Μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε
.
υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και μετά διαβλέψεις εκβάλειν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου»
θα σκεφτόμουν ξανά και ξανά την σύνδεσή μου με τον άνθρωπο διαβάζοντας το παρακάτω
«Θεωρώ άδίκη την επίθεση του αγαπητού Σκαπανέα»
επίθεση, επίθεση, επίθεση
..
ποια επίθεση?
Την άποψη
Η προσωπική επίθεση είναι για μένα επιεικώς απαράδεκτη...
Γιατί χαρακτηρίζεται από ελλειπή κριτήρια και ασχετοσύνη!!!»
αυτός άσχετος εγώ σχετικός
ποιος το λέει?
Μα φυσικά εγώ!!!
με βοήθησε και ένας φίλος με κάποια πράγματα
ο φίλος μου λέει πάντα, έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν
κάτι τέτοιο
Εντάξει καταλαβαίνω
’λλο η θεωρία άλλο η πράξη, δύσκολα γίνονται
.
Ε΄ίπα γεια, είχα ξεχάσει να πω στην αρχή
Τι είναι το αποκαλύψου, δε καταλαβαίνω
Πήρα κι εγώ κάποια τμήματα από τις εκφάνσεις σου, αγαπητέ fab, για να αντιληφθείς ότι μερικά μόνο αποσπάσματα, δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν μια ολόκληρη σύνθεση
Η κριτική που τόσο εύκολα προβάλλεις σαν απόληξη μιας σωστής ηθικής συμπεριφοράς, έχει ρίζα σε ολόκληρο το φόρουμ και το κομμάτι που σε έκανε να νιώσεις άβολα, συνεχίζεται μέσα σε όλα τα τόπικ
Με μια μικρή περιήγηση ίσως κατάφερνες να βγάλεις ατομικά συμπεράσματα για την ισορροπία και την γαλήνη και να δεις την διαφορά της πράξης από την θεωρία, μέσα στην ζωή και όχι σε κάποιες «πεταμένες» λέξεις, εδώ και εκεί!
Δεν πειράζει, εγώ προσωπκά, χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ και φυσικά έχεις όλο τον χρόνο να στηρίξεις τις απόψεις σου, με πιο βαθύτερη επεξεργασία του μοιράσματος που γίνεται εδώ μέσα, χωρίς να έχεις την ανάγκη ενός φίλου για να σε οδηγεί
Ούτε για την θρησκεία μιλάω
Ούτε εγώ μίλησα για θρησκεία
Είναι κάτι που δεν με αφορά, στα στενά πλαίσια της καινής διαθήκης, αφού ο Λόγος του Ιησού είναι μέσα στο είναι μου!
Το αποκαλύψου για μένα σημαίνει
Φέρε μας την προσωπική σου αλήθεια, αν θέλεις να νιώσεις μαζί μας το ταξίδι και δεν είσαι απλά ένας ταξιδιώτης που ήρθε στιγμιαία να περάσει μόνο μία στάση του ταξιδιού μαζί μας!
Σ αυτήν την αποκάλυψη, να ξέρεις δεν χρειάζεσαι τον φίλο σου να σου μεταφράζει την καινή διαθήκη
΄Ισως ανακαλύψεις ότι η θεωρία της, έχει σαν πράξη απλά την ζωή μας!!!