑΝοιξα το θεμα για να απαντησω στον καλο μου Σκαπανεα και δεν γινονταν απο τις καλημερες.Δηλαδή δενυπηρχε περιπτωση να μην πω αυτα που ηθελα ,αρα ανοιξα θεμα.(Ουτε η Βασω αν μου το ζητουσε δεν θα την ακουγα)

Χρησιμοποιησα δε τις λεξεις γιατι ακριβως οπως ηταν γραμμενο δεν το επαιρνε ο τιτλος

και δεν κανω τιποτα απο το να πω ακριβως οπως νοιωθω το γιατι η Βασω δεν ξεχνα τους λογους της και εχει ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Και αναλυω παντα μεσα απο την δικη μου θεαση ποιος ειναι "Σωτηρας" την σημερον ημερα Ψευδοσωτηρας τουτέστιν...(αυτη ηταν η δονηση της ρησης για μενα)

Δεν προσπαθει να πείσει τον οποινδήποτε
Δεν δημιουργεί οπαδους
Δεν εκφράζεται ως αυθεντία και αφηνει οσους την διαβαζουν στο ελεος των αναζητήσεων ΜΕ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, αλλά διευκρινίζει,σου πιανει το χερι και σε ενδυναμωνει μεχρι να βρεις την δυναμη σου.
Δεν ειναι δασκάλα και εχει πληθος μαθητές,δημιουργεί δασκαλους όπως εκεινη.
Δεν κομπαζει αλλά εκπεμπει.
Δεν την ακολουθεί κανείς απλά ολοι ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ απο κείνη μεχρι να τους δωσει να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ κι ότιΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!

και ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ (με ολα ενσωματωμενα)

γιατί;;;;;;;;;;;;

Μα απλά γιατί..........
Δεν γινεται ανάγκη!
Δεν γίνεται εξάρτηση!
Δεν πληρώνεται!
ΑΠΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙ !
ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ!
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΊ!
ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ!
ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!
ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!
ΦΩΤΙΖΕΙ!

Κια βλεποντας τωρα έστω και με την τζιμπλα στο ματι το ΘΕΜΑ περιεκτικο και οξύ αλλά ήσυχο στην ουσία νοιώθω οτι ηταν οτι καλύτερο μπορουσα να εκφρασω την δεδομενη στιγμη της ζωής μου γιατην Βασω γαιτ πραγματι ενας άνθρωπος οταν μπορεί να ειναι φωτεινο παραδειγμα ζωής τοτε για οσους εχουν ανοιχτη την καρδια κι οχι το μυαλο,γαι οσους μπορουν ν ανοιωσουν τις δονησεις και να δουμε μεσα τους με ειλικρίνεια απενοχοποιηση γαληνη χαμογελο και ενδυναμωση τοτε γίντονται σωτηρες του Εαυτου τους.
Κι αυτο το εμπνέει η Βασω.

Και αυτο εγω προσωπικά μπορω να το επιβεβαιωσω με μια πορεία ζωής και περνωντας μεσα απο αξιους δασκαλους ,την ωρα που αυτους ειχα ανάγκη.Γνωρίζοντας τα σταδια της ζωής μου και τα σταδια της ψυχης μου,στο οποιο βαθμό επιβεβαιώνω τα παραπανω για μενα.
Και να εισαι σιγουρος οτι ο καθενας στον βαθμο που δεν λειτουργησει η λογικη του, το μυαλο του, η σκεψη του κι ο φοβος του να νομιζει οτι "οπαδοποιειται" ενω νομίζει οτι ζει την ελευθερια της .......σκλαβιας του ,στην ουσία,χωμενος μεσα στα προτυπα που επιδεξια κατασκευασαν,χωμένος μεσα στον φοβο που υβριδικά του εμφυτευσαν και ζώντας μεσα σε μια κοινωνία matrix,ρομποτακιων,θα επιβεβαιωσει τα ιδια με μενα.
Αλλά για να τολμησει κανεις την Ελευθερία θελει πρωτα να ξερει τι σημαινει Ελευθερία.
και τωρα θα υπογραψω ακομα καλυτερα και λεγετε με οπως θελετε
Πιπίτσα
Πιτσα
Καλλιοπη
Καλλιοπη Αδαλή
Ας παω ν απλυθω και να πιω ενα καφεδακι
Πολυ καλημερας σας
Κι ολακανουνκυκλο οπως το θεμα..........απο τις καλημερες στην αυτογνωσία!
Σμουατσσσσσσσ
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Παράθεση:
Μα το επιβεβαιώνεις ότι εισαι θεόσταλτος!
Τι αλλο θα μπορουσες να επισημανεις μεσα στο φορουμ αν μη τι αλλο την δυσαρμονία!!!!!!!!!!!!

Τουλάχιστον ο αετος εχει δει και την αρμονία!!!!!!!!!

Γαλάζια μου , ξέρεις πόσο σε αγαπώ, αλλα εδω δεν συμφωνώ...

Το νέο μέλος , είδε αυτό που είδε και για να πω την αλήθεια κυττάζοντας με τα μάτια της λογικής και εμένα τα ίδια με ενόχλησαν. Και αυτό διότι αν κάποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν , και δεί τις παραθέσεις θα παραξενευτεί...
Και δυστυχώς , αυτό είναι κατι που μπορεί να συμβεί στα φόρουμ και στις συζητήσεις οταν δεν ξέρουμε όλα τα στοιχεία.
Παλαιότερα , προσωπικά είχα εμπλακεί σε συζήτηση που μέλος απαντούσε δημόσια σε θέματα που είχαμε αναφέρει τηλεφωνικώς...
το αποτέλεσμα ήταν όλοι όι άλλοι να προσπαθούν να συνδέσουν τα ασύνδετα...

Αετέ μου η αγαπη μας ειναι περα απο συμφνίες και διαφωνίες άρα δεν υπαρχει λογος ανησυχίας! :D ουτε καν επιβεβαίωσης!

Αν κοιτάξεις οσα σημιεωσα με κοκκινο θα αντιληφθείς οτι μονο μεσω της λογικης λειτουργει κανείς ετσι.Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Μονο που εδω δεν ειναι φορουμ μητε της λογικής μητε της επιβειαωσης,ουτε καν του σωστου και του λαθους,του δικαιου και του αδικου.

Αρα αναλογα με ποια κομματια του μπαινει ,ανακλύπτει κι αυτο που εφαπτεται ή του νου ή της ψυχής.Ενιοτε αναλογα με την πορεί αποτε το εννα ποτε το αλλο.
Εως οτου ν αρχισει να εμπιστευεται το παντρεμα του νου και των συναισθημάτων και να τα μετουσιώνει σε φως!
Εσωτερικο φως,όχι αναλυσεις και όχι διαδικασιες.Αυτα ειναι γεννηματα του νου.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

:geek: :salute: :mrgreen:

:cheers:

Καλλιόπη ..αυτάαααααααααααα

Φιλιά ..μόλις βγήκα απο κάτι θεσπέσιο και είμαι ερωτευμένη με όλους σας...χι χι :elf:
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Aetos
Γιατί γράφεις «ξέρεις πόσο σε αγαπώ αλλά εδώ δεν συμφωνώ»?
Γιατί δεν γράφεις «εδώ δεν συμφωνώ»
Δεν το καταλαβαίνω

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν γράφουμε κάπου είναι σαν να υπογράφουμε, γιατί δεν εξηγείς?
Γιατί μου λες να διαβάσω το φορουμ και δεν μου λες που ακριβώς
αφού σε ρωτάω
Όταν εσύ ρωτάς σου λένε διάβασε μόνος σου και άντε καληνύχτα?

Vaso
Χαίρομαι που χαίρεσαι :D
Ωραία θα μιλάμε!!!

’κου τι μου λέει ο φίλος μου «ποτέ δεν ξέρεις μέσα από ποιόν μιλάνε οι δάσκαλοι»
Δεν κατάλαβα γιατί να το γράψω αλλά του έχω εμπιστοσύνη

Καλλιοπη
πώς να σε λέω?
Θύμωσες που σε είπα Καλλιοπη?
Είδα που το έγραψες κάτω
Εντάξει θα σε λέω galazia sfaira

Δεν πολυκατάλαβα τι γράφεις
Συμφωνώ ζούμε σε κοινωνία matrix

’λλο είναι ο νους άλλο η ψυχή?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

’κου τι μου λέει ο φίλος μου «ποτέ δεν ξέρεις μέσα από ποιόν μιλάνε οι δάσκαλοι»
Δεν κατάλαβα γιατί να το γράψω αλλά του έχω εμπιστοσύνη

στο λέω από πείρα...
Ποτέ μην επαναπαύεσαι στο τι λένει οι "δάσκαλοι" ακόμα κι αν μιλάνε μέσα από εσένα...

Η εμπιστοσύνη δεν αρκεί για τις επιγνώσεις...Χρειάζονται εξηγήσεις...

Γιατί το ζητούμενο των "δασκάλων" δεν είναι να σε καθοδηγήσουν τυφλά , αλλά είναι να σε καταστήσουν δάσκαλο του εαυτού σου, ώστε μετά να μπορείς να τοποθετηθείς σαν φίλος και συνεργάτης απέναντί τους, και όχι σαν "μαθητής"...

με όλη μου την αγάπη fab :D :D

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”